• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malatya neden buluşmuyor

Su-Perisi

Meleğim iyiki varsın...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
3.864
3
683
kızlar baktım her ilden buluşma düzenlemişler.sadece malatya yok.bizim neyimiz eksik hı.daha önce oldumu buluşma bilmiyorum.olduysada bi daha buluşmaya ne dersiniz.

daha önce buluşma olmuş ama katılım azmış.Havalar ısınsın buluşalım diyoruz bizde.Hatta 1 ay sonra ıngiltereden Suder arkadaşımız gelecek.Oda bize katılacak.Ama dersenizki biz buluşalım o gelince yine buluşuruz ben varım.

bende varım havalar ısınsın ona göre ayarlayalım.ama bu defa gelirim diyenler kesinlikle gelecek.geçen yılki buluşmada iki kişiydik.

evet havalar ısınınca buluşma düzenleyelim.dediğiniz gibi gelecem diyenler kesinlikle gelecekler

Son düzenleme:
tabiki bende varim kizlar ama mumkunse 28 nisandan sonra olsun 28 nisanda geliyorum malatyayaopuyorumnanaktan yada siz simdi bulusun ben gelince bi daha isterim ama:))

daha önce buluşma olmuş ama katılım azmış.Havalar ısınsın buluşalım diyoruz bizde.Hatta 1 ay sonra İngiltereden Suder arkadaşımız gelecek.Oda bize katılacak.Ama dersenizki biz buluşalım o gelince yine buluşuruz ben varım.

ablacim tesekkur ederim benide dusundugun icin opuyorumolumunekankayizsmile

büyük ihtimal pazar olur.herkes hafta sonu müsait oluyo.havalarda iyice bozmaya başladı kızlar ya...

Hadi hanımlar daha başka arkadaşlarda gelsin.Yokmu başka Malatyalı yada Malatyada yaşayan hanımlar.

malatyalı hanımlar sizi gördüğüme çok sevindim orda size düşe bir sorumlulk daha var malatya çocuk yurdu orası nasıl düzeldi mi hiç gittiniz mi??tvde seyretti seyredeli hep ağlıyorum o zavallı çocuklara...hep seyrettiklerim gözümün önüne geliyor burdakiler bana emanet giderim sürekli...ama oraya gelemedim.. şimdi de hamileyim daha da aklıma geliyor iyice duygusallaştım..gidin ve bana haber edin olur muu??? mafoldumben mafoldumben mafoldumben

selam
malatyalı degılım ama 5 yıldır malatyada yasıyorum...

bulusmaya uygun saatlerde veya nöbetcı olmazsam gelırım
öpüyorum hepınızı

Back
X