- 10 Şubat 2024
- 20
- 2
- 6
- 28
- Konu Sahibi Bilinmeyen00
-
Şehir dışından geleceğim. Turgut özalda veya devlet hastanesinde randevu zor olabiliyor. Özelde var mı bulduğunuz acaba. Rabbim sizinde tedevilerinizin hayırla ve sevinçle sonuçlandırmayı nasip etsinMerhaba. Ben de Malatya'da yaşıyorum. Turgut Özal tıp tüp bebek merkezi bu konuda iyi. Doktor Görkem tuncay. Şu an onda tedavi görüyorum ikinci aşılamayı deniyoruz. Şu an arasan bile bir ay sonraya anca randevu alınabiliyor ya da ilk adetle çağırıyorlar. Başka hastane daha var Engin yıldırım ama onda biraz zormuş randevu almak yine de denersiniz. Özel hastaneleri bilmiyorum.
Çok sağolun teşekkür ederim. Übeyt akçin aşılama ve tüp bebek alanında nasıl acaba bilginiz var mı?Merhaba canım ben ve benim çevremden birkaç kadın Malatya doğu fertil uğraş beyin gebesi. Ben son transferimde embriyo taşıma yaptım o merkeze pozitif oldu bakalım bundan sonrası için rabbim kolaylıkla sağlıkla devam ettirsin inşallah
Ne yazıkkiÇok sağolun teşekkür ederim. Übeyt akçin aşılama ve tüp bebek alanında nasıl acaba bilginiz var mı?
Doğu Fertil uğraş hoca kesinlikle gidin derim .ben Elazığ da yaşıyorum tüp bebek tedavime doğu Fertil de başladım .yumurta toplamam yapıldı şuan rahim dinlendirme aşamasındayım .kasım sonu gibi transfer olacağımŞehir dışından geleceğim. Turgut özalda veya devlet hastanesinde randevu zor olabiliyor. Özelde var mı bulduğunuz acaba. Rabbim sizinde tedevilerinizin hayırla ve sevinçle sonuçlandırmayı nasip etsin
Merhaba übeyt akçine muayene için gittim hiç memnun kalmadım konuşması yaklaşımı sertÇok sağolun teşekkür ederim. Übeyt akçin aşılama ve tüp bebek alanında nasıl acaba bilginiz var mı?
Çok teşekkürler. Evet bende ilk muayene olmaya gittiğimde çok sert ve azarlayarak konuşuyordu. Hoşuma gitmedi. Ama eğer aşılama tüp bebek sürecinde işinde iyiyse o hallerini kabunecektim ama vazgeçtim artık gitmicemMerhaba übeyt akçine muayene için gittim hiç memnun kalmadım konuşması yaklaşımı sert
Ben bir defa gittim çok pişman oldum konuşma tarzı azarlayıcıydı orada nasıl tedavi olunur ki bence gitmeyin psikolojik olarak iyi hissetmeniz daha önemli bu süreçteÇok teşekkürler. Evet bende ilk muayene olmaya gittiğimde çok sert ve azarlayarak konuşuyordu. Hoşuma gitmedi. Ama eğer aşılama tüp bebek sürecinde işinde iyiyse o hallerini kabunecektim ama vazgeçtim artık gitmicem
Gözde hastanesinde Zercan Kali var ama nasıl bilmiyorum iyi olduğunu duymuştumMerhaba. Ben de Malatya'da yaşıyorum. Turgut Özal tıp tüp bebek merkezi bu konuda iyi. Doktor Görkem tuncay. Şu an onda tedavi görüyorum ikinci aşılamayı deniyoruz. Şu an arasan bile bir ay sonraya anca randevu alınabiliyor ya da ilk adetle çağırıyorlar. Başka hastane daha var Engin yıldırım ama onda biraz zormuş randevu almak yine de denersiniz. Özel hastaneleri bilmiyorum.
Uğraş hoca da fiyat nasl ?Doğu Fertil uğraş hoca kesinlikle gidin derim .ben Elazığ da yaşıyorum tüp bebek tedavime doğu Fertil de başladım .yumurta toplamam yapıldı şuan rahim dinlendirme aşamasındayım .kasım sonu gibi transfer olacağım
Sadece tüp bebek 90 bin.ilaçlar hariç.Uğraş hoca da fiyat nasl ?
Uğraş uçar da iyidi muayeneye gittim ama ben onda devam etmek istemedim, bir arkadaşım 15 yıl sonra o doktorda tedavi gördü çocuğu oldu
İnşallah sizin de sonucunuz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?