• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malatya da burun estetiği yaptiranlar ?

pofudukumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
18
1
3
31
Arkadaşlar artik biri yardimci olsun lutfen malatya da yasiyorum ve burun estetiği ameliyat olmak istiyorum hangi doktora gitsem bilmiyorum . bilge beye gittim ancak yapamiycagini söyledi çünkü burun ucumu düzelttirmek istiyorum sadece . gozde hastanesinde hakan aydogan a gittim kendine cok güvenen bir doktor yapabileceğini söyledi ama tabiki korkularim var yardimci olun lütfen :KK61:

Canim bende bilge beyle görüştüm burun kemigii hafif torpuletmek istedigimi soyledim fakat bütün olarak burunu kırıp tekrar sekil verecegini söyledi ayrica farkli doktorlarda ayni şeyi söyledi ben elazigda olmaya karar verdim senin doktorun nasil sadece ucumu duzelticek peki maliyet cikardimi sana canim

Canim bende bilge beyle görüştüm burun kemigii hafif torpuletmek istedigimi soyledim fakat bütün olarak burunu kırıp tekrar sekil verecegini söyledi ayrica farkli doktorlarda ayni şeyi söyledi ben elazigda olmaya karar verdim senin doktorun nasil sadece ucumu duzelticek peki maliyet cikardimi sana canim
Evet canim ucu duzelticegini ve gerekirse kemiği törpüleyecegini söyledi 1 milyar ücreti de . doktorla ilgili bisey bilmediğim için kararsizim ne zaman olmayi dusunuyosun sen

Sana yardimci olmaya isterdim canm.ama benimde doktorla ilgili bi bilgim yok ben gelecek hafta olucam ama senin doktorun yapabileceğini Söylemiş sevindim yapamazsazaten söylerdi ama benim dusucem doktorunun yaptigi burun resimleri. Varsa bi bak onlara öyle kararini ver canim

Sana yardimci olmaya isterdim canm.ama benimde doktorla ilgili bi bilgim yok ben gelecek hafta olucam ama senin doktorun yapabileceğini Söylemiş sevindim yapamazsazaten söylerdi ama benim dusucem doktorunun yaptigi burun resimleri. Varsa bi bak onlara öyle kararini ver canim
Cok sağol ilgilendiğin için canm ya kimse yardimci olmuyo doktordan önceki hastalarinin resimlerini görmek istersem sorun olur mu sence :110:

Tabiki canim elimden geldiği kadariyla yardimci olmaya Calisirm kimse yardimci olmuyo en azindan.biz birbirimize yardimci oluruz

keşke biri tecrübesini paylaşsymış ya bende düşünüyorm ama buradaki doktorlara güvenilir mi bilmiyorum.ne zaman olmayı düşünüyorsun?

kızlar merhaba ben burun ameliyatı olmak ıstıyorum ama çok korkuyorum :mad:ameliyat sonrası cok agrı oluyormu ? bilge türk bilene ameliyat olanların fotolarını görebilirmıyım? bıde benim ssk var ücretsiz mi olur ameliyat? :p

kızlar merhaba ben burun ameliyatı olmak ıstıyorum ama çok korkuyorum :mad:ameliyat sonrası cok agrı oluyormu ? bilge türk bilene ameliyat olanların fotolarını görebilirmıyım? bıde benim ssk var ücretsiz mi olur ameliyat? :p
ucretsiz degil bin tl bulur tahmini 815 hastaneye vrysn ztn

Back
X