Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

nekadar kötü yazmışsınız yaa arkadaşımız sadece bu durumu bize anlatmış ve bizden teselli bekliyor.yaptığınız yorum hiç hoş değil hakaret edergibi söyleyememişindir falan filan bu neya oldu olucak iyice azarlayın yaniklava:

Ben boyle sey duymadim ya.
Hadi 1 uzuldun 2 uzuldun anlarim da , o kadar zaman gecmis ustunden hala bunu dusunup geceleri aglamaniz bana cok garip geldi. Gercekten de psikologluk olmussun sen uzgunum. Ya kafani baska seylerle mesgul et ya da psikologa gorun, olmaz boyle.

benimde kabusumdur bu durum.. bende tesettürlüyüm tesettürlü olunca 2 kere zor oluyor sanki güzel yapmaları... o yüzden mutlaka prova yaptırmak istiyorum... canım okadar batıyorsa fotolar gözüne içinde kalcağına dışında kalsın söyle eşine gelinliğimle tekrar foto çektirmek istiyorum de.. bi güzel git kuaföre sonrada fotoğrafçıya gönlünce yaşa tekrar o anı... eski fotolarıda yırt at... yada bu imkanım yok diyorsan takmamaya çalış mutluymuşsunda eşinle tek derdin bu olsun ...

canım benim ya takma bukadar olur böyle aksilikler sen lise balomda benim vaziyetimi görsen ele güne maskara oldum allah sağlık huzur versin gerisi boş olumsuz eleştirilerede takılma ben çok iyi anlıyorum seni büyütme tatlım hayatın tadını çıkar 3 günlük dünya geçmişe takılma

canım gereksiz yere üzme kendini herkes o günün çok iyi hatırlanmasını diler ama gelin olduğu gün insanın illa bi aksilikler çıkar sroun yaşamayan yoktur kimi ailevi kimi kendi kimininkide çok güzel geçer
bende başka bir şehirden geldim orda herşeyim çok güzel oldu burda kuaförü kayınvalidmlr ii diye ayarladı kadının bana ilk dediği şey ip getirmedinmi niye dedim dikmek için dedi şok oldum bana sormadan arkaya bağladı önlerimi çime soktu bıraktı dikmedi bile kadına söyleye söyleye ben yaptrdım arkası nasıl oldu şimdi hatırlamıyorum bile nikaha 15 dk kala biz kuaförden çıktık bide beni en sona bırakmıştı zaten 3-4 kişi gitmiştik sinirden ağlaya ağlaya nikaha gitmiştim o gün n,kahtan sonrada ailevi problemler yaşandı
aklıma geldikçe çok üzüldüm çok yıprattım kendimi ama kendimi yıpratmışım hem benim takıdaki çekilenler hariç bir yerde yemeğe gitmiştik oraya girerken çekmişler ordaki 1 fotoğraf hariç fotoğrafım bile yok
gün geliyo herşeyi unutuyosun hatta beğendiğin gelinliğine bile ya niye böyle yaptırmışımki diyosun
kendini hiiiç üzme
eşinle mutlusmusun seviyomusun seviliyomusun daha ne değer mi geçmiş için üzülmeye

Teselli vermek adına neden düşündüğümün dışında bir şey yazmamı bekliyorsun ki benden ? Herkes sizin gibi poh pohlamak zorunda mı karşısında ki? düşündüğü şeyin tam tersini yazmak zorundamı ? Ben böyle yapamıyorum düşündüğüm neyse cümlelerimde odur...
Hakaret eder gibi bi cümle kurduğumu da düşünmüyorum...
"söylememişindir" demek hakaret değildir..

evet beğenmediğini söyleseydi onlar saçınında makyajınında yenisini yapmak zorundalardı... Kimse zorla o saçla makyajla göndermedi ya arkadaşı..
Ve yine diyorum bu saçmalıklara kafasını takıcağına evindeki mutluluğa baksın.

ben arkadaşı pohpohlamıyorm karşımda üzgün bir insan varken tututpda ona diyememki deseydin öyle şöyle yapsaydın üzüldüğün şey saçma uslubunuz birazdaha yumuşak bir şekilde olabilirdi. söylediklerinizi daha nazik bir şekilde söyleseniz daha etkili olur bence..........

Ben böyleyim kimse için üslubumu değiştiremem.
Hoş üslübumun sert olduğunu söyleyen nadir kişilerdensin o da ayrı bi mesele....
Ama önemi yok.Sen arkadaşın konusuna dön bence benim bu konuyla ilgili kurucak başka bi cümlem yok çünkü.

seni çok iyi anlıyorum canım bende nişan fotoğraflarıma baktıkça sinir oluyorum makyajımı yapan kadına
öyle bir makyaj yapmış ki sanki başkası gibi çıkmışım
saçlarım desen civciv sarısından beter bir sarı elbisem kırmızı sanki roman kızıyım görsem :roflol:
ilk zamanlar resimlere bakıp bakıp üzülüyordum ama şimdi diyorum ne boş şeylere üzülmüşüm amaaan üzüldüğün şeye bak, kötü olan resimler olsun, sen kocanla mutlu ol gerisi mühim değil :1hug:

tek derdiniz bu olsunbayanssulusmile
dört dörtlük bir gelin olsaydınız fakat evinizde huzur olmasaydı daha mı iyi olacaktışakkıdı
sıkmayın canınızı lütfen:hulya:

aman canım takma kafana.. gelinliğinde saçın başın makyajın modası sürekli değişen şeyler. o an için onlar olabiliyormuş şartlar onu gerektirmiş öyle olmuş diye düşün.
benim nişanlığımın fermuarı patlamıştı:)) yapılamadıda..iğneledik. hiç de dert etmedim.. :) boşverrrr...

gelinliğimin altı 3000 parça tülden oluşuyordu. elde dikilmiş. çok güzeldi severek aldım. giydim etekdeki parçalar yavaş yavaş düşmeye başladı. dans ederken baktım 3-4 tanesi yerde... off dediim kaldı 2995 parça:))) oynarken halay çekerken epeyce düşüp gitti. çok kel kel durmadı ama üzüldüm. hatta geçenler de evllilik yıldönümümüzdü 14 şubat evdeyken giydim:) köpeklerimde bastığı için yine 1-2 parçası gitti yola yola bitmedi gelinlik..:)
hiçbirşeyin moralini bozmasına izin verme.

aman be güzelim sen bu ufacık şeyi bu kadar büyütüyorsan ileride yandın yandın...
dur bakalım daha ne gördün geçirdin.
boşa yıpratma kendini.
benimde kına gecemde kuaför gözaltı kapatıcısı kullanmış tüm fotolarımda aplak bir surat bembeyaz gulyabani gibi gözaltları.
anam bilgisayara aktarınca şok oldum.
ama kendime gülmektende kırıldım :)))))
hiç önemi yok dedim önemli olan hayatımın erkeğiyle evlenmiş olmam :)
sende artık büyütme bak herkesin düğünle ilgili bir tersliği var tek sen değilsin...
psikoloğa gidilecek kadar kötü bir durumda değil ayrıca bencede fazlasıyla abartıyorsun.....

Ah canim arkadasim ya seni o kadar iyi anliyorum ki. Cunku bende hic guzel bir gelin olamadim mafoldumben o kadar uzuluyorumki o gunu hatirladikca.
Normalde boyum tipim iyidir. KUmral ve yesil gozluyum , kendimi guzel buluyorum
acikcasi cevredende ayni seyleri duyarim. Ama gelgorki kuafor beni maymuna cevirdi.
ne sacim guzel oldu ne de makyajim . Inanki ben yapsaydim daha guzel olurdu
Bir de bir ton paramizi aldilar. Bulundugum yerde en iyisi o diye (gop- ikizler) lmaz:
oraya gittim. dedim ki ozel olsun ama maymuna dondum hala resimlerime bakamam
zaten dugun resimi olmasa yirtip aticam. O ne bicim sacti oyle ya. uyduruk bir topuz yaptilar. senağlama senağlama senağlama
birde zamanim olsa baska kuafore gidecektim inanki ama erkendi nikah. Of bende uzuluyorum ama elden birsey gelmez. Esime dedim hatta tekrarmi gelinlik giysem cekilsek bunlari atalim o derece sinir oldum . O tamam dedi istersen yapalim ama guzeldin dedi. Ne biliyim bence kalbim kirilmasin diye soyluyor .
Hic guzel degildim hemde hiiiiiic mafoldumben senağlama senağlama

Canım yaa bende senin gibi ne hayaller kurmuştum.Bizde fotoğrafçıya geç kalmıştık sıradaki çift o kadar sıkıştırmıştı ki fotoğrafçı hızlı özentisiz çekti,şimdi fotolara bakınca üzülüyorum bazen keşke güzel pozlar olsaydı diye.Saçımı da bazıları sade buldu,bazıları çok yakıştırdı.Bende çok taktım ama şimdi amaan ne güzel gelin olmuşum diyorum.Bana da çok yakıştı.Sadece gelinliğime doyamadım onun acısı var.Bak yalnız değilmişsin.Üzülme canım gerçekten hayaller ile yaşanılan aynı olmuyor bazen..Sana sonsuz mutluluklar tatlım

bi erkek akrabam şöyle bişey yapmıştı, evlilik yıldönümünde eşi gelinliğini giydi, kuaförüne gitti, kendisi de hazırlandı, gidip fotoğrafçıya birsürü resim çekildiler, hem yıldönümü hatırası hem de içinde kalanları yaşama imkanı..
sen de öyle yapabilirsin...

porselen makyaj yaptırmanız gerekliydi.
onu da kuaför salonları değil,güzellik salonunda yapıyorlar.
kuaförde sadece saç yapılır.makyözleri pek başarılı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben burda bana benzer ne cok insanla karsilasiyorum ya bazen sasiriyorum gercekten.
benim halan nikah gunumde agladi , dul kadin gibi evlendin diye. 1 bilezigim yoktu , seti filan gec. esimin maddi durumu iyi degildi o aralar, bende yuk olmasin bize diye hem
minimum masraf yapmaya calistim , gelinligimi cok begenerek kiraladik. Ama nisan kiyafetimi kendim aldim dusun. Esim herseyi onume serer Allah icin ama ailesi pek hevesli gorunmuyordu acikcasi. Zaten borclar varmis bana bir ceyrek altin taktilar
komik dimi? hee banada dgil ogullarina lülülülülülü ya alayda etmek istemiyorum da insanin da oglu evleniyor ya. neyse benimde hic takim olmadi. simdi mutlu bir evliligim Allaha sukur arada sorunlar cikiyor tabi. Ama napalim.
Güzel gelin olmayanların çok şanslı hayatları olacağını duymuştum boshayallersmile
ay agzin bal yesin :) insallah ya canim ne guzel lafmis hemen ustume aldim. olumunekankayizsmile

ya arkadasim psikologluk bir durum yok bence , bende ayni seyleri yasadim oturup aglamadim tabi ama cok uzuldum. Aklima geldikce halada uzulurum. Fotograflari baktkca.
o en onemli gun ya tabiki insan guzel olmak istiyor, biraz anlayis lutfen

Dus arkadasimizada ayni seyleri soylemek istiyorum. Belki o an benim gibi suresi kisitliydi
tekrar yaptiramazdi. baska yere gidecek maddi durumu yoktu bunlarda olabilir.
hem soylese ne olucak ilkinde beceremeyen kuafor ikincisindemi becerecek
yapamayan yapamaz yetenek isi.

Konu sahibesi bence uzulup aglama, arkadslar ne guzel bak fikir soylemis tekrar
cektir diye , valla bende oyle dusunuyorum. bir dahami gelicez dunyaya.
Hep erteliyrouz icimizde kaliyor. Durumun musaitse dusunme valla
sonra as duvara doya doya bak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…