malca

Erkek arkadaşınız kapris yapıyor bence.
Devamında onu sevdiğinizi söylemişsiniz, bunu niye atlıyor?

Erkek arkadaşınız kapris yapıyor bence.
Devamında onu sevdiğinizi söylemişsiniz, bunu niye atlıyor?

bilmiyorum ya çok üzüldüm içim yandı madem öyle git onların yanına dedi. ben sana sarhoşken vay efendim şu hatunu beğendim şunlarla şunu yaptım desem mutlu olur musun dedi zamanında en oktan olaylar için beni meletmiştin dedi. cıldırcam

şimdi açık konuşalım bu lafı biz duysak sittin sene muhabbetini yapardık ama erkeklerin hafızaları o kadar uzun ömürlü değil, sevimlilik ve tatlı bi özürle aşılabilir diye düşünüyorum

şimdi açık konuşalım bu lafı biz duysak sittin sene muhabbetini yapardık ama erkeklerin hafızaları o kadar uzun ömürlü değil, sevimlilik ve tatlı bi özürle aşılabilir diye düşünüyorum

işte öylede uzak şehirde olunca öyle olmuyor ki yanında olsam farklı olurdu ama şimdi:/bişey bittiyse bitmiştir herşeyi bianda silebilir.

açıklama yapın o lafı senden başka kimseyi sevemiyorum vazgeçemiyorum göüm başka birini görmüyo falan gibi yerlere getirin biraz pohpohlayın aranız düzelir bence erkekler hoşlanır böyle şeylerden genelde

işte o konuşana kadar ben geriye cekildim. yoksa üsteleme ile kavga ediyoruz. umarım dönüşü kötü olmaz ve bu cümleleri kullanırım çok teşekkür ederim

Hayatta İnsanın Kendisini Kaybetmesi Kadar Kötü Bir Şey Yoktur..
İçerken Dibini Görmeden İçiniz..

Sevgilinizle Aranızdaki Problem Büyütülecek Bir Şey Değil..
Sıkmayın Canınızı..
" Sarhoştum Hatırlamıyorum " Deyin..

o da tamam dese keşke neler dedim bu senin bilinçaltın bana diyemediğin şeyler dedi ve budaha cok acı verdi dedi herşeye bi cevap var :/

sarhoşken hatırlamadığınız başka şeyler de yapmadınız inşallah. belki soğuma nedeni başkadır..

aman erkekler bize derken iyi oluyor beni çok sevenler var isteyenler var vs vs biz deyince kabahat oluyor neden soğuyormuş ne saçma zaten çakırkeyifken söylemişsin bunu ayık bile değilmişsin ki ayık kafayla bile söylesen ne var ki bunda sanki sevgilin kapris yapıyor .

sarhoşken hatırlamadığınız başka şeyler de yapmadınız inşallah. belki soğuma nedeni başkadır..

yok öyle sarhoş değildim yarı isteyerek saçmaladım farkındayım ama gözlerim dönüyodu onu biliyorum. biara bi düştük onu hatrlıyorum bu kadar..o sadece bu lafa gücenmiş

aynen öyle bebeğim ya ama öküz anlamıyo ki bilinçtımda bu varmış öyleymiş böyleymiş bunu sindirebilmesi zormuş neler neler,hayır sevmiyor desem inan böyle bişey yok ama işte önüme istanbuldan ayrıldığımdan beri ısıtıp duruyor.sen böyle böyle yapmıştın ben bişey bile yapmadığım zamanlrda diye 50 tane şey dedi.

sarhoşken, biliçaltında sakladığınız şeyler hop diye ortaya dökülüverir..
sizde davranış bozukluğu var zaten (aşağıdaki alıntı geçmiş konunuzdan)
algı dünyanızı değiştirmezseniz, değil sarhoş; ayık kafa haliniz dahi çekilmez..

Son düzenleme:

sevgilinizi neden "öküz" olarak adlandırdınız?

neyse.. öküzünüz haklı.. sarhoşken bilinç altında gizlediğiniz şeyler ortaya dökülebilir ancak..
düşünmediğiniz birşeyi dillendirme olmaz..

Son düzenleme:

onun farkındayım zaten. bu geçmişte yaşanılan şeylerle alakalı olabilir mi diye bidününsen iyi olur aslında öyle hariçten gazel okumuyorum.ve sizlerin fikrine önem veriyorum. bi KADIN bile geçmişte sunu yaptın derse 2 senelik sevgilin olan ERKEK elbette kalkıp bir lafı gözüne sokar. teşekkür ederim

valla sevgılınızın sogudugu gercek olabılır .
ama o soyledıgnız soz ıcn degıl ,
erkekler sarhos kadına gercekten tahammul edemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…