akıl veriyorum: sen bi daha içme hele ki rakı
Erkek arkadaşınız kapris yapıyor bence.
Devamında onu sevdiğinizi söylemişsiniz, bunu niye atlıyor?
şimdi açık konuşalım bu lafı biz duysak sittin sene muhabbetini yapardık ama erkeklerin hafızaları o kadar uzun ömürlü değil, sevimlilik ve tatlı bi özürle aşılabilir diye düşünüyorum
açıklama yapın o lafı senden başka kimseyi sevemiyorum vazgeçemiyorum göüm başka birini görmüyo falan gibi yerlere getirin biraz pohpohlayın aranız düzelir bence erkekler hoşlanır böyle şeylerden genelde
Hayatta İnsanın Kendisini Kaybetmesi Kadar Kötü Bir Şey Yoktur..
İçerken Dibini Görmeden İçiniz..
Sevgilinizle Aranızdaki Problem Büyütülecek Bir Şey Değil..
Sıkmayın Canınızı..
" Sarhoştum Hatırlamıyorum " Deyin..
sarhoşken hatırlamadığınız başka şeyler de yapmadınız inşallah. belki soğuma nedeni başkadır..
aynen öyle bebeğim ya ama öküz anlamıyo ki bilinçtımda bu varmış öyleymiş böyleymiş bunu sindirebilmesi zormuş neler neler,hayır sevmiyor desem inan böyle bişey yok ama işte önüme istanbuldan ayrıldığımdan beri ısıtıp duruyor.sen böyle böyle yapmıştın ben bişey bile yapmadığım zamanlrda diye 50 tane şey dedi.aman erkekler bize derken iyi oluyor beni çok sevenler var isteyenler var vs vs biz deyince kabahat oluyor neden soğuyormuş ne saçma zaten çakırkeyifken söylemişsin bunu ayık bile değilmişsin ki ayık kafayla bile söylesen ne var ki bunda sanki sevgilin kapris yapıyor .
vallaha çıldırmak üzereyim artık arkadaşlar bana öneride bulunun her önerinize açığım .sorunum şu ben sürekli kadın erkek ilişkilerinde aynı hatayı yapıyorum yalvartıyorum kaprisler yapıyorum sürekli pohpohlanmak istiyorum kıskandırmaya çalışıyorum önemsemiyor gözüküyorum yapmak istemediğim herşey,i yapıyorum .derken artık karşıdaki insan sıkılıyor ve resti çekiyor bu sefer ben yalvaran taraf oluyorum tabi o an için .o an halletmeye çalışıyorum karşımdakine çok önem vermesem bile onu kaybetmek istemiyorum tabi karşı taraf hayır diyorsa biten bitmiş oluyor.sonra kendi kendimi yiyorum hem o insanın kendisini bu kadar önemsediğimi düşündüğü için. hem yapacağımız hayalleri yaşamadan herşey bittiği için biraz zamanla herşeyin değişeceğine inandığım için..çok sevdiğime de hiç sevmediğime de aynı davranabiliyorum
bilinçaltımdamı sorun bendemi sorun bilmiyorum.böyle yapa yapa sonum ne olacak daha nekadar yıpranıcam bilmiyorum.sanki başka derdim yokmuş gibi...
aynen öyle bebeğim ya ama öküz anlamıyo ki bilinçtımda bu varmış öyleymiş böyleymiş bunu sindirebilmesi zormuş neler neler,hayır sevmiyor desem inan böyle bişey yok ama işte önüme istanbuldan ayrıldığımdan beri ısıtıp duruyor.sen böyle böyle yapmıştın ben bişey bile yapmadığım zamanlrda diye 50 tane şey dedi.
sarhoşken, biliçaltında sakladığınız şeyler hop diye ortaya dökülüverir..
sizde davranış bozukluğu var zaten (aşağıdaki alıntı geçmiş konunuzdan)
algı dünyanızı değiştirmezseniz, değil sarhoş; ayık kafa haliniz dahi çekilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?