- Konu Sahibi chileksuyu
-
asilemm şuan yeni atamam oldu işlerim karışık bu sonbaharda bilge beyi düşünüyorum istanbuldan gelip gitmesi zor olsada. ailemle konuşmadım malatyayı duyunca inş. kızmazlar
bayanlar,ben işin başka bir boyutuna daha takıldım.bilge bey sanırım biraz sinirliymiş,özellikle işine müdahale edildiği zaman kızıyormuş sanırım??
Bilge Bey'e Asilem,Nem,Perna ve xxtinexözge adlı arkadaşlar estetik oldu,hepsininkide harika.Nemin Brunu adlı topiğe bakarsanız Nemin burnunuda görebilirsiniz,detaylı resimler içinde Nem'e arkadaşlık daveti gönderin,o sizi kabul ettiğinde Nemin diğer albümlerine bakabilirsiniz;fakat şu günlerde Nem topiğe giremiyo,tatilde çünkü:)
xxtinaxözge adlı arkadaşın burnunada bakmak istersen "25günlük burnum"adlı topiğe girersen görürsün arkadaşın burnunu.
Bende Bilge Bey'den randevu aldım Ağustos ayı için.
Kısmet olursa ben de Malatya'ya gidip Belge Bey'e emanet edecem burnumu.
İnşllh herşey çok güzel olur.Allah'ım pişman etmesin.
Nem ve Asilem çok destekçi sağolsunlar bu konuda.Güzel motive ediyorlar.
Siz randevu aldınız mı ameliyat için?
bu arada bilge bey de tereddüt etmemin sebebi tasarım yapmaması .. yani ameliyattan nasıl bir burunla çıkacağımı bilememek çok gerer beni diye düşünüyorum.. böyle bişey istiyorum da diyemiyormuşuz.. fotoyla gidenleri ameliyata almiyormuş zaten
sanki tasarım yapan doktorların hepsi bire bir aynı burnu mu çıkarıyo, benim ilk ameliyatımda yapılan tasarım ve gerçek sonuç arasında dağlar kadar fark vardı.
bilge beye nasıl bi burun istediğimi ben söylemiştim ve kafamdakinden daha da güzel oldu. istersen o da anlatıyo zaten ameliyat esnasında neler yapabileceğini. ben fotoyla gitmemiştim ama almıyorsa da normal zaten, herkesin yüz hatları farklı ve her burun yakışıcak değil. bilge beye güven derim...
peki muayene sırasında önceki ameliyatlarının fotolarını görebiliyor muyuz? sizin çekip ekledi mi mesela bilgisayarına filan?
yazılanlardan anladıgım kadarıyla bilge bey revizyonda da cok iyi.
EVET REVİZYONDA DA ÇOK İYİ.PERNA ARKADAŞIMIZ 1 AY ÖNCE AMELİYAT OLDU BİLGE BEYE.HEM DE 2. AMELİYATINI OLDU.ŞİMDİ ÇOK MEMNUN.BAŞKA ARKADAŞLARDA VAR REVİZYON OLAN.AMA ŞU DA VAR.ÖNCEKİ AMELİYATLARDA BURNUN NE KADAR ZEDELENDİĞİ ÖNEMLİ.ŞİMDİ GÜZEL BİR BURUN YAPMAK İÇİN MALZEME DE LAZIM.YANİ GEREKEN KADAR DOKU VE KIKIRDAK.ÖNCEKİ AMELİYATLARDA KIKIRDAK ÇOK ÇIKARILMIŞSA BURUNDAN DİĞER AMELİYATLARDA DAHA ZOR OLUYOR BURNU GÜZELLEŞTİRMEK.dİREK DOKTORA BAĞLI DEĞİL BENCE.BURNUN ÖNCEKİ YAPISI VE MALZEMESİ DE ÖNEMLİ BENCE.BİZ BAYANLAR YEMEK YAPARKEN YETERLİ MALZEME OLUNCA DAHA GÜZEL YEMEK YAPARIZ.AMELİYAT DA BENCE ÖYLE:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?