- Konu Sahibi chileksuyu
nem,daha çok foto istiyoruz,daha çok daha çok daha çok:))dediğin gibi kaşın gozun dudakların yanakların daha belirgin olmuş,yuzun daha dolgun daha yuvarlak gorunuyor.bakalım ada_86 ninki nasıl olcak?şu saatlerde masadadir heralde,ınsallah onunki de seninki kadar şık bir burun olur.bu arada chileksuyu doktorla gorüsememis,ameliyatları cok yogunmus.ondan da guzel haberler bekliyoruz..
ayyyy tatlımmmm beni gaza getirmeee foto bombardımanına tutarım burayı:)
ya normalde foto makinam olsa habire resim çekinir koyardımmm ama memlekette kaldı ..bende sadece düğün resimleri var onalrııda ekledim baya:)ama yine bakarımm eklerim tatlım istediginiz reism olsun:)
Canim senin o kadar duru bir guzelligin var ki (hele ki muhtesem burnundan sonra) biz sende aslinda onu seviyoruz galiba.. :)) asalet akiyo maasallah
yok kıs eski halimi görmedinmi ona bak bii:)günah olmasındaaaa eskiden çirkin deildim ama güzlede deildim orta karar biriydim..şuandaaa çok mutluyum valla keşke liseyi bitirir bitirmes olsaymışım boşunaaaaa beklemişim:)
bu arada kıslar utanıyorum valla böle güzle sözler duyunca teşkür ediyorummm darısı sizeee daha daha güzle burunlarınız olsun inşşşşşşşş:)