- Konu Sahibi gelincik44
-
Doktorunuz kimdi acaba uğraş hoca mı Denizhan mıMerhaba bende malatya doğu fertilde tüp bebek tedavisi gördüm. Bizimki negatifti ama merkezden kaynaklı degildi.Genel olarak iyi bir merkez.Tabiki yinede araştırın derim.
Bildiğim kadarıyla etmiyorlar canım ama yanlış da yönlendirmek istemem seniArkadaslar turgut ozalda tüp bebek yaptıranlar bir sorum olacak başka hastanede yapılan hsg laparoskopi semen analiz örneği gibi raporlari kabul ediyorlar mi yoksa yeniden hsg falan mi çekiyorlar.insallah kabul ediyorlardır zaman kaybetmek bunun adı aksi halde
Ben tekrarlanıyor diye duydum da inşallah dediğin gibi olur normal muayeneye dahi 1 ay veriyorlarBildiğim kadarıyla etmiyorlar canım ama yanlış da yönlendirmek istemem seni
Yani başka yerin sonuçlarını kabul etmiyorlar demek istedim canım inşallah istemezler deBen tekrarlanıyor diye duydum da inşallah dediğin gibi olur normal muayeneye dahi 1 ay veriyorlar
Ay iskenceYani başka yerin sonuçlarını kabul etmiyorlar demek istedim canım inşallah istemezler de
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum burda :)Inşallah sonuç iyi olur umut olurum sizlere
Inşallah canim inşallahHadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum burda :)
merhaba araştırmadaki tüp bebek aşamalarınız ne durumda acaba neler yapıldı bende elazığdan geleceğim ama araştırma konusunda hiç bi fikrim yokInşallah canim inşallah
Tatlim çok yavaş ilerliyor eşimden genetik iştendi 40 günde sonucu çıkar denildi.bir hafta varken sonucun çıkmasına mesaj atmışlar eşime genetik için tekrar kan vermelisiniz diyemerhaba araştırmadaki tüp bebek aşamalarınız ne durumda acaba neler yapıldı bende elazığdan geleceğim ama araştırma konusunda hiç bi fikrim yok
Merhabalar. Tedavinizi oldunuz mu bende irada ilk asilamami Eylul ayinda yaptim sonuc negatif. Tup bebek icin haftaya gorusmeye gidicez. Sizin gebelik olustu mu bilgilendirir misiniz?Yani merak eden tedaviyi düşünen arkadaşlara kucucukteolsa bir yardımım dokunması sebebiyle herşeyi paylaşacağım burda.ilk görüşmede memnun kaldım turgut özal tüp bebek merkezinden.bundan sonra ki aşamalar nasıl olur bilmem.gidisata göre hareket edeceğim.
hayir o kadar yavaş ilerliyorki aylardır henüz birşey yapılmadı eşimden genetik iştendi beklemedeyizMerhabalar. Tedavinizi oldunuz mu bende irada ilk asilamami Eylul ayinda yaptim sonuc negatif. Tup bebek icin haftaya gorusmeye gidicez. Sizin gebelik olustu mu bilgilendirir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?