Tüp Bebek Merkezleri Malatya'da tüp bebek tedavisi görenler

Arkadaslar turgut ozalda tüp bebek yaptıranlar bir sorum olacak başka hastanede yapılan hsg laparoskopi semen analiz örneği gibi raporlari kabul ediyorlar mi yoksa yeniden hsg falan mi çekiyorlar.insallah kabul ediyorlardır zaman kaybetmek bunun adı aksi halde

Bildiğim kadarıyla etmiyorlar canım ama yanlış da yönlendirmek istemem seni

Arkadaslar daha öncede yazmıştım turgut özal tüp bebek merkeziyle bugün ilk görüşmemi ilk muanemi oldum.ilk kez bu sebeple vajinal muayene oldum.ve çok korkuyordum ilk muayene denemem olduğu için.gorkem hocaya oldum.korktugumu ilk olduğunu söyledim.cok naif ve kibarca muayene etti.agrim hiç olmadi bu muydu dedim korktuğum şey.cok güzel ilgilendi tüm takıldığımız soruları cevapladı.diger hastanelerde yaptığımız benim hsg laparakopi histeroskopi raporlarını ve eşimin semen analizini inceledi.raporlari yenilemedi.yani sil baştan almıyorum herşeyi şükür.sadece eşimin sperm hareketliligi az iki ay sonra yenilenecek ona göre karar verecek aşılama veya tüp bebeğe.ben daha önce histeroskopi oldum 4 ay önce rahmimin bir kenarını göremedi yapışıkliktan şüphelendi. Cerrahi müdahale gerekebilir dedi.yani bir histeriskopi daha var ufukta dedi. Esimin değerlerine göre tedaviye başlayacak.

Ama üzüldüğüm bir nokta var yumurta rezervin çok kötü dedi.yumurtalarin az dedi. Allah büyük canımı sıkmayacağım ne yapalim rabbim duzelttirsin

Yani merak eden tedaviyi düşünen arkadaşlara kucucukteolsa bir yardımım dokunması sebebiyle herşeyi paylaşacağım burda.ilk görüşmede memnun kaldım turgut özal tüp bebek merkezinden.bundan sonra ki aşamalar nasıl olur bilmem.gidisata göre hareket edeceğim.

merhaba araştırmadaki tüp bebek aşamalarınız ne durumda acaba neler yapıldı bende elazığdan geleceğim ama araştırma konusunda hiç bi fikrim yok
Tatlim çok yavaş ilerliyor eşimden genetik iştendi 40 günde sonucu çıkar denildi.bir hafta varken sonucun çıkmasına mesaj atmışlar eşime genetik için tekrar kan vermelisiniz diye

Merhabalar. Tedavinizi oldunuz mu bende irada ilk asilamami Eylul ayinda yaptim sonuc negatif. Tup bebek icin haftaya gorusmeye gidicez. Sizin gebelik olustu mu bilgilendirir misiniz?

Merhabalar. Tedavinizi oldunuz mu bende irada ilk asilamami Eylul ayinda yaptim sonuc negatif. Tup bebek icin haftaya gorusmeye gidicez. Sizin gebelik olustu mu bilgilendirir misiniz?
hayir o kadar yavaş ilerliyorki aylardır henüz birşey yapılmadı eşimden genetik iştendi beklemedeyiz

Selam arkadaşlar. Malatyada Turgut Özal tıp merkezinde tüp bebek tedavisi için sgk raporu alan var mı? Görkem bey bu konuda nasıl yardımcı oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…