Malesef Hiç Güzel Bir Gelin Olamadım :( bu duruma çok üzülüyorum:,(

aynıdertten bende muzdaribim :(( gelinliğimi çok aramadım çünkü ilk görüşte vuruldum ve benim gelinliğim bu olmalı dedim.straplez bi geinlikti modeli öleydi bende straplez bi gelinlik istiyodum neymiş eşimin tarafı yani babası açık istemiyomuş ya bu benim günüm ben im hayalim.son provaya gittik eşimde gördü üzerimde aramızdaki dilaog aynen şuyu dedimki nasıl hayatım açıkmı dedim dediği şu kapalı neresi varki o an onu dövesim geldi yaaa.. sonra kayınvalidem gelinliği diken kadına dediki gelinliğe 3 parmakkalınlığında askı yapalım sinirden hiçbişi demedim yoksa patlıcaktım...sonuç olarak canım gelinliğe askı yapıldı her seferinde resimlere baksam içim burkuluyo halende gelinliklere bakarım ama düğün fotolarımızı özel bi fotoğrafçı çekti dış mekandaçekildi.Allah için fotola rsüper ama işte keşke askıları olmasaydı derim hep :((((( offfff offffffffffff :oklava:

aman arkadasım canını sıkma bende nısanımda cok berbat oldum kuafor cok ıyı bı kuafordu ama esıyle tartısmıslar tansıyonu cıkmıs kadının gozlerı kan canagına donmus ben bı panıkle ''ben ne olacagıım''dedım kadıncagız durumunu anlattı ben tesellı ettım bıde oturup saclarımı bukle bukle ıstedım acık olacaktı guya makınaya gırdım demır toka makına ısınınca kasımın ustunu yaktı su topladı saclarım makınadan cıktı tepede kaldı mecburen topuz yapıldı hıc makyaj yapmamıstım ılk makyaj oldugu ıcın alerjı yaptı gozlerıme kalem suruyor ben resmen gozyası akıtıyorum fondoten dalga dalga oldu yenıden surdu ustune tenımı koyulastırdı sacıma berbat uyumsuz bı cıcek takmıslar heyecandan farketmedım ancak nısan aksamı ''ben bunu nıye takmısım ya taslı toka sanmıstım ben bunu''dedım herkese fotografcıdada nısanlımdam utandım adamın dedıgı pozlara ben yapamam sarılamam bakamam dedım resımlerıde rezıl ettım ama yınede uzulmuyorum buda bı anı hala o gunkı heyecanımı dusunuyorum onun ıcınde normal gelıyo nasıpten otesı olmaz bole yasayacakmısım yasadım...

dünyada dert kalmadıda bumu dert oldu be güzelim hepimizin az buçuk böyle hatıraları var benim nişan düğün birada oldu ikinci el giyilmiş nişanlık giyilmiş rengi kaçmış gelinlik doğrudüzgün resim bile yok sadece bir poz nişanlılığımla oda boydan bile değil hiç dert değil önemli olan huzur mutluluk ilerde sende göreceksin boşuna üzüldüğünü rabbim başka üzüntüler dertler vermesin sen evliliğine yuvana eşine bak canım

Takilma derim bu tür seylere ....cok özendigin o yere göge sigdiramadigin gün hersey ters düz olabiliyor maalesef... sana benim dugun günümü anlatayimda cok sükür halime diyesin...
ben almanyaya gelin geldim..severek evlendim..hazirliklar salon müzik grubu herseyin en guzeli hazirdi ama aksilikler ben salona girdikten sonra basladi gelinligim makyajim tiklim tiklim dolu sahane bi salon hersey guzel ama bi süre sonra gelinligimin üzerindeki taslar tek tek düsmeye basladi mafoldumben masamda su icsem bardaklar elimden kayip gidiyordu aksilikler kücüktü ama en büyük aksiligin habercisiydi sanki.. dügün bitti herkes eve dagildi bize ayrilan canli muzikli cafeye giderken esim düstü bayildi salondan cikarken(kimisine komik gelebilir ama o an bi gelinin basina gelebilecek en kotu andi) ambulanslar cagirildi bi feryat bi figan ben agla agla bi hal olmusum cunku esimi ayiltmaya calisiyorlar benide uzaklastiriyorlar esimin basina giden aglayarak geri dönüyorr off cok kötüydü cok neyse saglik ekipleri geldi ve esim ayildi..esimin vucudunun cok asiri susuz kaldigi icin bayildigi söylendi.. eve getirildik yatip dinlenmesi lazim ama her 15 dk da bir uyandirimasi lazim dendi..ben sabaha kadar gelinligimle esimin basinaydim :1no2: duvagimi kendim cikariyor saclarimi kendim aciyor actikca agliyordum cunku hic oyle hayal etmemistim gecemi... evim balonlarla süslenmis yerlere gül yapraklari dökülmüs icki kadehleri konulmus mumlar hazirlanmis ama ne fayda esim baygin bi sekilde yatiyor bense telefonlar yanimda aglayarak sabahi sabah ediyordum...5 saat sonra yani dugun sabahi ispanyaya ucmak icin hazirlaniyorduk ucagimiz kacmamaliydi.. esim yeni yeni kendine geliyordu inan bana saclarimi bile otelde yikayabildim neyseki o 1 haftamiz guzel gecti.. ama geride aci anilar kaldi
onun icin haline sükret neler olabiliyormus gör :teselli:

bende düğün günümde hastalandım afedersiniz istifra bile ettim salondan çıkmak zorunda kaldım suradım kıreç gibi ve beş karış etrafda gezdim oynamaya halim bile yoktu herkes gelinin neyi var aileler kavga etti galiba gelin istemedi evlenmeyi felan bile demişler boşver mutluysan önemli değil
ama her genç kzın gelinliği ile prenses olmak ister bizede böle düğün kısmetmiş napalım be kuzum geri gelmez üzülsende boşa

mutlaka cok guzel gelın olmuşsunuzdur.bır de hıç gelınlık gıyemeyenleri düşünün...uzmeyın kendınızı lutfen.esinize sıkı sıkı sarılın mutlu olun.sevgiler..uzmeyın kendinizi....

yaa bence takmamalısın geçmiş gitmiş sen gzl birisiymişsinde fiziğinde gzldir bence sen bundan sonrasına bak derim

cevabını kendin vermişsin zaten.. başka bir derdin yok, neyi kendime dert edineyim diye düşünmüşsün, bunu bulmuşsun... ne diyelim, Allah başka dert vermesin :))

ahh canım boşver dert etme hayatını yaşa senin yine gelinlikle resimlerin var benim onum bile yok nikahla evlendim ben düğün olmadı kuafördü yoldu derken 5 dk geç kaldık nikah salonuna eee tabi doğal olarak çektiremedik saat 6.30 da nikah kıyıldı 7.00 gibi çıktık tabi herkes takı takarken resim çekildi ama fotografçıda çekilemedi haydi yemek yemeğe derken biz zaten leyla ile mecnun unuttuk herşeyi bir allahın kuluda hatırlatmadı yemekti gezmekti derken saat 10 oldumu gez allah gez bir tane açık fotografçı yok 12 oldu artık doğru eve dedik gelinlikli resimlerim var ama üzerimde takılarla nikahtan kalma kaydirigubbakcemile3
önceleri biraz üzüldüm ama sonra amaaaannn kafama bunumu takıcam ya gelinlik evimde kuaför yerinde damatlık zaten dolapta gider çektiririz dedim ama unuttum gittikaydirigubbakcemile3
sende unutursun boşver çirkin gelin diye birşey yoktur sana öyle gelmiştir......

canım sende bu sorununu eşine anlat içime yatmayan bir durum de.belki delilik ama eşini ikna edebilirsen git kuaföre makyaj yaptır sacını başını yaptır istediğin gibi sonra eve gel giy gelinliğini eşindende rica et damatlığını giysin gidin stüdyoya fotoğraf cekilin düğün albümü yaptırın diger düğün albümünüzüde evinizde ucra bir köşeye koyup unutmaya çalış sanki yeni çektirdiğin albüm sizin albümünüz diye düşün ve rahatla ne sıkıntı yapıyorsunki herşeyin bir çözümü vardır ölümden başka.

ya bunu sorun yapma diyenler kendilerine göre haklıdır ama bende nişan yapmamıştım öyle kendi aramızda bir söz gibi sadece yüzükler takılmıştı. o zaman havalarda uçtuğun için çokta umursamıyosun angarya gibi geliyo ama sonradan keşke nişanda yapsaymışım dedim. ama Allahtan ben kına gecesi hem abiye hemde sonradan bindallı giydimde hevesimi aldım. yani diyeceğim şuki eğer içine sinmediyse eşinlede konuş,git rahat rahat kuaförüne,eşinde damatlıklarını giysin,güzelce fotoğrafını çektir içine sinsin. ha bu arada zaten bebişin olunca sizin fotoğraflar ikinci planda kalıyo.her yere bızdığın resmini koymak istiyosun. benden söylemesi. kaydirigubbakcemile5

ben 2004 senesinde evlendim. gelinliğimi ayıla bayıla aldım. üstüme de çok yakışmıştı. bir iki sene sonra arkadaşlarım evlendi, onların gelinliklerini daha çok beğendim, keşke ben de şurasını şöyle yaptırsaydım dedim, hayıflandım.

kaldı ki şimdi o arkadaşlarımın gelinliklerini de hatırlamıyorum, neye benziyordu. beğenmiştim halbuki. hatta geçen sene bir arkadaşım evlenmişti, onun gelinliğini de beğenmiştim şu anda o gelinlik hakkında hatırladığım tek şey arkasının ipli olduğu :)

takılma böyle fani şeylere, dünyanın en güzel gelini de olsan bir sene sonra kimse hatırlamayacaktı zaten.

amann boşver kızların dediği gibi, düğün günü sana güzel gelsede zaman geçince insan hep şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı.... der durur... kadınların derdi bitmez sekerim...

boşver evliliğin güzel sürsün gelinliği süper olan ünlülere bak 2. yılda boşanıyorlar...zaten resimlerini yırtıyorlar.. özetle kaybettiğin birşey yok.

Allah,allah derde bakarmisin...
.Arkadasim esinle mutlumusun gerisi boooossss...Dugunlere ne paralar dokup sansohret icinde birseyeler yapipta 1 kac ay sonra bosananlari cok gorduk halinize sukr edin lutfen...

öncekikle hepinize merhaba arkadaşlar konu başlığımdan anlaşıldığı gibi evet hiç güzel bir gelin olamadım..mafoldumbengelinliğime duvağımla çok güzel bir gelin olamadım.kapalı bir bayanım.en güzel günüm olarak hatırlamam gerekirken düğün günümü ben hep ağlıyorum halandaha gelinliklere bakıyorum güzel bir gelin görünce ben niye böyle olamadım diyorum neyim eksiktiki böyle oldum isyan etmekte istemiyorum ama bir tarafım hep buruk çirkin bir bayanda değilim boyum 1.76 kilom 54.55 şık giyindiğimi ne giysem yakıştıığını söylüyor herkes .düğün günü aksiliklerim oldu salonun kuaförüne gittik malesef kadın güzel yapıyodu kötüde değildi yani çok abartılı makyaz uyumsuz renkleri bir arada istemiyorum dedim normal günlük bir makyaj gibi oldu buseferde olduğumdan dahada güzel olabilirdim gelinliğimin bir tarafı söküldü yapmak zorunda kaldık güzel olmadı istediğim gibi bir gelin olamadım yanii.senağlamadüğün fotağraflarımız var evimizde nişan resmimizi düğün fotoğrafının önüne koydumki fazla görüpde üzülmiyeyim diye resimlere baktıkça dahada üzülüyorum çünki bu durumu kimseylede paylaşamadım ne annemle ne eşimle ne de bir arkadaşımla kimse bana demediki çok güzel bir gelin oldun.yengemin annesi bile demişki daha güzel olabilirdisenağlamaher gece yastığa başımı koydummu aklıma geliyor ve ağlıyorum uyuyamıyorum psikolağa bile gitmeyi düşündündüm. kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum diyorum başı kötü oldu ama evliliğim çok iyi harika bir insanla evliyim olsun herşeyi dört dörtlük olan evlilerin sorunları oluyo kocaları kötü oluyo işsiz güçsüz oluyo diyip teselli olmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyorsenağlamaşimdi diceksiniz belki dünyada ne sorunlar oluyor buda sorunmu ama buda birkere oluyor neden kötü hatırlansınki.rabbime çok dua etmiştim çok çok güzel bir gelin olayım diye olmadı malesef:çok üzgünüm:buraya yazdım sadece içimde düşündüklerimi kendi kendime ağladığımı sadece buraya yazdım belki bir cümle bana çok iyi gelirde ben neye ağlıyomuşum derim azda olsa içim rahtlar inanın aklıma gelince bu durum mafoluyorum günüm berbat geçiyor halendaha gözlerim dolu dolu senağlamayazacaklarım bukadar arkadaşlar hepinize şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın:gitme::gitme:[/SIZE]

bu bı kamera şakası dimii....kamera nerdeee:uhm:

ahh ahh ne uzuluyosun beee..allah daha buyuk dertler vermesin.yeni evlisin evliligin ailen colugun cocougun yaninda olsun da birak gelinliginde icine sinmesin..

Back
X