- Konu Sahibi tuttifuritti
-
Ne kadar abartmışsın...
ınsan bi gün iki gün hadi bi hafta sinir olur geçer...
Sen hala nerde takılı kalmışsın...
Saçını mı beğenmedin ?beğenmedim ben bu şekli deyip yeniden yaptırabilirdin...
makyajını mı beğenmedin onuda sildirip yeniden istediğin gibi yapabilirlerdi...
ama eminim ki sen bunları söylememişindir..
Yapıcak bir şey yok olan olmuş sen mutluluğuna baksana böyle saçmalıklara kafanı takıcağına..
nekadar kötü yazmışsınız yaa arkadaşımız sadece bu durumu bize anlatmış ve bizden teselli bekliyor.yaptığınız yorum hiç hoş değil hakaret edergibi söyleyememişindir falan filan bu neya oldu olucak iyice azarlayın yaniklava:
Teselli vermek adına neden düşündüğümün dışında bir şey yazmamı bekliyorsun ki benden ? Herkes sizin gibi poh pohlamak zorunda mı karşısında ki? düşündüğü şeyin tam tersini yazmak zorundamı ? Ben böyle yapamıyorum düşündüğüm neyse cümlelerimde odur...
Hakaret eder gibi bi cümle kurduğumu da düşünmüyorum...
"söylememişindir" demek hakaret değildir..
evet beğenmediğini söyleseydi onlar saçınında makyajınında yenisini yapmak zorundalardı... Kimse zorla o saçla makyajla göndermedi ya arkadaşı..
Ve yine diyorum bu saçmalıklara kafasını takıcağına evindeki mutluluğa baksın.
ben arkadaşı pohpohlamıyorm karşımda üzgün bir insan varken tututpda ona diyememki deseydin öyle şöyle yapsaydın üzüldüğün şey saçma uslubunuz birazdaha yumuşak bir şekilde olabilirdi. söylediklerinizi daha nazik bir şekilde söyleseniz daha etkili olur bence..........
ben burda bana benzer ne cok insanla karsilasiyorum ya bazen sasiriyorum gercekten.canım yine seninkiler bi şekilde aksiliklerden dolayı olmuş. ben 3 sene nişanlı kaldım allahım bi çorabını bile görmedim diğer yandan düğünümde ya bu kız kınasında ne giyecek elbise alınmalı şu yapılmalı bi kınalık bari alalım bie demediler. gittim bi etek bu bluz aldım kına gecem için. herkes e artık kına elbiseni giy diyolardı yoktuki ne giyeceğim. başka şehirdelerdi. saçım yapılacak bi allahın kulu yok param yok (yeni girmiştim işe ailemin verdiklerinide elbise aldım) saçım kaldı kardeşim herkese veryansın edip kuaföre götürdü beni. yani saçımdan albümüme giydiğim elbiseden ki elbise bile değildi herşeyim rezildi. ne takı ne elbise ne başka bişiy. dul kadın gibi gelin oldum. biz ne yapalım o zaman. hiç değilse seninki aksiliklerden olmuş..anlatsam haline şükür ederdin inan.
ay agzin bal yesin :) insallah ya canim ne guzel lafmis hemen ustume aldim. olumunekankayizsmileGüzel gelin olmayanların çok şanslı hayatları olacağını duymuştum boshayallersmile
Ben boyle sey duymadim ya.
Hadi 1 uzuldun 2 uzuldun anlarim da , o kadar zaman gecmis ustunden hala bunu dusunup geceleri aglamaniz bana cok garip geldi. Gercekten de psikologluk olmussun sen uzgunum. Ya kafani baska seylerle mesgul et ya da psikologa gorun, olmaz boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?