malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

chileksuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
34
0
46
İzmir
ağustos ta malatya da olucam.. bilge bey e ameliyat olanlar beni özelden ekleyebilirler mi? asilem in fotolarını gördüm çok beğendim .. ben her dr un bir eli, tarzı olduğunu düşünüyorum... başka olanlar varsa ve memnun olup olmadığınızı yazarsanız çok sevinicem .. nem litfen ekle beni

iyi geceler meslektaşım.ben de estetik düşünüyorum ve uzun zamandır araştırıyorum.ankara istanbul hattında karış karış bilgi topladım ama karar veremedim.ilginç bir şekilde bilge beyin namını çok duydum forumda.acaba denildiği kadar varmı?

nrm in burnundan bahsettiler ama ben göremedim foto.. asilem in çok güzel olmuş..bu arada bi arkadaşım bilge bey e göğüs ve burun estetiği olmuştu ikisinden de çok memnun kaldı ..

çileksuyu,istanbul'da onur erol,naci çelik,emre ilhan isimleri bayagı revacta.ancak sunu soylemem lazım emre ılhanın yaptıgı estetıkler içinde puff bir numara bence.hayatımda o kadar profesyonel bir estetik daha görmedim.tek kelimeyle burun gibi burun olmus.

bu arada bilge bey de tereddüt etmemin sebebi tasarım yapmaması .. yani ameliyattan nasıl bir burunla çıkacağımı bilememek çok gerer beni diye düşünüyorum.. böyle bişey istiyorum da diyemiyormuşuz.. fotoyla gidenleri ameliyata almiyormuş zaten

bilge beyin burun hastalarından birine ben denk geldim tesadufen ve resmen harıkalar yaratmıs,cok begenmiştim.doguda boyle bir doktorun olması buyuk bir şans bence.

bakalım .. nem ve diğerlerinin fotolarını da görebilirsem 15 ağustos daha çabuk gelecek sanki bilge bey 15 ağustos a kdr izinliymiş çünki..en azından dr araştırmayı bırakırım ..

aslında su baslık altında bılge beyın sıtedekı tum hastalarının fotosunu gorebılsek ne kadar guzel olur.

ankarada birkac doktor ısmı duymustum.onur erolun ekıbınden onep doktorlarından hıfzı beye muayene olmustum ve cıkarılan profıl hıc hosuma gıtmemıstı.namık kemal bey var,onur erol ekolunden o da.o da amelıyatlara gırmıyomus artık.

Bilge Bey'e Asilem,Nem,Perna ve xxtinexözge adlı arkadaşlar estetik oldu,hepsininkide harika.Nemin Brunu adlı topiğe bakarsanız Nemin burnunuda görebilirsiniz,detaylı resimler içinde Nem'e arkadaşlık daveti gönderin,o sizi kabul ettiğinde Nemin diğer albümlerine bakabilirsiniz;fakat şu günlerde Nem topiğe giremiyo,tatilde çünkü:)
xxtinaxözge adlı arkadaşın burnunada bakmak istersen "25günlük burnum"adlı topiğe girersen görürsün arkadaşın burnunu.
Bende Bilge Bey'den randevu aldım Ağustos ayı için.
Kısmet olursa ben de Malatya'ya gidip Belge Bey'e emanet edecem burnumu.
İnşllh herşey çok güzel olur.Allah'ım pişman etmesin.
Nem ve Asilem çok destekçi sağolsunlar bu konuda.Güzel motive ediyorlar.
Siz randevu aldınız mı ameliyat için?

KIZLARRRRR TASARIM YAPILAN BURUNLARA GÜVENMEYİN.bİLGE BEY O KADAR BAŞARILIKİ TASARIMA GEREK GÖRMÜYOR.ÇÜNKÜ İNSANIN YÜZÜNE NE YAKIŞTIĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR.VALLA BEN ÇOK MEMNUNUM CANIM DOKTORUMDAN.OLAN HERKESTE ÇOK MEMNUN:))NEMİN BURNU DA HARİKA.TASARIM BANA FORMALİTE İCABI GELİYOR.TASARIM YAPILAN BURUNLAR TIPATIP AYNISI OLMUYOR ZATEN.KİMSE BENİM BURNUMUN ESTETİK OLDUĞUNU ANLAMIYOR.ANCAK BEN SÖYLERSEM ANLIYORLAR.HEM DOĞAL OLDU HEM DE YÜZÜME YAKIŞTI.SAĞLIK SORUNUM DA DÜZELDİ.AMELİYAT OLACAKLAR FAZLA DÜŞÜNMESİN BENCE.ÇÜNKÜ İNSANIN KAFASI KARIŞIYOR.BEN DE ÖNCE ÇOK TEREDDÜT ETTİM.SONRA KARAR VERDİM VE OLDUM.HİÇ DE PİŞMAN DEĞİLİM.DARISI HERKESE OLUR İNŞALLAH..HERKESE BOL ŞANSLAR...

cnm bende bilge beye oldum ameliyatı ve memnunum 1 aydan fazla oldu haziran 16da oldum suanda bir sorunm yok şeklinide seviyorum kibar doğal burunlar yapıyor bilge bey tasarım yapmıyo ama güvendim valla ben cesaret ettim nem ve asilem burunlarndan sonra yaptırdım gitti memnunum şimdi sorularını cevaplarım herkesin:)

arkadaşlar,sizin burunları inceledim.gercekten guzel iş çıkarmış doktorumuz.zaten forumda ona ameliyat olup da pişman olan kimseyi görmedim ama profil hazırlamak insanı biraz da olsa nasıl bir sonucla karşılacağı hususunda rahatlatıyor.sonuçta burun olayı kişiyi ciddi travmatik hale sokacak bir durum.o nedenle tedirgin halde doktor araştırması yapmak aslında çok normal. umarım biz de gonlumuzun doktorunu buluruz:)

canım senin adına çok sevindim.sen de bilge beyin güzel burnuşlu hatunları arasına katıldın.hadi gözün aydın olsun.sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…