Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

ben heyecandan kesilen pastayı,eşimin tabağına daha yeni koyulurken onu beklemeden yemişim,sonra bana bi baktı ben yemişim,oda yedi :roflol:

canım yine seninkiler bi şekilde aksiliklerden dolayı olmuş. ben 3 sene nişanlı kaldım allahım bi çorabını bile görmedim diğer yandan düğünümde ya bu kız kınasında ne giyecek elbise alınmalı şu yapılmalı bi kınalık bari alalım bie demediler. gittim bi etek bu bluz aldım kına gecem için. herkes e artık kına elbiseni giy diyolardı yoktuki ne giyeceğim. başka şehirdelerdi. saçım yapılacak bi allahın kulu yok param yok (yeni girmiştim işe ailemin verdiklerinide elbise aldım) saçım kaldı kardeşim herkese veryansın edip kuaföre götürdü beni. yani saçımdan albümüme giydiğim elbiseden ki elbise bile değildi herşeyim rezildi. ne takı ne elbise ne başka bişiy. dul kadın gibi gelin oldum. biz ne yapalım o zaman. hiç değilse seninki aksiliklerden olmuş..anlatsam haline şükür ederdin inan.

benimde nisanimda topuzum yamuktu hangi akla hizmet öylece ciktim geldim kuförden halbuki bu topuz yamuk acin yeniden yapin deseydim ya fotolara baktikca gülüyorum simdi sanki kafam yamuk gibi cikmis fotograflarda

valla benim sorunlarım çözülse bi, kot pantolonla bile evlenmeye razıyım aslında. senin takıldığın duruma bak. 5. yılınızda nikah tazelersiniz. nolucak ki.
ne güzel bi evliliğiniz varmış. tadını çıkarın. açıkçası konunuzu okurken sinirlendim. ama Allah daha büyük dert vermesin.

benimde nisanimda topuzum yamuktu hangi akla hizmet öylece ciktim geldim kuförden halbuki bu topuz yamuk acin yeniden yapin deseydim ya fotolara baktikca gülüyorum simdi sanki kafam yamuk gibi cikmis fotograflarda

Hehehehehe:roflol:

sempatiksalakcinniYamuk yapmışlar işte resmen senin topuzu ..hehehsempatiksalakcinni

haklısın 1 defa yasandıgı için üzülüo olabilrsin daha iyi olabilirdi die ama bu kadar üzülme bence yıpranıosun bende nikahımda gelinlik giymiştim sacım iğrençti bide arkadasım diiyp guvendigim kuaför bunu yaptı duvagımıda yırttı düğünde sacım makyajım cok iyi olmustu makyajımı kendim yapmıstım kuaförlere bırakmamak gerekio bu işi ama yırtık duvakla dugune gittim mecburen yapacak bişi yoktu cokta farkedilmedi zaten ama buda benim içimde uhte ama öyle uyuyana kadar aglayacak kadar deil tabi

Hehehehehe:roflol:

sempatiksalakcinniYamuk yapmışlar işte resmen senin topuzu ..hehehsempatiksalakcinni

aynen hic bir allahin kuluda bana demediki topuzun yamuk ben fark etmistimde üstünde durmadim simdi nisan fotolarina bakan gülüyor aaa topuzun yamuk diyorlar gecen gün yine bakiyoruz ablam döndü kiz snein topuzun yamuk bende sagol abla canlisini gördünz demedinizde fotolarda diyorsunuz o zaman niye hic biriniz demediniz dedimkafamçokkarıştı

Valla bu olay seni bu kadar mutsuz ediyorsa bence de git sen bir psikoloğa, normal değil çünkü.
Hani insan biraz üzülür elbette ama böyle gece gündüz başka şey düşünememek, bu kadar karalar bağlamak kesinlikle anormal bir durum.

Tabii canım psikoloji bozacak kadar kafaya takıyorsa gitsin bence de..
.
Haklısın O kadar da değil yani:)

ben herşey istediğim gibi oldu ama ne oldu o gün yağmur yağdı:)) gelinliğim kuyrukluuuuu...arabadan salona girene kadar o kuyruğun halini düşün:)) bi ara bir yerden bana makas bulun dedim...kuyruğu keseyim hem çamurlu hem de oynamam izin vermiyor dedim:)))

inan bana hiçbirşey umurumda değildi...yanımda çok sevdiğim biricik aşkım vardı onun bana bakışları kimin ne dediğinden daha değerliydi...

bence psikoloğa falan da ihtiyacın yok...içinde kaldıysa arkadaşların çoğunun önerdiği gibi kuaförle anlaşır , saçını yaptırır güzel güzel makajını yaptır eşinle gelin damat gibi hem fotoğrafçıya gidin hem de o haline doyabilmek için yemeğe de çıkın:))

canım yaa,herşeyden önce mutlu huzurlu bir yuvan olduğunu düşün ve rahatla..

bak benim düğünümdede herşey istediğim gibi ayarlandı
tüm detaylar düşünüldü gel gelelim bizim nikahımızda düğün salonunda kıyılacaktı..
salona duvağımı kapatıp girecektim,hiç bunu düşünememişim,
duvağım biraz kısa geldi kuaförde baktık kısa ne yapalım edelim derken baktık bütün gelinlikçilerde kapalı
kuaförüm saolsun güzel bir modele uydurdu duvağımı..

bazen düşününce derim bende keşke şöyle olsaydı diye ama çokta üzülmem
bunu eşim ve görümcemin yanında felan konuşurdum keşke diye..

evlilik yıldönümümüzde eşim,görümcem kardeşlerimiz arkadaşlarımız güzel bir rastoran ayarlamışlar açıkhava böyle kırda bahçe çok güzel..
neyse görümcem ablam bana beyaz elbise giy felan dediler bende yıldönümümüz diye tamam dedim,
kuaförde saçlarımı yaptırırken bir baktımki görümcem çok şirin bir duvak getirmişti..
yani keşke dediğim duvağı yıldönümüzde taktım çokta güzel eğlendik..değişik bir macera oldu...

lafı uzattım neyse sende istediğin şekilde giyin süslen bir fotoğraf çektirin veya benim gibi yıldönümünüzü yakın çevrenizle böyle kutlayın :)

sen biraz takıntıları olan bi arkadaşsın sanırım,çünki olayı piskolağa gitme derecesine getirmişsin..bence 2.sayfadaki yazımdada dediğim gibi git düzelt kendini,çünki böyle her gününü düğünüm berbat geçti diye ağlayıp üzülmekle geçirirsen,bu sefer ilerdede yeni evliyken en güzel günlerimi düğünümü dert etmekle geçirdim diye dert edinirsin.

ya aslında beklentilerimizle alakalı bir durum.bu olayı o kadar gözümüzde büyütüryoruz ki herşey harika olsun diye stres sinir yapıyoruz.aslında ben ikinci evliliğini yapanlara da gıpta ediyorum.ne güzel rahat oluyorlar.tecrübeyle herşeyi biliyorlar,öyle pek de takmayıp eğlenmeye bakıyorlar.ama biz ilk kez gelin olanlar öyle mi?saçım oldu mu makyajım oldu mu vs vs...ve o kadar heyecan da cabası benim düğünüm çok güzel bir yerde oldu ama hiç hatırlamıyorum ki.nasıl bir heyecanlıysam artık ne oldu ne bitti hiç birşey yok kafamda.bir de ilk gece korkusu da ekleniyor.düğünden sonra bir de benim dengesiz abim arayıp saçma sapan bir sebepten azar çekmişti bana.şimdi çok pişmanım ya yüzüne kapatacaktım ya da ağzıma gelen küfürü etseydim keşke.oracıkta ağlamaya başladım.
neyse uzun lafın kısası aksiliksiz bir düğün olmaz herhalde.ayrıca yengeni de kınadım olan olmuş artık ne demek daha iyi olabilirdi.ona bunun yorumunu yapmak düşmez bence.

ha birde yeni evlenecek kızlara bir tavsiye vermek istiyorum.ben kına gecemde çok rahattım mesela.dedim ki bugün sanki başkasının gecesi gibi takmadan rahatça eğleneceğim dedim ve coştum resmen.kına gecesi fotolarında o kadar rahat ve mutlu çıkmışım ki ve sanmayın ki o gün herkes sizi pohpohlayıp,iltifatlar edecek.fesat insan o kadar çok ki kına gecemde benim elbiseme laf eden,çirkinleştiğimi söyleyen bile oldu ama takmadan eğlendim.o yüzden rahat olun bunu bir kere yaşıyacaksınız.sadece eğlenmeyi düşünün ve coşup dağıtın.

benim söz günü saçlarım kahverenginden sarıya döndü kayınvalidemin ısrarları yüzünden röfle yapıldı allahım eve gittim 100 kişilk davetin içine girdim herkesin gözleri faltaşı gibidelikafadulden açıldı nedenini aynaya bakınca anladım makyajım akmış saçlar elektirik çarpmış gii kısaca tıravesti gibi olmuştumm delikafadulden:roflol: hiç takmaaaa

Yaaa bende bu durumdan çok korkuyorum. Sizi çok iyi anlıyorum...ınsanlar bazı günlerde daha kötü görünebiliyorlar maalesef..Benmde başıma gelecek die korkuyorum. Bence fotocuya gidip bi gelinlik giyip tekrar çekinin

benimde nişanlığım iğrençti :))) resimlere bakmak bile istemiyorum ,gelinliğimde kötüydü napim yani geldi geçti ,benimde hiç istediğim gibi olmadı ama olsun ,mutluyum ya gerisi boş..

Ne kadar abartmışsın...
İnsan bi gün iki gün hadi bi hafta sinir olur geçer...
Sen hala nerde takılı kalmışsın...
Saçını mı beğenmedin ?beğenmedim ben bu şekli deyip yeniden yaptırabilirdin...
makyajını mı beğenmedin onuda sildirip yeniden istediğin gibi yapabilirlerdi...
ama eminim ki sen bunları söylememişindir..
Yapıcak bir şey yok olan olmuş sen mutluluğuna baksana böyle saçmalıklara kafanı takıcağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…