Malatya'da hangi doktoru tavsiye edersiniz?

canım bende ilk feza beye gıttım cok ıyı bı doktormus ama o kadar yoğunkı adamın gozkapakları dusmus artık..2, randevuma 3 hafta sonra cağırmıstı ama ancak 40 gun sonrasına randevu verebıldıler o yuzden bende değiştırmıstım

canım übeyd beyde çok yoğun bi doktor ama yinede ilgisi hasta takibi gerçekten çok güzel. Şimdilik çok memnunum. Sen hangi doktora gidiyorsun canım ?

canım übeyd beyde çok yoğun bi doktor ama yinede ilgisi hasta takibi gerçekten çok güzel. Şimdilik çok memnunum. Sen hangi doktora gidiyorsun canım ?

canım ben hamıleydım malatyalı değilim o yuzden cok arastırdım herkes feza bey dedı.ona gıttım cok yoğun olduğundan gozde hastanesı ısmaıl evrene gıttım psıkolojık desteği cok guzelfalan dedıler.aslanda hep tek dr agıtmek ıstemıstım ama ismail bey bebeğimde problem olduğunu farkettı 11 haftalıkken 1 hafta once kurtaj oldum ama ismail beye gıtmedım yıne cok arastırdım.Ben kadın olan kadın doğumcuya gıtmek ıstemıyodum ne bıleyım psıkolojık olarak.ama arastırmalarım sonucunda unıversıteden docent gecmıs par hospıtal hastanesıne seyma hanım kurtajımıda o yaptı ben cok memenun kaldım yanı yıne hamıle kalsam ona gıderım
sen hamılemısın canım

canım ben hamıleydım malatyalı değilim o yuzden cok arastırdım herkes feza bey dedı.ona gıttım cok yoğun olduğundan gozde hastanesı ısmaıl evrene gıttım psıkolojık desteği cok guzelfalan dedıler.aslanda hep tek dr agıtmek ıstemıstım ama ismail bey bebeğimde problem olduğunu farkettı 11 haftalıkken 1 hafta once kurtaj oldum ama ismail beye gıtmedım yıne cok arastırdım.Ben kadın olan kadın doğumcuya gıtmek ıstemıyodum ne bıleyım psıkolojık olarak.ama arastırmalarım sonucunda unıversıteden docent gecmıs par hospıtal hastanesıne seyma hanım kurtajımıda o yaptı ben cok memenun kaldım yanı yıne hamıle kalsam ona gıderım
sen hamılemısın canım

Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Bende hep tek doktora gideyim istedim ama olmadı ya doktor ilgisizdi ya sonuç alamadım. bende çok doktor gezdim yani. Artık sıkıldım. Bakalım artık inşallah übeyd beyden bi sonuç alabilirim. Bundanda sonuç alamzsam birde senin dediğin şeyma hanımı deneyeyim. Buarada ben hamile deilim canım.

Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Bende hep tek doktora gideyim istedim ama olmadı ya doktor ilgisizdi ya sonuç alamadım. bende çok doktor gezdim yani. Artık sıkıldım. Bakalım artık inşallah übeyd beyden bi sonuç alabilirim. Bundanda sonuç alamzsam birde senin dediğin şeyma hanımı deneyeyim. Buarada ben hamile deilim canım.

inşallah hersey dilediğin gibi gider..ya o senmıydın acaba bı ara feza beye gıttım 5 dk da problemın ne olduğunu cozdu dıyen?
neyse hersey gonlunce olsuna.s.

inşallah hersey dilediğin gibi gider..ya o senmıydın acaba bı ara feza beye gıttım 5 dk da problemın ne olduğunu cozdu dıyen?
neyse hersey gonlunce olsuna.s.

Malesef bendim canım.
O mesajı ilk gittiğimde yazdım. Evet sorunun ne olduğunu buldu
İlaç verdi 15gün iyiydim ama sonra yine başladı
Geçici çözüm yani canım
Hem sonradan kontrole falanda çağırmadıki
Çağırması lazımdı

ya özellere gitmeyin arkadaşlar.ihmal edip bebeğimi öldürdüler.mahkemeliko ldum lütfen özellere gitmeyin

bende ismail beye gittim
iyiydi ama çalıştığı hastane çocuğumu öldürdü.ihmal ha muayenesine gidin ama doğumu ismail beyin çalıştığı hastanede yapmayın

bende ismail beye gittim
iyiydi ama çalıştığı hastane çocuğumu öldürdü.ihmal ha muayenesine gidin ama doğumu ismail beyin çalıştığı hastanede yapmayın

Canım devlet hastaneleri çokmu iyi
20 gün önce bizim bi akrabamz devlet hastanesinde doğum yaptı
bebeği 4kilo ve salak doktor ısrarla normal doğum demiş normal doğum için zorlamışlar kızı
bebek çok iri olduğu için doğmamış 15 saat bekletmişler öyle
sonra sezeryana almışlar bebeği doğduktan yarım saat sonra öldü.
bunu yapanda devlet hastanesi

kızlar başka übeyt akçine giden varmı
varsa görüşlerinizi paylaşırmısnız

Ben gidiyordum ama bıraktım artık çünkü hasta takibi sıfır.Her defasında aynı bilgileri yeniden soruyor ayrıca hastaları arasında ayrım yapıyor.Tüp bebek hastaları ve sigortası olmayıp özel gelen hastalarla daha çok ilgileniyo ama psikolojik destek sıfır. Ultrason aleti çok iyi,4 boyutlu ultrason tek onda var.

Kızlar deniz denizhan hakkında bilgisi olan varmı
Önce hayat hastanesindeydi ama şimdi doğu fertile geçmiş zannedersem

kaydirigubbakcemile4
kızlar merhabalar. Benim doktorum Feza Burak. Bekarlığımdan beri ona giderim. Özelliklede evlenip çocuğum olmayınca. Her zaman problemlerime çözüm buldu. Allah ondan razı olsun. Önce Allah sonra onun sayesinde oğluma kavuştum. Daha önce ablamın doğumunu ve annemin ameliyatınıda yapmıştı çok memnunlar diye beni ona götürmüşlerdi. Gerektiğinde kontrole çağırıyor gerekmeyince çağırmıyor.çevrede onun üzerine kimse yok inanın. şehir dışından bile hasta geliyor defalarca şahit oldum beklerken.

Bu arada tek sıkıntım biraz fazla beklemek ama sonuçtan hep emin olduğum için razıyım :CüvCüv: Yalnız bu aralar Malatya dan ayrılacak diye duydum bilginiz varmı? Gerçi 10 gün sonra randevum var o zaman öğrenirim.yasakkelime:uhm:

kzlar merhaba bende malatyaliyim ama almanyada yasiyorum benimde 12 asinda kizim var burda okadar cok tedavi olmama ragmen birdaha hamie kalamadim bende oradami tedavi olsam nedersiniz:CüvCüv:

merhaba bende Dr Feza nın hastasıyım. iki çoğumunda doğumunda ona gittim sağolsun iki sağlıklı yavrum var şmdi. gerçi ben hamile kalma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ama doktorumun özellikle kısırlık konusunda çalıştığını ve başarılı olduğunu, hatta doğufertil adında bir tüp bebek merkezi açtğını biliyorum. eminim derdine ya çare olur yada yol gösterir.

pisicime cevap olarak; geçen hafta muayeneye gittim duyduğun haber maalesef doğru. kendi söyledi Bodruma gidiyormuş.

kaydirigubbakcemile4
kızlar merhabalar. Benim doktorum Feza Burak. Bekarlığımdan beri ona giderim. Özelliklede evlenip çocuğum olmayınca. Her zaman problemlerime çözüm buldu. Allah ondan razı olsun. Önce Allah sonra onun sayesinde oğluma kavuştum. Daha önce ablamın doğumunu ve annemin ameliyatınıda yapmıştı çok memnunlar diye beni ona götürmüşlerdi. Gerektiğinde kontrole çağırıyor gerekmeyince çağırmıyor.çevrede onun üzerine kimse yok inanın. şehir dışından bile hasta geliyor defalarca şahit oldum beklerken.

bende feza beye gidiyordum.bende pko var.klomen tedavisi uyguladı günde 4 tane olarak iyi geldi her ay 2 yumurtam oldu fakat gebelik olmadı.neyse dedi aşılama yapalım tamam dedik klomen +4 gün iğne oldum aşılamam yapıldı.ama tutmadı adet olup doktora gidince yumurtalıkların iğneye aşırı tepki verdiğini öğrendik.1 ay dinlendikten sonra yeniden gittik yine aşılama dedi fakat sırf iğneyle aşılama yapacağını söyledi.bizde 4 gün iğne aşırı uyardıysa 10 gün hayli hayli uyarır dedik.oda bize gülü seven dikenine katlanır,olurda diyemem olmazda diyemem dedi.ara verelim biraz diye düşündük.tedaviyi bırakınca adetim gecikti tahlil yaptırdım gebelik çıkmadı ama zehirli guatr çıktı.şu an onun tedavisini görüyorum.genel cerrah uzmanı hamile kalamazsın kalsan bile düşer dedi.önce bunun tedavisini görmen lazım dedi.feza bey hiç hormon tahlili yaptırmadı nedense.seviyordum doktorumu ama en sonki tavırı canımızı sıktı.gülü seven dikenine katlanır diyerek tamam para önemli değil ama bile bile ateşe atılmak gibi bişey.aşırı uyarılma ölüme bile sebep olabiliyormuş herkeste biliyor pkoda aşırı uyarılma oluyor.şu an sağlığım yerine gelmesini bekliyorum sonra değiştirecem doktorumu..

pisicime cevap olarak; geçen hafta muayeneye gittim duyduğun haber maalesef doğru. kendi söyledi Bodruma gidiyormuş.

gerçektenmi üzüldüm ya.o kadar tedavi gördüm ondan son tavrı kızdırsada seviyordum doktorumu:çok üzgünüm:iyi giden tedavilerimde benimle birlikte seviniyordu.:a015:

Back
X