Tüp Bebek Merkezleri Malatya'da tüp bebek tedavisi görenler

Aaaa nasil yani fethiye ersan kapanis mi hic haberim yoktu. Devlet empriyolari alir oradan madur etmez umarim

Evet canim en iyisi kemal bey eğer kemal bey olmayacaksa Denizhan deniz bana gore de . bu arada kemal beyin miyane ücreti 250, oldu haberin olsun

Aaaa nasil yani fethiye ersan kapanis mi hic haberim yoktu. Devlet empriyolari alir oradan madur etmez umarim
Gordugum kisiler magdurdu hatta kagit imzalatmislar transfer yapildi diye ama yapilmamis hatta aytug bey birlesip sikayet edin faln dedi dety bilmiyorum
Evet canim en iyisi kemal bey eğer kemal bey olmayacaksa Denizhan deniz bana gore de . bu arada kemal beyin miyane ücreti 250, oldu haberin olsun
kemal beye ilk basladigimda 150 tlydi sonra 200 yapti ensonda 300 almislardi benden.cok paraci ameliyatimada ek ucret aldi ama iyi dr yani benim tup bebek 2 tup bebek parasi tuttu ne yazikki

Ben dogu fertilde yaptirdim ilk denemede ohss oldum embriyolar donduruldu ve 2 ay sonra transfer yapildi cok sukur kizim var 1.5 yasinda dondurulmusu da seneye deneyecegim ins ben memnun kaldim dogu fertilin embriyologu gayet başarılı,guler yüze fazla takilmamak lazim basari daha önemli bence

ben konya da yasiyorum yazın malatyaya gelecm dr tavsiyesi var mı birde özel değilse sorununuz ne benim çikolata kistim var

ben konya da yasiyorum yazın malatyaya gelecm dr tavsiyesi var mı birde özel değilse sorununuz ne benim çikolata kistim var
malatyada ilk dogu fertile gittim hic amahic memnun kqlmadim ama cevremdeki herkeste orayi övüyor ignelerimi yaptirirken hastanede bi hemsire 4 kere dogu fertilde denedigini ama tutmadigini soyledi sonrada tip fakultesinin tup bebek bolumune gittim egerki yumurta dollenip tutmazsa yine oraya giderim cok ilgililer guler yuzluler tum testlerimizi( esiminde benimde) yaptilar oysa dogu fertil test naminq birsey yapmadi dun yumurta toplama yapildi hayirlisi bakalim daha aramadilar.
benim sorunum erken menopoz yumurta rezervim cok cok az amh testi 0.001 cikti
diger merkezler hakkindada bir bilgim yok malesef

Arkadaşlar malatya inönü araştırma hastanesinde tüp bebek fiyatı ve şartları nedir

Arkadaşlar malatya inönü araştırma hastanesinde tüp bebek fiyatı ve şartları nedir
ben orda yaptirdim ilk denememdi cok ilgili tertemiz güleryüzlü bir yer ilk 2-3 ay tahliller falan oldu benimde esiminde.devlet destegi olursa eger ignelere.ilaçlara 700 civari verdik devlet destegi.olmazsada 4 milyara yakin tutuyordu birde hastaneye 1300 yatırıyorsun

Tüp bebekti değilmi peki şartları nedir ben aşılama yaptırmadım 7 yıllık evliyim asker eşiyim

Özel de konuşalım galiba hamilesin çok sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…