Malatya'da hangi doktoru tavsiye edersiniz?

kızlar size tavsiyem hayat hastanesi nilüfer hanım harika bir doktor ilk hamileliğimde ona gittim ama kromozom eksikliği yüzünden düşük yaptım kürtajımı o yaptı hiçbir acı hissetmedim gerçekten başarılı bir doktor güleryüzü samimiyeti herşeyiyle dört dörtlük bir dr.şimdi 7 aylık hamileyim çok memnunum hala.

Arkadaşlar malatya da tavsiye edebileceğiniz gerçekten doktorluğundan şüphe etmediğiniz doktorlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

slm canım bak ben kadındogumda çalıştım ıkı sene beydagı devlet hastanesı kadndogum m.murat altındağ var kesınlıkle tavsıye edıyorum çok ıyı

Herkese merhaba bende Malatya 8 haftalık hamileyim Malatyâ'da gidebileceğim Bayan, kadın doğum uzmanı öneriniz var mı,
son yorum 9 ay önce yazıldığı için tekrar yazmak istedim yardımcı olursanız sevinirim

Ben müjde hastanesinde Ünver Beye gidiyorum.İlgili ve bilgilendirici bir doktor.Cihazları yeni.Ama illa bayan doktor istiyorsan bir bayan doktor da var orda.

hamile değilim ama şimdiden doktor arayışına girdim.ikide bir doktor değiştirmek istemiyorum.cihaz yönünden,ilgi yönünden,bilgilendirme yönünden hangi doktorları tavsiye edersiniz?

Hanımlar

1 aylık hamileyim .Malatya ilinde bildiğiniz iyi doktor varmı.tavsiyeler geçmiş döneme ait olduğundan doktorlar yerinde değil şuan
Tşk

merhabalar bende yarın übeyt akçine gideceğim. burada beğenmemiş kimse ama bakalım bir an önce gitmem gerekiyo

slm kızlar..... bana çok acil cevap verebilirmisiniz.. anatoliada Dr.Denizhan Deniz'e görünen varmı?? tecrübesi, hastasına ilgisi alakası nasıl acaba ??? cevap bekliorummmmm.....

Son düzenleme:
slm kızlar..... bana çok acil cevap verebilirmisiniz.. anatoliada Dr.Denizhan Deniz'e görünen varmı?? tecrübesi, hastasına ilgisi alakası nasıl acaba ??? cevap bekliorummmmm.....

canım yeni gördüm belki gitmişsindir doktora ama denizhan bey çok iyi bir doktor,ilgisi ve bilgisi çok iyi.randevu alman gerekiyo gitmeden.ben kendim özel malatyada leyla beytur var ona gidiyorum.onuda tavsiye ederim

kızlarr kesinlikleeee denizhan hocayı tavsiye ederimmm ben de burdan okumustum çok memnun kaldım gercekten bebişim olmuyodu önce allahın sonra denizhan hocamın sayesinde şimdi dünya tatlısı bi oglum olucak inşşş :nazar: :emir_bebek: :16: eger gitmerk isteyen yada sorusu olan varsa yardımcı olmaya calışırım saglıcakla kalınn :34:

merhaba ben elazıgda yaşıyorum burda tüp bebek merkezi iyi yok malaesef. malatyada dogu fertile gelcez.. eşim azospermi .. orayı öneriyormusunuz acaba...

Back
X