Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

bende yeni evliyim. benim de makyajım çok ağır olmuştu öyleki gözlerim şaşı gibi görünüyodu sempatiksalakcinni duvağımdaki boncuklar çok ağırdı ve gelinliğime takılıp duruyordu birde taşlı bir askısı vardı oda koptu kuaförde. sonra düğün ayakbalarımı giydim Allah ım arkası ayağımdan geri çıkıyo. Hemen askımı diktiler yeğenimde sağolsun ayakkabımın arkasını öne doğru getirdi ayakkabıyı terlik gibi giydim. Geç kaldık bu yüzden vs. Herşeye rağmen herşey mükemmeldi. Sevdiğim adamla evlendim. Evet o günkü aksilikler canımı çok sıktı ama kuaförden çıktıktan sonra hepsini orada bıraktım. Günün yıldızı bendim. Hatta avatarımdaki benim gelinlik resmimin oynanmış hali gölgesi diyeyim. gelinliğim güzeldi ama işte aksilikler olunca neyse sıkma canını hayatın tadını çıkar. :lepi:

ilahi
ben de kayınvalidene falan bişey yaptın zannettim başlığı okuyunca..çok güldüm yaa canım benim tek derdin bu olsun..psikoloğa falan da gitme boşuna para verme o da güler valla derdine haberin olsun....sen en iyisi buraya anlat dertlerini... öpüyorum seni yaa çok tatlısın valla..

arkadasim bu dyugulari yasayan sadece sen degilsin:) inan bana bende cok seyler yasadim ama evliligim iyi gidiyor allaha sükür beterin beteri var diyorum kendi kendimi öyle teselli ediyorum....
benim dügünüm kötü gecdi hic istedigim gibi olmadi erkek tarafi kafasina esdigi gibi ayarlayip kurdular, ben bunu esimede söyledim ama olan oldu gecen gecdi, kendimi üzsemde ikidebir esimin yüzüne vursamda o zaman geri gelmeyecek...
bende baska seyleri güzel yapariz diyorum, ne bilim gezmek eglenmek istedigimiz gibi kimse karismadan:)
sende üzülme aglama hayat devam ediyor canim yeterki sen esinle mutlu huzurlu ol en önemlisi o

Çoğu gelin zaten kendini beğenmez tatlımm üzülme lütfen önemli olan kocanın seni güzel görmesidir.

ah canım kıyamam sana ben sen bu güzel gelin olmaya çok odaklanmışşın kafandaki şey olmayınca da çok üzülmüşşün ama ianan ileri de gülerek hatırlayacaksın bu günleri zaten 2 gün sonra senden başka kimse hatırlamayak düünde nasıl olduğunu boşveer istediğin insanla evlendin mi mutlu musun bunlarla ilgilen bende testetürlüyüm bu arada benimde çook güzel olmadı yani tam kafamdaki gibi olmadı ama bu çok büyük bi problem değil napalım boşveeerr

evet böyle şeyler insanın içinde uhte olarak kalıyor ama bu kadar kendini yıpratacak bir şey değil
benim de söz fotoğrflarım iğrençtir.
üstelik eşimin ailesinden beni hiç tanımayanlar ilk o resimleri gördüler muhtemelen
ama ben o fotoğraflardan birini çerçeve yapıp baş ucuma koydum.
o da benim fotoğrafım sonuçta inkar mı edeyim.
hem fotoğrafçının suçu bikere :umursamaz:

ahhhhh canım hiç kafana takma evliliğim ilk yıllarında bende aynı şeyi kafama takıyodum ama hepsi zamanla geçiyo benimde gelinliğim harikaydı herşeyim alındı yapıldı ama kaoförün azizliğine uğradım istediğim saç modelini ve makyajımı yapamadı güzel olmadı keşke kendim yapsaydım yanii aslında herkes çok güzel olduğunu söyledi ama ben beğenmedim zaten hiç kimse kendini beğenemezz fotoğraf çekilecez küpeydi kolyeydi takmayı unutmuşum çok sonra farkettim artık çok geçti amaaaaaaaaa ama eşim diyorki o kadar güzeldinki onalrın yokluğunu bile farkedemedim dedi harika bir eşim varr hpsini unutttum eğer mutlu bir yuvan varsa bunlarla kendinide eşinide üzme allah başka dert vermesin başınıza mutlaka bir eksik çıkıyor

insan kendinde olanı beğenmez eminimki güzel bir gelin olmuşsunuzdur gelinliğinizdeki aksilik o kalabalıkta dikkat bile edilmez
önemli olan kocanızla mutluluğunuz allah başka dert vermezin MUTLULUKLAR DİLERİM

canim üzülme, Allah baska dert vermesin insallah. tabi ki bunun üzüntüsünü sen yasiyorsun ama dedigin gibi evligin cok sükür güzel gidiyormus, daha ne istersin ki. kadinlar genelde kendi kendilerini bazen oldukca acimasiz elestirirler, halbuki belkide hicte öyle dert edilecek birsey degildir. kendini bu kadar elestirme, yipratma.

ben istediğim gibi gelinlik alamamıştım
eşi,me fazla masraf olmasın diye diretmemiştim de,ama içimde ukde kaldı işte
hala daha gelinliklere bakarım,gelinliğime hiç bakmam :gitme:

bende hiç güzel olmayacağımı düşünüyordum,çünkü inadına güzel olmam gereken zamanlarda olamam.ama düğünümde türbanımda,makyajımda çok beğenilmişti.bende kendimi beğenmiştim.ama güzel olmasamda bu kadar dert etmezdim.allah başka dert vermesin.niye bu kadar üzüldüğünü anlayamadım.allah sağlık sıhhat versin sevdilerinin yanında olsunda gerisi boşş

Arkadasim abartmissin, bu kadar üzermi insan kendini.
Olmus bitmis birsey icin ne canini sIkIyorsun, yuvanda mutlumusun, aksam pisecek yemegin var mi, yeter bunlar. Sen hic dert cekmemissin sanirim. Allah yasatmasin zaten.

Kız Allah canını almasın, başka dertlerin olmasın inşallah. Bunun içinmi ağlıyorsun, üzülüyorsun.

Sen benim gelin fotolarımı görsen gülmekten geberirsin, yerlerde yatarsın. O derece yani.
Şimdi bakıyorumda saçım çok iğrençmiş, heleki makyajım evlerden ıraksempatiksalakcinni, ama tabi hiçde uyarmadım kızı şu tonları kullan makyajda diye, kafasına göre yapmış, kırmızı ruja eflatun farakannehir, ama hiç gözüme çarpmamış o zamanlar, uçuyoruz tabi evlilik heyecanından. Sonracığıma, gelinliğime boya dökülmüştü, kaç saat çıkarmak için uğraştılar. Herşeye rağmen çok güzeldi. Hey gidi günler heyboshayallersmile

:roflol::roflol:

En azından gelinlik giymişsin düğünün olmuş fotografların var ben gelinlik giyemicem düğünüm olmıcak evlenirken ailem yanımda olmıcak böyle olsa intihar ederdin galiba (Allah korusun)

Back
X