- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi gelincik44
-
cevremde tup bebek yaptiran herkes orayi ove ove bitiremedi herkes cocuk sahibi olmus dogu fertille.ama ben memnun kalmadim tup bebek denemeside yaptirmadik tedavinin yarısında kestik ilgi alaka bana gore sifirdi genede görüşün herkea gibi belki sizde memnun kalırsınızdoğu fertile giden var mı ben de urfadan gelecem 3 kere tüpbebek denedim ama maalesef negatifle sonuçlandı 4. denemeyi doğu fertilde yapmayı düşünüyorum... suan oaraya gidip olumlu sonuç alan var mı
sizde diger denemelerde neden tutmadi sansiniz yaver gitsin insallahdoğu fertile giden var mı ben de urfadan gelecem 3 kere tüpbebek denedim ama maalesef negatifle sonuçlandı 4. denemeyi doğu fertilde yapmayı düşünüyorum... suan oaraya gidip olumlu sonuç alan var mı
sizde diger denemelerde neden tutmadi sansiniz yaver gitsin insallah
oyyy zormus gecmis olsun ne diyim ameliyatla açılmıyormu kanallar ben histeroskopi ile rahim filmini ayni biliyordumÇok sağolun benm rahimde yapisiklik kanallar kapalı ilaç kullanmadan adet olamıyorum. ..iki kez histereskopi iki kere de rahim filmi cektirdim
oyyy zormus gecmis olsun ne diyim ameliyatla açılmıyormu kanallar ben histeroskopi ile rahim filmini ayni biliyordum
insallahhhh gercekten zoe bir süreç yasayan bilir...meslektaşız bende öğretmenim idareden ozellikle rica ettim 17 saatlik dersim var 2 gunu bosaltabilirlerdi yapmadilar tabiki izin rapor iside sikinti sqnki keyfimize alıyoruz gibiYani o kadar zor bir dönem geçirdim ki anlatamam...bu süreçte görev yaptığım okulla aram acildi. .herşey zaten zor Ken bir de 10 gunluk raporun hesabını okula ve milli eğitime açıklamak zorunda kaldım ...şimdi inş yaz tatilinde yapmayı dusunuyoruz inşallah tekrardan histereskopi falan çıkmaz
insallahhhh gercekten zoe bir süreç yasayan bilir...meslektaşız bende öğretmenim idareden ozellikle rica ettim 17 saatlik dersim var 2 gunu bosaltabilirlerdi yapmadilar tabiki izin rapor iside sikinti sqnki keyfimize alıyoruz gibi
hic sorma benimde crs 3 persembe 2 saat dersim var birlestirseler birsey olur sankiBenm okul da salı gününe 2 saat ders koymuş salı günü gidersiniz hastaneye diyor sanki ben hastaneye ne zaman gideceğime ben karar veriyorum..ne kadar düşünceli! yöneticilerimiz var
hic sorma benimde crs 3 persembe 2 saat dersim var birlestirseler birsey olur sanki
ben surecindeyim canim mayıs ayinda adetliyken gel dediler ondan sonra neler olacak bilmiyorum yani hastaneye gittigimde hangi uuygulamalar yapilacak hicbir fikrim yok sen daha once tup bebek yaptirdigin icin biliyorsundurşuan tüpbebek yaptıran yok mu
seninNnasil gidiyor canim istanbula gidiyordun demiBen malatyada yaptirmiyorum
ben surecindeyim canim mayıs ayinda adetliyken gel dediler ondan sonra neler olacak bilmiyorum yani hastaneye gittigimde hangi uuygulamalar yapilacak hicbir fikrim yok sen daha once tup bebek yaptirdigin icin biliyorsundur
Evet canim arastirmada 1 yumurtam olmustu orda 8 yumurtam oldu 1 tane iyi kalitede 3. Gun embiryosu donduruldu tekrar adet olunca gidecegimseninNnasil gidiyor canim istanbula gidiyordun demi
Evet canim arastirmada 1 yumurtam olmustu orda 8 yumurtam oldu 1 tane iyi kalitede 3. Gun embiryosu donduruldu tekrar adet olunca gidecegim
canim ben bu konularda halq cok cahilim 3.gun embriyosu nasil yani o neden donduruldu transfer neden yapilmadikiEvet canim arastirmada 1 yumurtam olmustu orda 8 yumurtam oldu 1 tane iyi kalitede 3. Gun embiryosu donduruldu tekrar adet olunca gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?