Malatya doktor tavsiyesi

Malatya da gözde hastanesi de tüp bebek yapmaya başladı ilk denememi orda yaptım malesef negatif benim sonucum histeroskopi yapılacak mart da nisan ayında iki embriyom var tekrar deneyeceğim bi araştır istersen içine sinerse deneyebilirsin

Doktorum tarık göksel gül ekim ayında başladım yedi buçuk yada sekiz milyar di parça parça verdim tam hatırlamıyorum canım 5 embriyo oluştu bir milyar da dondurma ücreti verdim ilaçların bi kısmını rapor çıkarıp aldım bi kısmını devlet karşılamadı ortalama bi milyar da ona gitti

Yani toplam 8 falan diyelim.peki rapor nasıl çıkartılıyor canim. Senin sıkıntın neydi neden olmadi

İlaç raporunu doktor kendisi çıkarabiliyor elinde evrakla falan gezip uğraşmıyorsun daha önce bu ilaçları almamış olman lazım tabi . Herangi bir problem bulamadı doktorlar daha önce bi çok doktora farklı tarihlerde muayene oldum hepsi herşeyin normal olduğunu söyledi ama ne aşılama nede tüp bebek tutmadığına göre bilemedikleri bi problem var demek ki

Histeroskopi çekelim dediler en son onun için de bir buçuk milyar bi ücret vereceğim belki bunu çektikten sonra nasip olur

Histeroskopi çekelim dediler en son onun için de bir buçuk milyar bi ücret vereceğim belki bunu çektikten sonra nasip olur
Canim benim histeroskopi beydağı devlet hastanesinde yapılıyor ben yeni yaptım o kadar ücret Ödem e doktorunla konuş ordan yapıp sonuçları getirsem olur mu diye.ben öyle yaptım.bende gözdeye geldim .laparakopi histereskopi istediler beydağı devlette kadın doğum hastalıklarında yaptırdım yeni.tabi yinede sen bilirsin

Beydaginda gittim doktorla konuştum yardımcı oldu gün verdi gittim oldum

Gözde de hangi doktora gidiyorsun canım ben il dışından gidiş geliş yapıyorum doktora başka yerde yaptırayım dedim yaptırma rahimi çok kazırlar benim rahmi görmem daha uygun olur dedi

İkinci transfer için de ekstra 3 milyar daha istediler donmuş embriyolarımı sadece transfer edecekler

Aslında doğu fertili düşündüm başta sonra denizhan diye bi doktor varmış orda onun da gözde hastanesinde normal kadın doğum uzmanı olarak çalıştığını gördüm internette vazgeçtim oraya gitmekten

Histeroskopi sonrası çok ağrı sancı kanama oldu mu sende
Kanama oldu canim benim polip vardı alındı.yani hasta bezi kullandım. Çok ağrı olmadi sadece sonda takıldı o baya yaktı.baskada ağrı olmadi.ama benim sadece histereskopi değildi laparakopi de vardı.benim anestezili oldu.rahimde perde var bir kez daha histereskopi olacam.hiç korkma ağrı olmuyor

Canım bu arada tek tüple tüp bebek yapan bi arkadaşım var istanbul da memorial de yaptı ilk denemede tuttu ve çocuğu 4 aylık falan tek tüple de hamile kalabilirsin

Gözde de hangi doktora gidiyorsun canım ben il dışından gidiş geliş yapıyorum doktora başka yerde yaptırayım dedim yaptırma rahimi çok kazırlar benim rahmi görmem daha uygun olur dedi
Qallah yardimcin olsun klasik tarik doktor cumleleri umarim hemencik evlatlariniza kavusursunuz ama malesef malatyada bu isi bilen yok hasbel kader islem yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…