- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 30
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
Sağolun cesaret verdiniz belki de bi ilaç kesecek hemen ama işte cesaretim yoktu anlatmaya utanıyorum ama gideceğim psikolog gittim ama işe yaramadı ilaç ve klinik yatirmaliyim dedi emzik li olduğum için oda yarım kaldı malesef kızımın 1 yaşını bekliyorum psikolojik tedavi için ama bunun için hemen gideceğim ( suluk sogulcan çok korkarım yapamam istesemde )Doktora gidip anlatın ve sakın utanmayın. Ne acayip vakalar geliyor onlara bir bilseniz.. sizi hatırlamıycak bile o günün sonunda gittiginiz doktor.
Bu kadar travmalar yasadıktan sonra muhakkak psikiyatriye gözükmen gerekiyor bence hemen yarın randevunu al. Suan bebeğin emdiği için ilaç tedavisine baslamaz belki ya da bebege zararsz ilaca başlar. Yahut sadece terapi cözebilir sorununuzu. Ama gitmeniz şart. Düşünsenize bu derdinizden kurtulacaksınız, psikolojik olarak rahatliycaksınız...
Kimse sizi kocaman çocuklu kadın altina kaçırıyor da demez emin ol.bu düşüncen cok cok saçma bir kere.
Ama ürolojiye yahut nereye gideceksen başından gecen tecavüzü de anlat ki ona göre tedavi düşünsünler. Çünkü tıpta hastalık yoktur, hasta vardır. Her hasta bambaska bir klinik tablodur ve ona göre değerlendirilmelidir. O yüzden doktorunuzu iyi yönlendirmeniZ gerekli.
Ve sakın doktora gitmeden yok efendim bilmem ne kürü yok efendim sülüğü solucanı ilacı falan kullanmayın. Daha da sağlığınzdan olursunuz.
evet çözüm Dr ama cesaret e geldim burda herkese çok teşekkür ederim insan utaniyor işteGeçmiş olsun dr tek çare biz sana yardımcı olamayız maalesef
Canım ben de kullandım fısfısı o artık kalkmış bizim çocukluğumuzda varmış herhalde artık tablet olarak veriliyormuş. Sen ürolojiye git kesin bak diyorum sana orta sona kadar sadece geceleri ve üstelik her gece kaçırıyordum fısfısı kullandığım anda kesildi. 1 sene kullandım sonlara doğru bir gece sıkıp bir gece sıkmıyordum falan öyle bıraktım ve bir daha olmadı tekrarı. Boşuna dert etme kendine tedaviyi bir dene inşallah benim kadar kısa zamanda sonuç alırsın sendeBurun ile alakası ne ki acaba böyle bi fisfisla geçecek bişi ise çok sevinirim çünkü 3. yatak odası gelecek ayin 25 inde ona da idrar yapıp atmak istemiyorum artık.
Gucluyum ama en ufacık sorunda yıkılan bi yapim var kabuguma çekilen. Sağol canım yetim öksüz demeden herkesten bi darbe yedim eşim sağolsun artık benim için eşim çocuklarım onemli mutluyum ama geçmişin gölgesinde ne kadar olursa işte o kadar."Korkumdan altima işedim!" Diye bir deyim varya,seninki de galiba öyle.
Bilincaltin sana eşinle ayni yatakda yatmayi ve beraber olmayi korkulacak durum olarak algiliyordur.
Yani, bence psilojik bir durum.
Çoook güvendiğin birinden manevi desdek isteye bilirsin .Seninle dokrura ilk adimi attimi geri gelir .Korkma artik sende anne olmuşsun ,herşeyin altindan kalka bilirsin.
Eşinide takdir ettim, o seni gerçekten sebiyor.Onun içinde dok. gitmelisin.
Minirin diye bir burun fifisi var .Onun içinde bir hirmona benzeyen madde beyin üzerine gece islatmasini kestiriyor.
Birde cocuklarda kilotlara takilan alarm zili var.Islanmaya başladimi çaliyor ve kalkiyor.
Canim benim ,içim sizladi seninhikayeni okuyunca.Keşke elimden daha fazla gelse.
Sen çoookk güclü kadinsin.
Gecmiş olsun.
İnşallah bi umut oldu bana çok sevindim doğrusu inşallah çabuk geçer bu kadar basit olduğuna da çok sevindim çok sağolunCanım ben de kullandım fısfısı o artık kalkmış bizim çocukluğumuzda varmış herhalde artık tablet olarak veriliyormuş. Sen ürolojiye git kesin bak diyorum sana orta sona kadar sadece geceleri ve üstelik her gece kaçırıyordum fısfısı kullandığım anda kesildi. 1 sene kullandım sonlara doğru bir gece sıkıp bir gece sıkmıyordum falan öyle bıraktım ve bir daha olmadı tekrarı. Boşuna dert etme kendine tedaviyi bir dene inşallah benim kadar kısa zamanda sonuç alırsın sende
Bu bölümü seçmiş, yıllarca bu bölümü okumuş, bu konuda binlerce hastaya yol göstermiş yani işini yapmış bulunan bir kişiden mi utaniyorsun.
Canım senin psikolojin bozuk olabilir ama bu alt islatma olayı daha çok bozar. Eşinle ilişkini etkiler.
İnan doktorlar icin bu cok ama cok siradan bir sey..Bende hastane ortaminda calisiyorum gunde 1000kisi geliyor yuzlerini bile hatirlamiyorum onu birak dertlerini hic hic..Aslında gitmedim utanıyorum demeye.
Başınız sağolsun, umarım küçükken yaşadığınız travmaları atlatırsınız çabucak, asla utanmayın rahatsızlığınızdan, sizin durumunuzda olan insan sayısı az değil yalnız değilsiniz bu konuda.İyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .
Böyleleri çok çıkar takma he he de geç. Allahbyardımcın olsun. Annemdede bu sorun var doktor ona öksürüknıkınma gbi bi durumda aştına kaçırıyorsun bide onunidrar torbasında sarkma varmış ondan idrar kaçırıyo bi türlü doktora götüremiyorum oda utanıyo. Aslında ilerledikçe tedavide zorlaşıyo muhakkkak gidin lütfen. Ve geçmiş olan kötü şeyleride hatırlamamaya çalışınFarklı sorunlarimi da anlattım okuduysaniz normal Psikolojiye sahip olsam buradan destek almadan giderdim doktora. Belki aradığım bi cesaret bi öneri
Evet bazen aklıma geliyor acaba benden tiksinir mi diye hiç şikayet etmedi ama eşim yapsa bende rahatsız olurdum galiba gideceğim doktora basitmis galiba tedavisi inşallah çabuk kurtulur um.
Canım benimde orta okul çağına kadar öyle sorunum vardı çocukken benimde yaşadığım olaylardan sonra psikolojik olduğunu düşünüyorum ama sonra çok şükür tedavi olmadan geçti kendiliğinden. Çok yakınım olan bir kaç kişi de de aynı sorun var şu anda yetişkin ve evliler onlarda.Burun ile alakası ne ki acaba böyle bi fisfisla geçecek bişi ise çok sevinirim çünkü 3. yatak odası gelecek ayin 25 inde ona da idrar yapıp atmak istemiyorum artık.
Annenize de çok geçmiş olsun, lütfen ikna edin, annenizin ki fiziksel bir sorun, doğumlar, varsa geçirdiği kürtajlar vb sebeplerden oluyor, benim bir yakınım aynı sorunu yaşadı, gülme, hapşırma, öksürük gibi durumlarda altına kaçırıyordu, ihmal etti, utandı doktora gitmeye, rahatsızlık ilerleyip yürürken bile kaçırmaya başlayınca doktorun yolunu tutmak zorunda kaldı, 2 Doğum ve maalesef birçok kürtaj yüzünden rahim düşüklüğü mesaneye baskı yapmış, ameliyat olması gerekti.Böyleleri çok çıkar takma he he de geç. Allahbyardımcın olsun. Annemdede bu sorun var doktor ona öksürüknıkınma gbi bi durumda aştına kaçırıyorsun bide onunidrar torbasında sarkma varmış ondan idrar kaçırıyo bi türlü doktora götüremiyorum oda utanıyo. Aslında ilerledikçe tedavide zorlaşıyo muhakkkak gidin lütfen. Ve geçmiş olan kötü şeyleride hatırlamamaya çalışın
Gece altına hasta bezi bağlamadan yatma madem olabilir insanlık haliİyi geceler arkadaşlar . Hemen konuya giriyorum. Babamı 9 yaşında kucağım da kaybettim ve bi evin tek kiziyim 13 yaşında tecavüze uğradım yıllardır hep depresyon , obsesif komplasif bozukluk teşhisi konuldu. Sorun şu ki ben geceleri altimi islatiyorum ( idrarimi yapiyorum) 3 yıllık evliligim de 3 defa yatak odası değiştirdik eşim hiç bişi demiyor ama çok utaniyorum sıvı geçirmez alezim var ama obsesif olunca durum daha kötü oluyor . Ki kendimi çamaşır suyuyla yikamisligim var idrar için ne yapmalıyım özellikle eşimle birlikte olduğumuz da daha çok islatiyorum altimi .
Canım bunda utanacak bişey yok.sağlık sorunu bu.mutlaka bi doktora git.Aslında gitmedim utanıyorum demeye.
Şifa olacaksa korkmak gibi bir lüksümüz yokArastiracagim ama korkarim ben sulukten ayyy doktor a da gitmeliyim sanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?