Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa yine noldu hepiniz yok oldunuz bende şimdi çıkıcam bi ağız tadıyla sohbet edemicemmi ben yaaa.
sanada slm canım ben iiiim senin keyifler inş iyidirkaydirigubbakcemile3
sağol iyiyim canım zaten ben anlamıştım canım baksana gün falan yapıyomuş demekki kendine güveniyo benim gibi güvensiz olsa çalışıyom ayağına yırtmaya çalışırdı... eeee söyle bakalım sen nasılsın...
ayy senin bu yazdıgını şimdi farkettim bende öbür yazına cevap verdim canım sagolasın iyiim ablamla kk keşfettik her ilden arkadaş vala süper![]()
ya bacım sende bi dur bi yerde ordan oraya valla hızına yetişemiyom![]()
kız ben işyerinden girebiliyorum patron geliyo kapatmak zorunda kalıyorum,işten çıkıyom yine aynı anlamışkır ondan yani yoksa bende inat eder beklerim elbet birini yakalarım...bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum.ayy canım ben burdayım başka bölüme gecmiştim sende cabuk ayrılıyon ayoll:1hug:
kız ben işyerinden girebiliyorum patron geliyo kapatmak zorunda kalıyorum,işten çıkıyom yine aynı anlamışkır ondan yani yoksa bende inat eder beklerim elbet birini yakalarım...bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum.
ya arkadaşlar ben damlı köyünden anlamam hiç gitmedim ki ne bilim kazası falan nere...ben aluçluyum karahüseyin köyü...bildin mi...yav tanıdık yer söyleyesiniz diye bekliyom ama nafile ya ne kopuğuz memleketten dimi...mesela biz 4 kızız 3 evli var hepsi malatyaya gelin gitti...biri izolu biri derezaratolu eşim aynı aluçlu...sizdende bunlardan biri gelir diye bekliyom ama...valla damlı köyünü senden duydum...kız sakın vurmayın yüzüme yüzüme bak küserim...