Malatya'da hangi doktoru tavsiye edersiniz?

benim gebeliklerimdede takiplerde hep dürüst konuştu tehlikeleri ve riskleri açık açık söyledi hatta ilk gebeliğimde tuzlu fazla yediğim için aşırı ödem oluştu bana kızdı ve eğer devam edersem tansyonumun yükselip hem benim hemde bebeğimin ölebileceğini direkt söyledi önce çok bozuldum bir daha gitmeyeceğim dedim ama kızgınlığım geçince düşündüm bu lafı kendi için değil benim iyiliğim için söylemişti. bazen gittiğimde de keyfi yerinde olunca şaka bile yaptığı oluyordu.çok üzüldüm gittiğine.

muayeneye gittiğimde yanında yerine gelecek cüneyt adında bir doktor vardı tanıştırdı. yurtdışında uzman olmuş, tüpbebekciymiş oda. çok övdü yeni doktoru. temiz ve güleryüzlü bir adamdı.

muayeneye gittiğimde yanında yerine gelecek cüneyt adında bir doktor vardı tanıştırdı. yurtdışında uzman olmuş, tüpbebekciymiş oda. çok övdü yeni doktoru. temiz ve güleryüzlü bir adamdı.

cüneytmi hiç duymadım.hayırlısı ya hangisi çare olacaksa o gelsin..feza beyin gitmesine üzüldüm ama:delphin:

cüneytmi hiç duymadım.hayırlısı ya hangisi çare olacaksa o gelsin..feza beyin gitmesine üzüldüm ama:delphin:
yeni gelmiş zaten bende orada tanıştım. Feza bey hastalarını ona emanet ediyormuş. Çok arayacak malatya dr feza'yı sanırım. en azından benim için öyle olacak. sanada sabır ve sağlık dilerim.

:a015:Aaaaaa Sahidenmi gidiyormuş dr feza bey ciddimi yaaa. çok üzüldüm hem de çok. çok alışmıştım ona başkasına gidebilirmiyim bilmiyorum. kadın doğumcunu değiştirmek kuaförünü değiştirmekten daha zor birşey.

yeni gelmiş zaten bende orada tanıştım. Feza bey hastalarını ona emanet ediyormuş. Çok arayacak malatya dr feza'yı sanırım. en azından benim için öyle olacak. sanada sabır ve sağlık dilerim.
teşekür ederim canım.allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin..
:a015:Aaaaaa Sahidenmi gidiyormuş dr feza bey ciddimi yaaa. çok üzüldüm hem de çok. çok alışmıştım ona başkasına gidebilirmiyim bilmiyorum. kadın doğumcunu değiştirmek kuaförünü değiştirmekten daha zor birşey.
:)))))canım üzülme ne yapalım bende üzüldüm ama ne çare.işallah diğer doktorlar daha iyi çare olurlar bize..pisicim sen ne kadarlık evlisin,sorun ne?

bende feza beye gidiyordum.bende pko var.klomen tedavisi uyguladı günde 4 tane olarak iyi geldi her ay 2 yumurtam oldu fakat gebelik olmadı.neyse dedi aşılama yapalım tamam dedik klomen +4 gün iğne oldum aşılamam yapıldı.ama tutmadı adet olup doktora gidince yumurtalıkların iğneye aşırı tepki verdiğini öğrendik.1 ay dinlendikten sonra yeniden gittik yine aşılama dedi fakat sırf iğneyle aşılama yapacağını söyledi.bizde 4 gün iğne aşırı uyardıysa 10 gün hayli hayli uyarır dedik.oda bize gülü seven dikenine katlanır,olurda diyemem olmazda diyemem dedi.ara verelim biraz diye düşündük.tedaviyi bırakınca adetim gecikti tahlil yaptırdım gebelik çıkmadı ama zehirli guatr çıktı.şu an onun tedavisini görüyorum.genel cerrah uzmanı hamile kalamazsın kalsan bile düşer dedi.önce bunun tedavisini görmen lazım dedi.feza bey hiç hormon tahlili yaptırmadı nedense.seviyordum doktorumu ama en sonki tavırı canımızı sıktı.gülü seven dikenine katlanır diyerek tamam para önemli değil ama bile bile ateşe atılmak gibi bişey.aşırı uyarılma ölüme bile sebep olabiliyormuş herkeste biliyor pkoda aşırı uyarılma oluyor.şu an sağlığım yerine gelmesini bekliyorum sonra değiştirecem doktorumu..
canım, benim rahatsızlığımda seninki ile aynıydı. adet düzensizliği nedeniyle bekarlığımda ilk gitmiştim. uyarmıştı beni bu durumda evlendiğimde hamile kalmamın zor olacağını, aynı dediği gibi çıktı. hamile kalamadım ona gittim. banada önce gonafen diye bir hap verdi olmadı iğneye geçti çok yumurta gelişti ama kontrollü gideceğini söyledi bir sonraki tedavide ve öylede yaptı dozunu düşürdü iğnenin ve sonra mutlu sona ulaştım. onun gibi bir doktorun yumurtalıkların aşırı yanıt vermesini bilmeyeceğini hiç sanmıyorum çok fazla çocuğu olmayan hastası var ve tüpbebekde yapıyor. tabi yine kısmet işi bu sanada bir an önce mutlu sona kavuşmanı dilerim.

canım, benim rahatsızlığımda seninki ile aynıydı. adet düzensizliği nedeniyle bekarlığımda ilk gitmiştim. uyarmıştı beni bu durumda evlendiğimde hamile kalmamın zor olacağını, aynı dediği gibi çıktı. hamile kalamadım ona gittim. banada önce gonafen diye bir hap verdi olmadı iğneye geçti çok yumurta gelişti ama kontrollü gideceğini söyledi bir sonraki tedavide ve öylede yaptı dozunu düşürdü iğnenin ve sonra mutlu sona ulaştım. onun gibi bir doktorun yumurtalıkların aşırı yanıt vermesini bilmeyeceğini hiç sanmıyorum çok fazla çocuğu olmayan hastası var ve tüpbebekde yapıyor. tabi yine kısmet işi bu sanada bir an önce mutlu sona kavuşmanı dilerim.

senin var çocuk anlaşılan:))biliyor kendiside söyledi sende yumurtalıklar aşırı tepki veriyor iğneye karşı dedi ama niye daha fazla artırdı anlamadım.

evet var allahıma şükür. allah herkese nasip etsin. bende düşük dozla gitti iğneyi sanırım aynı şeyi sanada yapacaktı ama sen doz yükselecek şeklinde yorumlamışsın. bunlar bizim çokda iyi anlayabileceğimiz konular değil ya aklımızdakileri direk sormalıyız ya da kendimizi tamamen teslim etmeliyiz çünkü adam konunun uzmanı.aman neyse boşver allah sanada başka dr da çocuk nasip eder inşallah.

Kızlar ben 2bebeğimi kaybettim biri 5haftalıktı düşük yaptım ve diğeri 10haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum 9tane doktora gittim ve anladımki malatyada gerçekten iyi bir k.doğum doktoru yok hepsi 5para etmez

arkadaslar bende ilk hamıle kaldığımda feza beye gıtmıstım cok yoğun dıye daha sonra ismail evrene gıttım 13 haftalıkken kürtaj oldum tabı o sıralar hep dr arastırıyordum kürtajımı şeyma hnm yaptı ona gıttım yanı..
şimdi tekrar hamıleyım şeyma hanıma devam edıyorum biraz yoğun ama:( ben şimdilik memnunum

arkadaslar bende ilk hamıle kaldığımda feza beye gıtmıstım cok yoğun dıye daha sonra ismail evrene gıttım 13 haftalıkken kürtaj oldum tabı o sıralar hep dr arastırıyordum kürtajımı şeyma hnm yaptı ona gıttım yanı..
şimdi tekrar hamıleyım şeyma hanıma devam edıyorum biraz yoğun ama:( ben şimdilik memnunum

Canım ya ismail beyden neden memnun kalmadın peki
Bende en son ismail evrene gittim benim kürtajımıda o yaptı şimdi tekrar hamile kalırsam ismail beye gitmeyi düşünüyorum
Buarada bende şeyma hanıma gittim ama gitmez olsaydım keşke çünkü hiç bir bilgisi yok bebeğimi işte bu salak doktorlar yüzünden kaybettim 9tane doktor gezdim hiç biride bendeki hastalığı bilemedi sadece bir iğne yazacaklardı ama aklıl edemediler böyle insanları nasıl doktor yapıyorlar

büşra44 sende bir dr da devam etmemişsinki: önce feza sonra übeyt sonra denizhanı sordun sonra şeymaya gitmişsin ardındanda ismaile gitmişsin. senin hızına yetişmek çok zor hangisi olsa senin problemini anlayacak zamanı olmamış anlaşılan. allah derdi insana veriyor, dr ada çözmesi için bilgi tecrübe yetenek. bunu allah sana uygun görmüş isyan edip suçun hepsini dr lara atman yanlış bence. yine de geçmiş olsun derdi veren allah dermanınıda verir.

büşra44 sende bir dr da devam etmemişsinki: önce feza sonra übeyt sonra denizhanı sordun sonra şeymaya gitmişsin ardındanda ismaile gitmişsin. senin hızına yetişmek çok zor hangisi olsa senin problemini anlayacak zamanı olmamış anlaşılan. allah derdi insana veriyor, dr ada çözmesi için bilgi tecrübe yetenek. bunu allah sana uygun görmüş isyan edip suçun hepsini dr lara atman yanlış bence. yine de geçmiş olsun derdi veren allah dermanınıda verir.

denizhana gitmedim sadece sordum benim problemim belli test sonuçlarım elimde zaten anlamaları için hiç birinin zamana ihtiyacı yoktu ki zaten gerekli zamanı tanıdım hepsine ben sadece bu bebeğimide kaybetmemek için benim hastalığımı bilen uygun tedaviyi uygulayacak bi doktor aradım bu bebeğimide kaybetmeyeyim ama bulamadım bebeğim öldü yine burda suçun neresi bende anlamadım benim yaşadıklarımı bilmeden yorum yapıp suçlamak çok kolay deilmi

Canım ya ismail beyden neden memnun kalmadın peki
Bende en son ismail evrene gittim benim kürtajımıda o yaptı şimdi tekrar hamile kalırsam ismail beye gitmeyi düşünüyorum
Buarada bende şeyma hanıma gittim ama gitmez olsaydım keşke çünkü hiç bir bilgisi yok bebeğimi işte bu salak doktorlar yüzünden kaybettim 9tane doktor gezdim hiç biride bendeki hastalığı bilemedi sadece bir iğne yazacaklardı ama aklıl edemediler böyle insanları nasıl doktor yapıyorlar

canım eşimin kardeside ismail beye gıtmıs hamılelığinde psikolojık desteğinden falan cok memnundum dedi ama oda sezaryan yapmıs ve 1 ay sonra kıst sancısıyla kıvranmıs arastırmada sezaryanda dr bu buyuk kıstı nasıl olurda goremez demısler vs.. ben yınede ismail beye gıttım hayır memnundum ondan hemde ben daha 11 haftalıkken bebeğim daha 2,5 3 santımken ense kalınlıgında bı problem olduğunu sezdı helal gercekten..ama ben o ara o psikolojıyle baska drlara gıtmek ıstedım şeyma hnda arastırmadan gecmıs ıyı falan deyınce ona gıttım onda kurtaj oldum..canım sen nıye memnun değildın şeyma hndan ben sımdı ona gıdıyorumda?

canım eşimin kardeside ismail beye gıtmıs hamılelığinde psikolojık desteğinden falan cok memnundum dedi ama oda sezaryan yapmıs ve 1 ay sonra kıst sancısıyla kıvranmıs arastırmada sezaryanda dr bu buyuk kıstı nasıl olurda goremez demısler vs.. ben yınede ismail beye gıttım hayır memnundum ondan hemde ben daha 11 haftalıkken bebeğim daha 2,5 3 santımken ense kalınlıgında bı problem olduğunu sezdı helal gercekten..ama ben o ara o psikolojıyle baska drlara gıtmek ıstedım şeyma hnda arastırmadan gecmıs ıyı falan deyınce ona gıttım onda kurtaj oldum..canım sen nıye memnun değildın şeyma hndan ben sımdı ona gıdıyorumda?

Canım ben memnun deilim derkn benim hastalığımla ilgili birşey bilmiyordu bende seninle aynı hastalığa sahibim iğne olmana gerek yok dedi ama kullanmam gerekiyormuş
bebeğim bu iğneleri kullanmadığım için ölmüş

Canım ben memnun deilim derkn benim hastalığımla ilgili birşey bilmiyordu bende seninle aynı hastalığa sahibim iğne olmana gerek yok dedi ama kullanmam gerekiyormuş
bebeğim bu iğneleri kullanmadığım için ölmüş

ay canım ya:(işte boyle oluncada kızmamak eldemı inşallah en kısa zamanda sağlıklı bı bebeğin olur :Saruboceq: hepimizan inşallah

ay canım ya:(işte boyle oluncada kızmamak eldemı inşallah en kısa zamanda sağlıklı bı bebeğin olur :Saruboceq: hepimizan inşallah

Evet canım bebeğimi kaybettiğimden beri kendimi hiç affetmedim keşke bu tahlil sonucunu alır almaz ankaraya gitseydim bebeğim ölmeyecekti diye

Back
X