malatya bilge türk bilen

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
298
İstanbul
merhaba kızlar ben bilge bye ameliyat olmak istiyorum fakat pek bilgim yok
ücret olayı nasıldı =??
ücret alınmıyomuydu eğittim hastanesi oldugu için yardımcı olursanız cok mutlu olurum taa istanbuldan malatyaya gitmeyi düsünüyorum..

bende cok merak edıyorum bu konuda bılgısı olanlar yazsın lutfen...eger öyleyse bende malatyaya gıdebılırım ıstanbuldan

valla ksılarrrr bu ara okdr çok bilge türk bileni soran varkiiii özel msj kısmındaa şaşırıyorummm valla:)
ben 10 ay önce ssk ile oldummmmmmm hiç para vermeidm akrabamda bagkuru vardı oda olduuu oda hiç para vermedi..kısacası sigortanız varsaaa para vermiyosunuz..

yok cnmmmmmm gidip muayene olcaksın sana amlyt günü vercek sonra gidippp olcaksınnnn elini kolunu allıya sallıya çıkcaksın hastahaneden:)

simdi ben tleefonla randevu alsam sonra ameliyat günnden bi gün önce gitsem olmaz mı ??
doktor beyin telefonu varsa vrirmisin özelden onu arayıp konusssam

cnmmmmm bende şuanda yok yeni evlendigim için numaralarım memleketimde kaldı..asilem de vardı ondan sorabilirsin..ama doktoru cebinden aramaya çok gerek yok..hastahaneyi ararsannnnnn doktoru baglıyorlar zaten..hemm odasında olur sana bi gün verir ajandasına bakıp..onun içinn googleden inönü araştırma hastahanesi santral yazarsan nosu çıkıyor...santraldeki adama bilge türk bilen plastik cerrah baglayın derseniz onlar baglar..ama illa cepten ulaşayım diyosan asilemden al cnmm ben memlekete ramazanda giderimmm ozmana kdr çok beklemen gerekebilir..

yarın sabah arıcam ama sanrım doktor bey su an tatildeymiş randevu alamam galiba
neyse bişe daha sorıyım seni yakalamısken ameliyattan sonra bi gece kalıp otobüsle geri dönmeyi düşünüyorum sence dönebilcek gibi olurmuyum .? nası olurum dersin

yok cnmmm amlyttan sonraki 3 gün zor geçyorr...bide ilkkkk iki hafta sürekli hastahaneye dikiş aldırma alçı deiştirme tampon çıkartma gibi şeyler için sürekli gitceksin..hem otobüs seni sallar ertesi günü gitmen iyi olmas..

kızlar nem size gereken bilgileri vermiş.Ama numarasını almak isteyen varsa ben verebilirim cep telini.İsteyen olursa ban mesaj atın özelden göndereyim.

Bilge bey 15 ağustosta dönüyor.şimdi tatide kendisi.Görüşmek isterseniz de zaten şimdi görüşemezsiniz:))2 HAFTA SONRA ARASANIZ RAHATLIKLA GÖRÜŞÜP RANDEVU ALBİLİRSİNİZ..

Yaptığı burun amaliyatları çok basarılı,aklımda bulunan doktorlardan biri ama kendimi tuhaf hissediyorum ya olmazsa diye,burun sonucta.:(

kızlar ya bende bilge beye burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum nasıl olur diye işin ucunda pişman olmak var bide ben çalışıyorum ne zaman işimin başına dönebilirim öyle mor ve şiş bir suratla çalışmak istemem 2 haftada bandaj falan çıkıyormu

kızlar ya bende bilge beye burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum nasıl olur diye işin ucunda pişman olmak var bide ben çalışıyorum ne zaman işimin başına dönebilirim öyle mor ve şiş bir suratla çalışmak istemem 2 haftada bandaj falan çıkıyormu

malatyadasın sanırım bence böyle bir düşüncen ve ihtiyacın varsa gönül rahatlığıyla yaptır ben hem göğüs hemde burun aynı anda yaptırdım hiç bir sonuçtanda pişman değilim bir çok arkadaş gibi. 2 haftada alçı bandaj dikiş hepsi bitiyor çok moraranda oluyo hafif moraranda oluyo morluğun hiç olmadığıda oluyor ben hiç morarmadım mesela 15.günde işime döndümki 2 ameliyat birden olmuştum:3:

Back
X