- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 30
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
Psikolojiktir diye düşünüyorum olmayabilir mi hastalık mı ki bu?En yakın zamanda bir üroloji uzmanına başvurun. O gerekli görürse psikiyatriye danışmanızı isteyecektir.
Aslında gitmedim utanıyorum demeye.Doktora gittiginizde doktor ne dedi?
Yabi gitmissinizdir illa ki.
Aslında gitmedim utanıyorum demeye.
Amin inşallah. Evet çok zor şeyler yaşadım 13 yaşında 4 aylık bebek aldirdim tek başıma 4 aylık olana kadar hamileligimi anlamadım. Daha neler nelerBasiniz sagolsun babanizin mekani cennet olsun. Cok zor yasadiklariniz. Babaniz ve diger olay hafife alinicak seyler degil. Bence tek care bi uzman. Hatta iki uzman. Uroloji ve Psikolog. Insallah duzelir.
Yapmayın. Kimbilir sizin gibi kac kisi geliyo doktora bu sikayetle. Onlar için normal bi durum. Doktora gitmelisinizAslında gitmedim utanıyorum demeye.
Evet haklısınız sabahları sokla uyanmaktan bıktım.Eşine karşıda utanıyorsun farkındysan bence doktoru seç daha iyi olur
Canım benim önce bir araştırılsın; organik bir sebebi var mı. Yoksa zaten psikolojiktir. Her iki durumda da bir uzmandan yardım almalısın. Önce bir üroloji uzmanına görünerek başlayabilirsin çözüm arayışına.Psikolojiktir diye düşünüyorum olmayabilir mi hastalık mı ki bu?
Evet kalamiyorum . Lise de yurtta kalmıştım hızlandırma kursuydu yurtta yaptım ve dersaneyi bıraktım çok utandım.Bu kadar onemli bir konu icin utanma mi olur? Sahsen ben olsam esimden utanirim. 1 defa doktora anlatmak var her gece esinle yattigin yatagi islatmak var ayni sey mi? Siz simdi baska yerde yatili da kalamiyorsunuzdur.
Amin inşallah. Evet çok zor şeyler yaşadım 13 yaşında 4 aylık bebek aldirdim tek başıma 4 aylık olana kadar hamileligimi anlamadım. Daha neler neler
Çok geçmiş olsnEvet haklısınız sabahları sokla uyanmaktan bıktım.
En kisa zamanda gitsem iyi olacak sanırımYapmayın. Kimbilir sizin gibi kac kisi geliyo doktora bu sikayetle. Onlar için normal bi durum. Doktora gitmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?