malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

sorunculsahsiyet,forumda nem,asilem,perna bilge beye ameliyat oldu.ada_86, 2gün önce oldu ama nete giremiyor sanırım.ve olmayı düşünen çok insan var.asilem ve perna pek sık nete gelmiyor galiba,nem de aksam yada gece gelir.nem geldigi vakit cok yardımcı olur sana.

0 gün içinde gayet düzelmiş olursun hiç estetik olmuş gibi durmassın...ssenin istedigin bi gün avrsa hemen hastahaneyi ara gün iste yoklsa dolarrrr ...ssk varsa bedava olursun:)keşke benim konumu okusan cnm orda ayrıntılı anlatmışım sayfalarda:)

cnmmmm 2
nem,top sende:)bilge beyi foruma tanıtan sensin,hepimiz senden bilgi aktarımı bekliyoruz
he vallaaaaaa herkese yardım etmek istiyorumda işte ramazan olunca bende çok sık gelemiyorum:)valla direk burun topikine bakıp çıkıyorumm:)
ya gerçekten 1 gün bile çok değerli bnm için...nem , ada_86 artık kimin bilgisi varsa acil yardımcı olabilirmii??

cnm hastahaneyi ara google turgut özal tıp merkezi santral yaz..ordan sana numara çıkar ararsın bilge türk bileni bagla dersen baglarlar:)

nem,sahurdan sonra girmişsin sanırım:)ben uyku manyağı olduğum için dayanamıyorum o saatlere kadar,erken gelsene

nem,sahurdan sonra girmişsin sanırım:)ben uyku manyağı olduğum için dayanamıyorum o saatlere kadar,erken gelsene
cnmm gece sahura arkadaqştaydıkk geldim hemen baktım nete:)
bugun gece gelirim sanırım hafta içi rahatım ama gelirim sürekli:)

nem,bilge bey'in özel muayenesi de var mı?yoksa sadece normal poliklinik mi yapıyor?

yok cnmm normal muayene olcakasın hastahanede özeli yok:)

nem,kıss sahura davet olurmu:)gecenin o saati ben zor uyanıyorum,siz bi de misafir mi ağırlıyorsunuz:)
çalışmayınca süper oluyo kıs ondannn yopksaaaa bende dayanamasdım sahurda misafire:)

uzun zamandır ,başlıgın sahibi chileksuyu gelmiyor,bilge beyle görüşmesi noldu acaba?

cidden bende uzun zamandır görmedim:)

ada_86'dan hala ses yok,bişey mi oldu acaba?bu kadar gecikmesi normal mi nem?sen kac günde ayaga kalkmıstın?

cnmmmmmm benle kıyaslanamas kimse çok iyidimm hiç yatmadımmm halammla aynı gün olduk ya estetikk o da bizim evde kaldıııı inan ben ona yardım ediodum:)en fazlaa 3 gün yatarsın oda çok agır olursan...bide ada nın eviii malatyada deil yaaaa internete gircek yeri yok sanırımmm..malaesef kimsedede teli yokkkgenelde herkesten telini alırdımmm ama ada nınki unuttum yaa..bence internet bulamadı diye giremioo

ada_86 ,hosgeldin ve de cooook gecmıs olsun.gerci sanırım pek memnun deılsın sımdılık ama zamana ıhtıyac var bence.sen ne diyorsun nem??

ada_86 ,hosgeldin ve de cooook gecmıs olsun.gerci sanırım pek memnun deılsın sımdılık ama zamana ıhtıyac var bence.sen ne diyorsun nem??

cnmm ben ilk alçım deişcegi zman doktorum kalk aynaya bak demişti..başımdan aşagı resmen kaynar sular döküldüüü okdrmı çirkinn olur bi insan okdrmı hortlak gibi olur insan:)agladım dedimm bu ben deilim burun bebnnim deil gözüm benim deil yanakım benim deil..doktorum 20 gün sonra geldiginde böle dmeiyceksin dedi..ciddende öle ollduu her gecen gün daha çok begeniyorum burnumu..:)ada yine iyi aglamamışş ben agladım düşün artık pskolojimi dedim allah belamı verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…