- Konu Sahibi chileksuyu
-
asilem44,haklısın tabiki.malzeme onemli ama cok kotu bir burnu kulaktan yada baska bolgeden kıkırdak alarak duzelten doktorlar da var.zannım o ki bilge bey o konuda da basarılı.perna merak ettim,senin ilk ameliyatını kim yapmıştı?
ağustos ta malatya da olucam.. bilge bey e ameliyat olanlar beni özelden ekleyebilirler mi? asilem in fotolarını gördüm çok beğendim .. ben her dr un bir eli, tarzı olduğunu düşünüyorum... başka olanlar varsa ve memnun olup olmadığınızı yazarsanız çok sevinicem .. nem litfen ekle beni
slm bilge beyin methini duyup buraya geldimm..
ameliyat için malatyaya gitmek gerekiyorr ...
ameliyat sürecni ameliuyat olanlar anlatabilirmi...
ameliyat olupp yola çıkabilinirmi...yoksa hastanede kalınıyormu??
bilgi verirsenz çok sevinirimm...
Slm bilge bey gelince hemen alacak mi seni ameliyata bende düşünüyorum da hangi günler muayene olacaksin burun içinde sorun var miydi
perna,yanlıs okumadıysam forumlardan birinde ankarada zuhtu beye ameliyat olmayı dusunmussun.sonra bilge bey de karar kılmıssın.fikrinin degismesinde ne etkili oldu?zuhtu beyin kotu ameliyatlarına mı denk geldin?
kesinlikle katılıyorum tatlım, şükürler olsun ki benim ilk ameliyatımda çok fazla zarar görmemişti dokularım, ama bilge bey işinde o kadar usta ki, elde malzeme yoksa bile bi yerlerden bulup gene de güzel bi yemek çıkarıyo :) kontrole gittiğimde bi hastasıyla daha tanışmıştım mesela, burnu 3 aylık falandı ve görsen nasıl güzeldi :) kız demişti ki; çok kötü kırılmıştı burnum, kaburgamdan kemik alınıp eklendi dedi..
tekrar söylüyorum tatlım , senin sayende buldum bilge beyi, çoooooooookkkk teşekkür ediyorum sana ve çok değerli doktorumaaaaa a.s.
aslında forumda;'türkiyenin en iyi burun estetigi yapan doktoru'adı altında yeni bi başlıkla çığır acmak lazım.estetik olan herkes ,oncesi ve sonrası fotosunu koymalı ve isteyen herkesi ekleyip yoruma sunması lazım.hani bı nevi guzel burun yarısması gibi:)biz de ona istinaden en iyi doktoru belirler ve yaptırırdık...
canım benim her zaman söylüyorum teşekkür etmene gerek yok diye.Önemli olan senin mutlu olman.birazcık mutlu olabildiysen ben de bundan mutlu olurum.allah mutluluğunu,gülücükleri yüzünden eksik etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?