Malesef Boşanamıyorum :(

Çocuğun yoksa hicbirsey istemeden ayril kurtar kendini hepsini okuyamadim lutfen zamanini harcatma tehtitleri vs kayda alin delil toplayın esine uzaklastirma al ve lütfen iyi bir avukat tut kendine

dayaktan yari baygin sekilde hastaneye gittiginizde hastane polisi gelmedimi yaniniza?
nikahi kiyan imam halinizi görmedimi öyle nikahmi olur ?

Mahkeme onu niye haklı gördü ki anlamam imkansız bu durumu. Evet ne olursa olsun şiddetli bir geçimsizlik var bunu mahkemede avukatınız anlatamadı mi?

Merhaba ne durumdasınız? Çok üzüldüm sizin için

Hepsini okumadım, ama okuyabildiklerim dehşete düşmeme yetti.
Adalet doğru işlemiyor bizim ülkede.bu bit gercek.ama bundan sonra önemli olan , ne yapacaksınız, nası yapacaksınız.
Avukat yardımından yararlanmaya devam edin, delil toplayın.bosanma davalari delil ve taniklar uzerinden yürür. Alabildiğiniz sürece ses kaydi alın.lutfen pes etmeyin

Güncelleme yok, 11 senelik konu. Keşke gelip yazsalar şu oldu bu oldu diye ama maalesef yazmamış bir şey

Güncelleme yok, 11 senelik konu. Keşke gelip yazsalar şu oldu bu oldu diye ama maalesef yazmamış bir şey
Aa öyle mi, dikkat etmemişim demek ki. İnş hanımefendinin hayatı yoluna girmiştir. Buradaki herkesin iyi dilekleri ve duaları tezahur etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…