- Konu Sahibi chileksuyu
-
0 gün içinde gayet düzelmiş olursun hiç estetik olmuş gibi durmassın...ssenin istedigin bi gün avrsa hemen hastahaneyi ara gün iste yoklsa dolarrrr ...ssk varsa bedava olursun:)keşke benim konumu okusan cnm orda ayrıntılı anlatmışım sayfalarda:)arkadaşlar mrb bnde estetik yartırmayı düşünüyorm ama yeterli bilgim yok...söylediğiniz kadarıyla bilge bey süper.ama öyle bi zamandayımki üniversiteye başlayacağım il dışına gitmek zorundayım..13 eylülde okul açılır... yani şuan bilge beyin yanına gitsem nezaman ameliyat olurum ve tam düzelme nezaman olur ..ayrıca biz ssklıyız dediğiniz kadarıyla para alınmıyo...peki hiç masraf olmuyomu bna biraz açıklama yaparsanız çok makbule geçer
he vallaaaaaa herkese yardım etmek istiyorumda işte ramazan olunca bende çok sık gelemiyorum:)valla direk burun topikine bakıp çıkıyorumm:)nem,top sende:)bilge beyi foruma tanıtan sensin,hepimiz senden bilgi aktarımı bekliyoruz
ya gerçekten 1 gün bile çok değerli bnm için...nem , ada_86 artık kimin bilgisi varsa acil yardımcı olabilirmii??
cnmm gece sahura arkadaqştaydıkk geldim hemen baktım nete:)nem,sahurdan sonra girmişsin sanırım:)ben uyku manyağı olduğum için dayanamıyorum o saatlere kadar,erken gelsene
nem,bilge bey'in özel muayenesi de var mı?yoksa sadece normal poliklinik mi yapıyor?
çalışmayınca süper oluyo kıs ondannn yopksaaaa bende dayanamasdım sahurda misafire:)nem,kıss sahura davet olurmu:)gecenin o saati ben zor uyanıyorum,siz bi de misafir mi ağırlıyorsunuz:)
uzun zamandır ,başlıgın sahibi chileksuyu gelmiyor,bilge beyle görüşmesi noldu acaba?
ada_86'dan hala ses yok,bişey mi oldu acaba?bu kadar gecikmesi normal mi nem?sen kac günde ayaga kalkmıstın?
bilgilerinz içn saolun...nem özllkle sen saol
ada_86 ,hosgeldin ve de cooook gecmıs olsun.gerci sanırım pek memnun deılsın sımdılık ama zamana ıhtıyac var bence.sen ne diyorsun nem??
ilahi nem,cok güldüm vallahi:)umarım ada_86 okumustur,emınım ici rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?