malatya da bilge türkbilen e ameliyat olanlar

ayyyy tatlımmmm beni gaza getirmeee foto bombardımanına tutarım burayı:)
ya normalde foto makinam olsa habire resim çekinir koyardımmm ama memlekette kaldı ..bende sadece düğün resimleri var onalrııda ekledim baya:)ama yine bakarımm eklerim tatlım istediginiz reism olsun:)
Canim senin o kadar duru bir guzelligin var ki (hele ki muhtesem burnundan sonra) biz sende aslinda onu seviyoruz galiba.. :)) asalet akiyo maasallah

yok kıs eski halimi görmedinmi ona bak bii:)günah olmasındaaaa eskiden çirkin deildim ama güzlede deildim orta karar biriydim..şuandaaa çok mutluyum valla keşke liseyi bitirir bitirmes olsaymışım boşunaaaaa beklemişim:)
bu arada kıslar utanıyorum valla böle güzle sözler duyunca teşkür ediyorummm darısı sizeee daha daha güzle burunlarınız olsun inşşşşşşşş:)

Ben göremiyorum ne seni ne asilem'isengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

nemcim arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için tşk ederim albümüne baktım çok beğendim gerçekten... eski burnunda güzelmiş ama yeni burnun daha iyi bir hava katmış paylaşımdan okuduğum kadarıyla malatyada bilgetürk bilene yaptırmışsın ona nasıl ulaşabilirim varsa numarası sende özelime msj atarsan çok sevinirim...

nem bende çok merak ettim burnunu arkadaşlık isteğimi kabul edersen çok sevinirim:)

nem,eski fotolardan farklı açılardan çekindiklerin varsa koyabilir misin?ya da ben kısa bir süre sonra 50msj doldurmuş olcam,ozelden msn verip ordan yollayabilirsin.tabiri caizse beni foto manyagı yap valla:)şunu çok merak ettim;ameliyattan önce bu kadar buyuk bir degişim bekliyor muydun?tabiki herkes cok guzel olmayı umarak o masaya yatar ama kimisinde beklentiyi karşılamaz kimisinde ise fazlasıyla karşılar.seninki cidden çok hoş bir değişim olmuş ve burnu da çok iyi taşımışsın.

cnm normalde malatyada kalmıştı nosuda aradımmm çok isteyen var burda nosunu:)özelden msj atcam şimdi:)

nem bende çok merak ettim burnunu arkadaşlık isteğimi kabul edersen çok sevinirim:)
kabul ettim cnm bak bakalım begenecekmisin:)

cnmmmmm eski fotolarım okdr çok varkiii ama yeni evlendigim için malaytadaki pc de kaldı heppp..bu hafta sonu gitcemmm alırım hepsini..kardeşim msnde deil şuan gelsin ondanda isterimmmmmmm :)özelden msn adresimmi yolluyorum cnm:)valla cnmmm amlyt sonrası bukdr deişcegimi düşünmüyordum sadece düzgün bi burnum olur okd diyordumm ..en başta aciap bi özgüven verdigi içinnnn makyaj yapaarken bile mutlu olabiliyorsun..inan bi göz kalemi ve allıkla sankiiiii kuaförden çıkmış gibi olabiliyorum.. eski burnum bunnları gölgeliyormuş onu anlaadım:)

nem arkadaşık gönderdim kabul edermisiiinn

bende görmek istiyorum burnunuaklinialirimsmile

nem cnm gerçekten harika olmuş yüzüne çok yakışmış :) İnsanın kendisi güzel olunca böyle bir burun güzelliğine güzellik katıyor. Burnun kadar kaşın gözün de çok güzel maşallah :)

nem,kusura bakma 50 msj hakkımı dolduramadığım için özel msj atamıyorum.ekledim seni,bir sürü ingilizce karakter olan garip msn adresi benimki,virus sanıp silmeyesin:)

bu arada en son eklediğin foton için 'burada bir ton makyaj yaptım ' demişsin ya.bence gayet doğal duruyor,demek sen beni görsen boya küpü dersindaha önce bir yazında; 'burnumu kapatmak için bi ton makyaj yapıyordum,şimdi ise cok hafif makyaj yapıp cıkıyorum ve gayet dikkat cekici oluyo' demiştin.ama ben makyaj yapmayı çok seviyorum,estetikten sonra napcam o zamaaaaaaaan:)

nem cnm gerçekten harika olmuş yüzüne çok yakışmış :) İnsanın kendisi güzel olunca böyle bir burun güzelliğine güzellik katıyor. Burnun kadar kaşın gözün de çok güzel maşallah :)
cnmmm teşkür edeirm sen güzel görüyorsun ondan güzel geliyorumdu:)muck
nem,kusura bakma 50 msj hakkımı dolduramadığım için özel msj atamıyorum.ekledim seni,bir sürü ingilizce karakter olan garip msn adresi benimki,virus sanıp silmeyesin:)
cnmm şimdi birini ekledim ama senmisin bilmiom çevrim dışıııııı duruyorsun sanırım:)

cnm orda çok makyaj var aslında kapatıcı falann filannn ama çıkmamışş..normlade çok makyaj yapardım estetikten öncede şimdii az yapmam yetrli oluyo:)ama özel günlerde boya fıçısına düşmüş giib oluyorum yine:)

nem aklıma gelmişken bişey daha sorcam;bilge beyin teli var mı sende?ona nasıl ulaşabilirim??

cnm msn ye gel verim:)

nem,valla sayende bilge beyin teli hiç susmuyordur:)ama duyduğuma göre çok tatlı çok kibar çok anlayışlı bir doktormuş.ben ilk zamanlar sinirli sanıyordum ama çok yanlış duymuşuz.gerçek bir doktormuş...

arkadaşlar mrb bnde estetik yartırmayı düşünüyorm ama yeterli bilgim yok...söylediğiniz kadarıyla bilge bey süper.ama öyle bi zamandayımki üniversiteye başlayacağım il dışına gitmek zorundayım..13 eylülde okul açılır... yani şuan bilge beyin yanına gitsem nezaman ameliyat olurum ve tam düzelme nezaman olur ..ayrıca biz ssklıyız dediğiniz kadarıyla para alınmıyo...peki hiç masraf olmuyomu bna biraz açıklama yaparsanız çok makbule geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…