Malatya doktor tavsiyesi

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Kızlar 4 yıldır bebek için uğraşıyorum Malatya' da iyi bir doktor kadın dogumcu ve tüp bebek için onerebileceginiz var mi yabancıyım henüz buraya tavsiyelerinize ihtiyacım var

2 tüp bebek merkezi var doğufertil Dr.Denizhan deniz ve fetiye ersan tüp bebek merkezi ikiside mükemmeldir Denizhan hoca ayrı bir sıcak kanlıdır..bunun dışında kadın doğumcuların piri İsmail evren vardır İsmail hoca kadın doğumcudur tüp bebekle bir ilgisi yok..

Öyle mi çok çok teşekkür ederim tavsiyeniz için o zaman önce İsmail beye gideyim Allah razı olsun cevap verdiniz

Ben malatyada 2 defa denedim denizhanda dahil ark giden drlar oldu imkaniniz varsa Malatyada tup bebek yaptirmayin ben burada bu isi bilen kimse oldugunu duaunmuyorum 3. Denememi istanbulda bahceci fukya da yaptirdim.bana malatyada embiryo bulamayan drlar istanbulda 5 yane 1 . Kalite embiryom oldu sukur simdi hamileyim insallah iyi drlar karsiniza ciar

sağlıcakla kucağınıza alin inşallah maalesef gitme imkanım yok eşim de en de çalışıyoruz of umudum da kalmıyor artık

Kızlar malatyada aşılama yada tüp bebek yaptıran var mi .deneyimlerinizi paylaşabilir misin.hangi merkezde ve kime yaptirdiniz

Bahçecideki ilk denemen tuttu mu canim.maliyeti ne kadar oldu

Evet sukur oglum 6 aylik oldu :) bize 2 opu yapildi gidis gelis yeme icme hersey dahil 25 bin tl tuttu ama simdi cok zamlanmis hersey
Çokmuş ya .O kadar karşılayamam .denizhan beye yada doğu fettilde ugras uçar varmis onlara gideyim diyorsun ki.senin yorumunu görünce şüphede kaldım ya.ama o kadarını karşılayacak gucumde yok. Doğu fertil e ne kadar ödedim canim.bu arada rabbim çocuğunu bağışlasın sana

Saol canim rabbim isteyen herkese ranmadan versin tek duam ben dolandirici fethiyefe yaptirdim 2015 te 6000 vermistik ilac haric sanirim valla canim diyarbakirdada bahceci var orayla da gorus istersen

Saol canim rabbim isteyen herkese ranmadan versin tek duam ben dolandirici fethiyefe yaptirdim 2015 te 6000 vermistik ilac haric sanirim valla canim diyarbakirdada bahceci var orayla da gorus istersen
Ha sen doğu fertile yatırmadın. Canim fethiyede abimler yaptırdı iki kez ne yazık ki hiçbir sonuç alamadilar

Canim benim tek tüpüm kapalı ve malesef tüplede olmuyor
Kim diyir ya benim ikiside kapali dendi istanbulda rwhim filmi cektirdim acik cikti acildimi yanlismi cekilmisti bilmiyorum ustelik benim yumurta rezervim cok dusuktu olur neden olmasin Allah ol desin yeter

Ha sen doğu fertile yatırmadın. Canim fethiyede abimler yaptırdı iki kez ne yazık ki hiçbir sonuç alamadilar
Dolandiricilar cunku birde dua ederek transfer ediyorlar bos yumurtayi ben onlarin cok seyini yakladim da neyse Allah sirsun aciklamayayim

Dolandiricilar cunku birde dua ederek transfer ediyorlar bos yumurtayi ben onlarin cok seyini yakladim da neyse Allah sirsun aciklamayayim
Kim diyir ya benim ikiside kapali dendi istanbulda rwhim filmi cektirdim acik cikti acildimi yanlismi cekilmisti bilmiyorum ustelik benim yumurta rezervim cok dusuktu olur neden olmasin Allah ol desin yeter
Tek tüple bekle bekle olmuyor aşılama yada tüp deneyeceğim mecburen.tabiki istanbulun imkanları çok çok iyi buralara göre.calisiyorum o kadar izin de alamam istanbul için.tupe gerek kalmadan supriz yapsa keşke bebiş bana

Ben hsg çektim arkasında laparaskopi histeroskopi oldum.tupleri bakılsın diye biri açık cikti ameliyat sonra .daha yatıyorum ameliyatım yeni sayilir

Tek tüple olur dedi doktor ama olsa şu ana kadar olurdu canim ya 4 yıldır evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…