- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Katılıyorum şunu deneyelim bunu deneyelim ovulasyon testi hiç denemedim birde onu deneyelimQallah yardimcin olsun klasik tarik doktor cumleleri umarim hemencik evlatlariniza kavusursunuz ama malesef malatyada bu isi bilen yok hasbel kader islem yapiliyor
Ben malatyada 2 defa denedim denizhanda dahil ark giden drlar oldu imkaniniz varsa Malatyada tup bebek yaptirmayin ben burada bu isi bilen kimse oldugunu duaunmuyorum 3. Denememi istanbulda bahceci fukya da yaptirdim.bana malatyada embiryo bulamayan drlar istanbulda 5 yane 1 . Kalite embiryom oldu sukur simdi hamileyim insallah iyi drlar karsiniza ciar
Meraba çok sevindim rabbim yaşını uzun etsin doğu fertilde mi tedavi oldunuz yoksa başka yerde miMerhaba bende Malatya da tüp bebek tedavisi gördüm 13 aylık şuanda kızım. Bir yakınım Ankara da tedaviyi denedi malesef sonuç bulamadı bir kaç kez denemeden sonra gerçekleşti gebelik.Tamamen doğru tedavi birazda çabalamak sanırım.Umarım herkesin gönlüne göre olur herşey.
Gözde Akademide Zercan hanım tedavi ve doğum sürecimde ilgilendi ben memnun kaldım çok saolun Allah her isteyene nasip etsinMeraba çok sevindim rabbim yaşını uzun etsin doğu fertilde mi tedavi oldunuz yoksa başka yerde mi
Tedavi derken gebelik oluşumu için mi .Gözde Akademide Zercan hanım tedavi ve doğum sürecimde ilgilendi ben memnun kaldım çok saolun Allah her isteyene nasip etsin
Evet gebelik oluşumu içinTedavi derken gebelik oluşumu için mi .
Merhaba bende Malatya da tüp bebek tedavisi gördüm 13 aylık şuanda kızım. Bir yakınım Ankara da tedaviyi denedi malesef sonuç bulamadı bir kaç kez denemeden sonra gerçekleşti gebelik.Tamamen doğru tedavi birazda çabalamak sanırım.Umarım herkesin gönlüne göre olur herşey.
Malatyada nerde oldunuz tedaviEvet gebelik oluşumu için
Gözde de Zercan HanımAcaba kime oldunuz Tüp bebek tedavisini
Gözde de Zercan Hanıma tedavi olmuştum.Yakın zamanda komşum için gidicem kendisine komşumla beraber şuan ki fiyat vs bilgisini öğrenirsem sizlerle de paylaşırım.Malatyada nerde oldunuz tedavi
Sorun neydi siz8n canim özel degilseGözde de Zercan Hanıma tedavi olmuştum.Yakın zamanda komşum için gidicem kendisine komşumla beraber şuan ki fiyat vs bilgisini öğrenirsem sizlerle de paylaşırım.
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama bende malatya da zerxan hanımda tüp bebek yaptırıcam siz denediniz mi oldu muSorun neydi siz8n canim özel degilse
Denediniz mi tüp bebeği malatya daBen hsg çektim arkasında laparaskopi histeroskopi oldum.tupleri bakılsın diye biri açık cikti ameliyat sonra .daha yatıyorum ameliyatım yeni sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?