Malatya///44

malat9737bcac5937a1e2c2by.jpg

yeşilgöslümelek valla seni kaybeden çok pişman olacak eminim...göslerini görmüştüm maşallah çok güzellerdi.tüh gördünmü gitti gül gibi kız....Şeniz

evet o üzülsün :dilcikar:
oooo göz sadece yüzdeli kısmı sen bide yakından gör:1closedeyes:
övünmek gibi olsunda pek bi beğenirler beni:1closedeyes:

uzun bi zaman sonra nihayet memleketime kavuştum nasipse doğumumu burda yapmak için geldim
minik oğlum has malatyalı olsun diee :)
dua edin bana olurmu çok korkuyorum

uzun bi zaman sonra nihayet memleketime kavuştum nasipse doğumumu burda yapmak için geldim
hayırlı cumalar hanımlar hepiniz geçmiş bayramını kutluyorum...imkansızlık nedeniyle zamanında kutlıyamadım.he bide minecim bi seferde kolaycacık kurtulursun inşallah... hep benimde aklımdan geçeni yapmışsın ne güzel...anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah...sevgiler...

canım işallah bi avazda kurtulursun...allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım..darısı bana dua et hemşerin olarak allah rızası için belki bende kalırım..senağlamasenağlamasenağlama
:CüvCüv:senağlama:emir_bebek:senağlama

evet o üzülsün :dilcikar:
oooo göz sadece yüzdeli kısmı sen bide yakından gör:1closedeyes:
övünmek gibi olsunda pek bi beğenirler beni:1closedeyes:

:jeyyar::jeyyar: canım görmesemde yüzünü ama çok güzel olduğun belli..:nazar::nazar:kaderde ne varsa o yaşanır ama seni kaybeden erkeğede acırım..:mymeka::mymeka:neyse bekle işallah oğlum olursa seni ben oğluma alayım..fıstık gibi kızsın valla..Şeniz

:emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:bacım bende sana cok dua edicem içini ferahhh tut dularımız seninle cooook sevgiler:emir_bebek:

selam hanımlar herkese hayırlı h.sonları diliyorum.bayramdan bi kaç gün önce eşimin dedesi geldi köyden malatyadan...çok seviyorum onu oda beni sağolsun.zaten eşimin tarafından nerdeyse bi o sever beni...çok dobra insan çok...zamanında çok iyiliği dokunmuş esenlerdeki insanlara geldiğinden beri hiç boş bırakmıyorlar ev dolup taşıyor...böyle olduğu halde köye gitmek istiyor.bende engel olmaya çalışıyorum çünkü kış nedeniyle kaynanamlar gelcek oda yalnız olmaz diyorum...dün bana dediki sana söylemesi kolay gel bi malatyayı gör ondan sonra bana böyle söyleyemezsin...öyle etkileyici bi söylemi vardıki zaten var olan tutkum daha bi arttı şimdi daha çok görmek istiyorum köyümü,babamın doğduğu evi.... bide yanlış olmasın diyoki sultan han demişki yaptırdım 76 han en sevdiğim han timırhan....yaaa daha dedemde neler var eee artıgın gerisi sonra....herkese sevgiler....

:jeyyar::jeyyar: canım görmesemde yüzünü ama çok güzel olduğun belli..:nazar::nazar:kaderde ne varsa o yaşanır ama seni kaybeden erkeğede acırım..:mymeka::mymeka:neyse bekle işallah oğlum olursa seni ben oğluma alayım..fıstık gibi kızsın valla..Şeniz

Şeniz teşekkür ederim senin oğluna varıcam :smiley-cool:

Back
X