bende malatyalılara gelin gidiyodumm olmadııı
ben malatya gelini olmak istiyodum ama :dilcikar:
yeşilgöslümelek valla seni kaybeden çok pişman olacak eminim...göslerini görmüştüm maşallah çok güzellerdi.tüh gördünmü gitti gül gibi kız....Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşilgöslümelek valla seni kaybeden çok pişman olacak eminim...göslerini görmüştüm maşallah çok güzellerdi.tüh gördünmü gitti gül gibi kız....Şeniz
aaaa niye olmadı canım ayrıldınızzmıı
hayırlı cumalar hanımlar hepiniz geçmiş bayramını kutluyorum...imkansızlık nedeniyle zamanında kutlıyamadım.he bide minecim bi seferde kolaycacık kurtulursun inşallah... hep benimde aklımdan geçeni yapmışsın ne güzel...anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah...sevgiler...uzun bi zaman sonra nihayet memleketime kavuştum nasipse doğumumu burda yapmak için geldim
minik oğlum has malatyalı olsun diee :)
dua edin bana olurmu çok korkuyorum
uzun bi zaman sonra nihayet memleketime kavuştum nasipse doğumumu burda yapmak için geldim
evet o üzülsün :dilcikar:
oooo göz sadece yüzdeli kısmı sen bide yakından gör:1closedeyes:
övünmek gibi olsunda pek bi beğenirler beni:1closedeyes:
uzun bi zaman sonra nihayet memleketime kavuştum nasipse doğumumu burda yapmak için geldim
:jeyyar::jeyyar: canım görmesemde yüzünü ama çok güzel olduğun belli..kaderde ne varsa o yaşanır ama seni kaybeden erkeğede acırım..:mymeka::mymeka:neyse bekle işallah oğlum olursa seni ben oğluma alayım..fıstık gibi kızsın valla..Şeniz
benimkide ordan o yüzden canım..
Şeniz teşekkür ederim senin oğluna varıcam :smiley-cool: