- Konu Sahibi gelincik44
-
Aaaa nasil yani fethiye ersan kapanis mi hic haberim yoktu. Devlet empriyolari alir oradan madur etmez umarimBende kemal beyde dis gebelik gecirdim tupum alindi cok zor atlattim sagligim bozuldu Allah yazmasin kimseye. Fethiye ersandan 3 kisi var suan yaptirdigim yerde merkezi kapatmislar embriyo yok paralarini alamiyorlar hepsinin maddi manevi cabaari cope gitti kimse bisey diyemiyor malum kardesi oznur calik
Evet canim en iyisi kemal bey eğer kemal bey olmayacaksa Denizhan deniz bana gore de . bu arada kemal beyin miyane ücreti 250, oldu haberin olsunSagol canim seninde iyi haberlerini bekliyorum insallah
Bende kemal beyden dolayi gittin saydiklarin kemal beyin basarisi adam cidden biliyor isini kemal beysiz devam edeceksen denizhan beye git derim akademi gozdede bostanbasinda ugras bey insani cok asagiliyor kendini birsey saniyor bende arastirirken dogu fertili ovduler Allahtan fethiyeye gitmedim.suan benim rutin kontrollerimi yapan kiside denizhan bey ama ins tutarsa busefer dogum dr u olarak kemal beyide secebilirim tupumu almak icin acik sezeyan gibi ameliyat yapti masallah eli cok hafif opumda oyle hafif olmustu aytug beyin yaptigi opuda iki gun canim cikti hakkinda en iyisi olsun insallah nasip etsin rabbim
Evet kapatti hatta ankarada valismaya baslamisAaaa nasil yani fethiye ersan kapanis mi hic haberim yoktu. Devlet empriyolari alir oradan madur etmez umarim
Neden kapanmis haberiniz var mi hastalara yazik amaEvet kapatti hatta ankarada valismaya baslamis
Demekki sorunlar olmus detayi bilememNeden kapanmis haberiniz var mi hastalara yazik ama
Vatana millete hayirli olsun hayirlisi olsun ne diyelim canim.Demekki sorunlar olmus detayi bilemem
AminnnVatana millete hayirli olsun hayirlisi olsun ne diyelim canim.
Gordugum kisiler magdurdu hatta kagit imzalatmislar transfer yapildi diye ama yapilmamis hatta aytug bey birlesip sikayet edin faln dedi dety bilmiyorumAaaa nasil yani fethiye ersan kapanis mi hic haberim yoktu. Devlet empriyolari alir oradan madur etmez umarim
kemal beye ilk basladigimda 150 tlydi sonra 200 yapti ensonda 300 almislardi benden.cok paraci ameliyatimada ek ucret aldi ama iyi dr yani benim tup bebek 2 tup bebek parasi tuttu ne yazikkiEvet canim en iyisi kemal bey eğer kemal bey olmayacaksa Denizhan deniz bana gore de . bu arada kemal beyin miyane ücreti 250, oldu haberin olsun
merhaba size bir kaç soru sorabilirmiyimcanim ben bu konularda halq cok cahilim 3.gun embriyosu nasil yani o neden donduruldu transfer neden yapilmadiki
yardimci olabilirsem ne mutlu tabii buyrunmerhaba size bir kaç soru sorabilirmiyim
malatyada ilk dogu fertile gittim hic amahic memnun kqlmadim ama cevremdeki herkeste orayi övüyor ignelerimi yaptirirken hastanede bi hemsire 4 kere dogu fertilde denedigini ama tutmadigini soyledi sonrada tip fakultesinin tup bebek bolumune gittim egerki yumurta dollenip tutmazsa yine oraya giderim cok ilgililer guler yuzluler tum testlerimizi( esiminde benimde) yaptilar oysa dogu fertil test naminq birsey yapmadi dun yumurta toplama yapildi hayirlisi bakalim daha aramadilar.ben konya da yasiyorum yazın malatyaya gelecm dr tavsiyesi var mı birde özel değilse sorununuz ne benim çikolata kistim var
ben orda yaptirdim ilk denememdi cok ilgili tertemiz güleryüzlü bir yer ilk 2-3 ay tahliller falan oldu benimde esiminde.devlet destegi olursa eger ignelere.ilaçlara 700 civari verdik devlet destegi.olmazsada 4 milyara yakin tutuyordu birde hastaneye 1300 yatırıyorsunArkadaşlar malatya inönü araştırma hastanesinde tüp bebek fiyatı ve şartları nedir
Tüp bebekti değilmi peki şartları nedir ben aşılama yaptırmadım 7 yıllık evliyim asker eşiyimben orda yaptirdim ilk denememdi cok ilgili tertemiz güleryüzlü bir yer ilk 2-3 ay tahliller falan oldu benimde esiminde.devlet destegi olursa eger ignelere.ilaçlara 700 civari verdik devlet destegi.olmazsada 4 milyara yakin tutuyordu birde hastaneye 1300 yatırıyorsun
Özel de konuşalım galiba hamilesin çok sevindim adınaben orda yaptirdim ilk denememdi cok ilgili tertemiz güleryüzlü bir yer ilk 2-3 ay tahliller falan oldu benimde esiminde.devlet destegi olursa eger ignelere.ilaçlara 700 civari verdik devlet destegi.olmazsada 4 milyara yakin tutuyordu birde hastaneye 1300 yatırıyorsun
kendileri yapiyor zaten soruyorlar size devlet desteğinden faydalanmak istermisiniz diyearaştırma hastanesinde tüp bebekte devlet desteğinden nasıl faydalanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?