• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya'da ki gurbetçiler...

çok teşekkür ederim... temmuz ortasında düğün yaptık sonuna doğru da evime geldim :D malatyalı değilim Zonguldaklıyım. eşim malatyalı

allah tez zamanda bebeğinize kavuştursun sizi inşallah allah nazarlardan saklasın sizleride...

slm canım amin tatlım cok saol bu arada hemşomuşuz benim eşimde zonguldak-karabük-safranbolulu bende adanalıyım rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah tatlışımm:29: :16:

hımm sende gurbettesin yani burda biz gibi...
canım haftasonu buluşma yaparsak gelebilirmisin..
toprağımmış desenize eşiniz :49: bizim oralarda öyle derler

buluşmaya gelmek çok isterdim ama haftasonlarıda çalışıyorum ben. çalışma programım biraz yoğundur :50: o yüzden çok üzgünüm...

tesekkürler zuzumm naber nasılsın evet canım banada uyar görüşelim vallaa gelecek olan arkadaslara özelden mesaj atalım olurmu ortaya yazmayalımm:29: :16: :16:

ok canım..
buluşalım hafta sonu.
ne zamandır görüşmüyoruz iyi olur
evet ortaya yazmayalım.
basılırız felan neme lazım :1:

toprağımmış desenize eşiniz :49: bizim oralarda öyle derler

buluşmaya gelmek çok isterdim ama haftasonlarıda çalışıyorum ben. çalışma programım biraz yoğundur :50: o yüzden çok üzgünüm...

gelsen iyi olurdu canım.
ama sağlık olsun.
başka sefere inşallah...

melke nasılsın canım.
ordasın sesin çıkmıyor...

ok canım..
buluşalım hafta sonu.
ne zamandır görüşmüyoruz iyi olur
evet ortaya yazmayalım.
basılırız felan neme lazım :1:

hani erkekler de giriyo felan diolar ya canım o yüzden söledim özelden yazalım die evet bencede buluşalım inşallah tatlım benim:29: :38:

Back
X