malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

canım, ilk ameliyatımı antalyada doç. dr. ömer refik özerdem ve gökhan özerdem yapmıştı, birlikte girmişlerdi ameliyatıma..

ya hakikaten,doktor beyin tum operasyonları son derece başarılı görünüyor.ayrıca görsel olarak da çok şık burunlar.chileksuyu senin randevu ne zamandı?

asilemm ben öğretmen olarak atanmadım yani öle 3 ay tatilim yok sadece iznim varyeni atandığım için izin vermiyolar eylülden sonra düşünüyom sonbaharda inş. istediğim gibi burnum olur sizin gibi :)

slm bilge beyin methini duyup buraya geldimm..

ameliyat için malatyaya gitmek gerekiyorr ...

ameliyat sürecni ameliuyat olanlar anlatabilirmi...

ameliyat olupp yola çıkabilinirmi...yoksa hastanede kalınıyormu??

bilgi verirsenz çok sevinirimm...

Slm bilge bey gelince hemen alacak mi seni ameliyata bende düşünüyorum da hangi günler muayene olacaksin burun içinde sorun var miydi

.15 ağustosa kadar izinliymis sen randevu aldın mi randevu almak gerekiyor mu

Slm bilge bey gelince hemen alacak mi seni ameliyata bende düşünüyorum da hangi günler muayene olacaksin burun içinde sorun var miydi

burun içinde sorun yok .. burnumu yandan beğeniyorum fakat önden sola doğru eğrilik var hafif...biraz incelttirip bir de bahsettiğim eğikliği düzelttirmek istiyorum ..
burun içinde sorun yok gibi ama muayeneden sonra netleşir .. hemen alamaz sanırım çünki çok yoğun olacağını tahmin ediyorum..

bilge bey sadece bayanlari mi ameliyat ediyor yoksa erkekleri de ediyor mi kizlar!! cunku tanidigim biride olmak istiyor??

az önce burda methini ne kadar duydugum rinoplasti uzmani varsa mail attim, cevap bekliyoruz bakalim dalinda uzman olduklari kadar iilermiymis... gerçekten çok derin arastirmak gerekiyor, ciddi bir konu bu burun ameliyati...

tsk ederim xxtinaxözqe

perna,yanlıs okumadıysam forumlardan birinde ankarada zuhtu beye ameliyat olmayı dusunmussun.sonra bilge bey de karar kılmıssın.fikrinin degismesinde ne etkili oldu?zuhtu beyin kotu ameliyatlarına mı denk geldin?

bilge bey sadece burun estetikmi yapiyor? yoksa bildigimiz butun plastik cerrahlarin operasyonlarinida yapiyormu? mesala cene protezi yada dolgusu yapiyorumu?

perna,yanlıs okumadıysam forumlardan birinde ankarada zuhtu beye ameliyat olmayı dusunmussun.sonra bilge bey de karar kılmıssın.fikrinin degismesinde ne etkili oldu?zuhtu beyin kotu ameliyatlarına mı denk geldin?

evet canım önceleri zühtü beyi düşünmüştüm revizyon için, ama henüz yeni üyeydim bu siteye ve bilge beyden haberim yoktu, ben de elazığa tayin olunca malatya daha işime geldi, yoksa zühtü beyle ilgili olumsuz bi yoruma rastlamadım yani..

canım benim her zaman söylüyorum teşekkür etmene gerek yok diye.Önemli olan senin mutlu olman.birazcık mutlu olabildiysen ben de bundan mutlu olurum.allah mutluluğunu,gülücükleri yüzünden eksik etmesin...

aslında forumda;'türkiyenin en iyi burun estetigi yapan doktoru'adı altında yeni bi başlıkla çığır acmak lazım.estetik olan herkes ,oncesi ve sonrası fotosunu koymalı ve isteyen herkesi ekleyip yoruma sunması lazım.hani bı nevi guzel burun yarısması gibi:)biz de ona istinaden en iyi doktoru belirler ve yaptırırdık...

ahhh canim benim o konunda cilkini çikarirlar emin ol
ona benzer bi baslik vardi, ara bi bak isine yarayan doktor bulabiliyormusun??? hatunlar fikir sormaktan basligin neden açildigini unutmuslar maalesef!!!!

canım benim her zaman söylüyorum teşekkür etmene gerek yok diye.Önemli olan senin mutlu olman.birazcık mutlu olabildiysen ben de bundan mutlu olurum.allah mutluluğunu,gülücükleri yüzünden eksik etmesin...

Ya Asileeeeeem sana ve Neme teşekkür edenleri kıskanıyorum yaaaa.
Bende bi an önce memnuniyetimden teşekküre boğmak istiyorum sizi:)
PC den uzaklaşınca ameliyata dair kaygılar ve sonuca dair endişeler oluşuyo;ama pc nin başına geçip,kulübe girince ve Bilge Bey'in böyle memnun hastalarını görünce ya içim gidiyo ve bi an önce yerlerinde olmak istiyorum;çünkü o an Bilge Bey'e karşı güvenim tavan yapmış oluyo:)
Allah'ım nolur Asilem ve Nem'i tarafımdan teşekkür etmekten bıktır ve benide onlar gibi başkalarnı Bilge Bey'e yönlendirici kılmayı nasip et.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…