Malesef Altıma ...

m ile baslayan bir ilacmiydi ben de kullandim 3 4 sene kullanmistim gecti simdi hic olmuyor sukur

Lütfen vakit kaybetmeden bir doktora gidin.Altınızı ıslatmasanız bile yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil ve destek almanız şart diye düşünüyorum.

Sizinle farklı ama benzer bir durumdayım bende şuan.İş yerinde bayram öncesi idrara sıkıştım ama öyle böyle değil kıpırdayamıyorum,adım atsam yapacağım sanki.Sonra arkadaşlar depoya poşet açtılar oraya yaptım.Wcye yetişmem imkânsızdı. 2 saat depodan çıkamadım,tuvalet hissi gitmiyordu çünkü.Hemen ordan çıkar çıkmaz doktora gittim ilaç tedavisi enfeksiyon dedi.Ama durum değişmedi anladım ki psikolojik.Kafamda durumu büyüttüm her dışarı çıkışım da panik oldum ya tekrar aynı olursa diye.Bayramdan beri arabaya binemiyorum.Önceki gün psikoloğa gittim giderken yolda atak geçirdim.Ağlayarak durumu doktora anlattım.Hiç te utanılacak bir durum değil hastalık bu sonuçta.Psikiyatriye yönlendirdi.İlaçlı tedavi dedi bakalım bide psikiyatri doktoruna anlatalım.Allah onların eline düşürmesin onlarsız da bırakmasın

Bu utanılıcak bi durum değil ki.
Hastalık sonuçta grip ve nezle olup gidiyorsak bunun içinde gidilmeli.
Çamasır suyuyla yıkayıp kendinize zarar vereceğinize uzman yardımı alın lütfen.

canım bu utanılacak birşey değil, git psikoloğa anlat bize anlattığın olayları. yaşadığın şeyler kolay değilki. o sana nasıl yol izlemen gerektiğini anlatacak, onun görevi o. psikoloğa gitmezsen hergün bu derdi çekersin yazık değil mi.

Ben de ilkokuldayken vardı böyle bir sorunum, ama çocuktur olur denecek gibi değil...
Doktora götürdüler, öyle iyi araştırılmış biri falan da değil, mahalledeki poliklinikteydi, ne doktoruydu ne yaptı ilaç mı içtim hatırlamıyorum, sadece çok cici bir amcaydı onu hatırlıyorum. Sanırım psikolojikti ki bir süre gidip geldik diye hatırlıyorum, muhtemelen konuşa konuşa beni motive etti ve geçti.

Psikolojik tamamen
Anatomik olsaydi uyanikken de bazi durumlarda kacirabilirdiniz.
Ben gece hic altima kacirmam ama idrar torbasi sarkmasi oldugundan kossam ziplasam hapsirsam hemen idrar kaciririm.
Hatta bazen orgazm oldugumda bile.
Bu kadar zayif olmasina ragmen uykumda cisim gelince uyanirim.
Psikolog degil psikiyatr a gitmelisiniz.
Tedbir olsun diye urolog a da gidin.
Tecavuz meselesinde umarim o serefsiz kopek hakkinda yasal islem yapilmistir. Yanina kar kalmamistir.

doktora gıtmeye utanmayın lutfen
konusun doktorla bakalım ne dıyecek
ıcınıze sınmıyorsa camasır suyuyla degılde sırkeyle yıkayın kendınızı
asıl dezenfektan sırkedır

boyle bı rahatsızlıgı olanla hıc karsılasmadım ılk kez bu forumda gorrdum baya yıpratıcı olmalı uzucude seyler yasamıssınız
ınsallah hayatınızda hersey yoluna gırer...

allah belasını versin sana tecavüz edenin şimdi rahattır o fakat sende ne etkiler bırakmış canım ya

Idrar zaten dezenfektan bir sey. Mikroplar ölsün diye yaraya bile sürülür. Saf su ile yikaninca bile temizlenirsiniz. Camasir suyuyla yikanmak daha zararli diye düsünün. Umarim en yakin zamanda sıkıntilarinizdan kurtulursunuz

Ben bi defa rüyamda yaparken gerçekte de kaçırdım azıcık ki hamileyim kocam hep dalga geçiyo benle. Sırf bu konu için çalışan merkezler var canım, olur insanlık hali olur sen o merkezleri araştır bence.

Amin inşallah. Evet çok zor şeyler yaşadım 13 yaşında 4 aylık bebek aldirdim tek başıma 4 aylık olana kadar hamileligimi anlamadım. Daha neler neler
nasıl ya 13 yasında bebek aldırıosanız bunun polise haber verilmesi ve ailenizin duyması gerekmiyor mu... nasıl doktor hastaneymiş o tek basına 13 yasında hamile olan bir cocuk için sadece kürtaj yapıp gönderiyor..ilginç

Canim sen neleri atlatmis, halletmissin kafanda hiç büyütme geçebilecek bir dert bu doktora git inş hallolur

Eşinle çocuklarınla sonsuz mutluluk versin allah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…