Malesef yine dusuk yaptim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adetlerin duzenliyse tutana kadar devam et canim esimin sperm testi yapildi iyi cikti cok sukur . bana doktor diane 35 ilacini verdi icmicem ama nette hic iyi seyler yazmamislar. Hic ilac icmeden deneyelim dedik esimle hayirlisi en azindan kafam rahat suan
ben suan elevit ve ecopirin iciyorum gunde okadar denicem tutana kadar dua ediyorum bolbol isallah yasamayiz tekrar ayni seyi xok yiprandim artik :+

benim 4.dusugum canim aderim duzenli.oluyo benim bi sorun yok ama anlamiyorum ya siz sperm.testi yaptirdinizmi biz.hic yaptirmadik bu ay esime kurler filan dinicem ilk kez vitamin filan bide ole deniyim diyorum ne yapicami sasirdim artik ben :KK43:(
Vucutta iltihap varsa o da dusuge sebep oluyormus bir tanidigimizin 3 dusuk sonrasi bu nedenle olduğu anlasildi.

ben suan elevit ve ecopirin iciyorum gunde okadar denicem tutana kadar dua ediyorum bolbol isallah yasamayiz tekrar ayni seyi xok yiprandim artik :+
Aynen canim bende fazlasiyla yiprandim artik evimde kalmak istiyorum evimi temizlemeyi ozledim hastane yuzunden duzenim alt ust oldu . ben simdilik hic birsey kullamayi dusunmuyorum. Vucudum biraz kendne gelsin

Bugün bir yerde o
Kizlar merhaba bugun kan degerim 652 den 500 e dusmus doktor dusecek dedi iki uc gun icinde kanaman baslar dedi . cok uzgunum kizlar bu 4.dusugum doktorum sen hamile kalabiliyorsun rahim bebegi kabuk etmiyor hic beklemeden tup bebek merkezine gidin dedi insallah pazartesi gidip ne yapilmasi gerekiyorsa yapicam . kizlar cok mutsuzum sanki icimden birseyler kopup gitti Rabbim herkese hayirlisiyla hamilelik gecirmeyi nasip etsin . Ne isterseniz saglikli hayirli isteyin . :KK43: :-(

Öncelikle çok geçmiş olsun ama üzülme çünkü bu dünyada çocuk sahibi olamayan kadınlar imanlı olurlarsa huri vasıflı oluyorlarmış eğer bir kadın huri vasfındaysa çocuğu olmazmış zaten imtihan dünyası değil mi ...

Bugün bir yerde o

Öncelikle çok geçmiş olsun ama üzülme çünkü bu dünyada çocuk sahibi olamayan kadınlar imanlı olurlarsa huri vasıflı oluyorlarmış eğer bir kadın huri vasfındaysa çocuğu olmazmış zaten imtihan dünyası değil mi ...
Tabiki oyle canim hayirlisini istedik boylesi hayirlisiymis kismet hersey ya

Kızlar Merhaba. malesef dün akşam itibariyle 7 haftalik bebegimin kalp atışının durduğunu ve rahim ağzına kadar geldiğini öğrendim. doktor kürtaj olmaya gerek yok kendiliğinden düşer dedi. ama nasıl düşecek düştüğünü nasıl anlaycagim bilmiyorum. dünden beri ağrım ve kanamam devam ediyor. benim gibi böyle kürtaj olmayıp kendiliğinden düşen var mı. tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim :KK43:

Vucutta iltihap varsa o da dusuge sebep oluyormus bir tanidigimizin 3 dusuk sonrasi bu nedenle olduğu anlasildi.
bunu ilk kez duydum canim hangi bolune gidip baktirmak gerekiyo ki ben doktorlara guvenmiyorum artik hepsi ayni hicbisey yok git tutana kadar dene hepsi bole yoruldum artik ben kendi basimin caresine kendim bakicam sanirim kendim gidip baktirayim

bunu ilk kez duydum canim hangi bolune gidip baktirmak gerekiyo ki ben doktorlara guvenmiyorum artik hepsi ayni hicbisey yok git tutana kadar dene hepsi bole yoruldum artik ben kendi basimin caresine kendim bakicam sanirim kendim gidip baktirayim
Dahiliyeye gidip kan ve idrar testi isteyebilirsiniz. Vucudunuzda enfeksiyon var mi diye bakacaklar. Onlem almakta fayda var biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahtan.

4senede 4dusuk yasamissin gecmis olsun.Sebepleri hic arastirilmadi mi merak ettim.Ben 9aylik evliyim ve 2si kimyasal 1i dis gebelik toplam 3kaybim var.Bu ay genetik ve pihtilasma testi yaptirdim sonuclar henuz cikmadi 2ay sonra cikacakmiso_O

Seni cok iyi anliyorum cnm 2 dusuk bi kimyasal gebeligim var. Bu aciyi Rabbim kimseye yasatmasin. İnsAllah bizimde saglikli hayirli evlatlarimiz olur.
Gecmis olsn canim bnm de 1 dusugum var senin gebelikler arasinda ne kdr var sperm testi rahim filmi falan cektrdin mi bnm dusk ten snr 3.ay falan olmuyor sanirim sperm testi yaptrcan

4senede 4dusuk yasamissin gecmis olsun.Sebepleri hic arastirilmadi mi merak ettim.Ben 9aylik evliyim ve 2si kimyasal 1i dis gebelik toplam 3kaybim var.Bu ay genetik ve pihtilasma testi yaptirdim sonuclar henuz cikmadi 2ay sonra cikacakmiso_O
Gecmis olsn canin sperm testi yaptrdnzmi peki ort 3 ay da bir dusuk yapmissn bnm de ilk dusugum 3 ay falan oldu hala gebe kalamadim ne onerirsn

Ka
Histeroskopi yaptırıp rahimde bebeğin yerleştiği yere baktırdınız mı? Ben de dört düşük yaptım ikisi kürtaj. Meğer polip varmış histeroskopide belli oldu. Onu aldırdıktan sonra çok şükür devam etti gebeliğim.
gecmis olsn canim kacinci dusukten snr hitereskopi yaptrdn ameliyat gbimi o zormi

Bende malesef düşük yaptım diyorum ki bu kader mi yada yanlış birsey söyledim de başıma bu mu geldi 6haftalikti elbette bir bağ için erken ama kendimi sorunsuz hamilelik geçirenler i gördüğümde eksik hissediyorum bir boşluğa düştüm çok kötü bir durum ALLAH kimsenin başına vermesin sevinemwdik bile:KK43:
Seni cok iyi anliyrm canim.seviniyorsn evlat sahibi olanlara qma icin buruk oluyor bnmde devam etseydi karnin sisecekti diyorsn sis karinlari gordukce ..

Gecmis olsn canim bnm de 1 dusugum var senin gebelikler arasinda ne kdr var sperm testi rahim filmi falan cektrdin mi bnm dusk ten snr 3.ay falan olmuyor sanirim sperm testi yaptrcan
İlk evliligimde ilk dusukten 6 ay sonra gebe kaldim o da dustukten sonra bosandi..aradan 1 bucuk sene gecti evlendim tekrar. 2 evliligimde de 5 ayda kimyasal oldu. Daha 1 seneyi doldurmadik doktora gitmedik. Rahim filmi cekilmedim. Sadece genetik test yaptirdim. Durum bundan ibaret sormak istedigin baska birsey varsa cevaplayabilirim cnm

İlk evliligimde ilk dusukten 6 ay sonra gebe kaldim o da dustukten sonra bosandi..aradan 1 bucuk sene gecti evlendim tekrar. 2 evliligimde de 5 ayda kimyasal oldu. Daha 1 seneyi doldurmadik doktora gitmedik. Rahim filmi cekilmedim. Sadece genetik test yaptirdim. Durum bundan ibaret sormak istedigin baska birsey varsa cevaplayabilirim cnm
Ins hepsi temiz cikar canim en kisa zaman da nasip olur

Kizlar bişey sorabilir miyim bebegin 9 haftada kalbi durmasiyla sperm kalitesi ile bi alakasi olabilirmi

Gecmis olsn canin sperm testi yaptrdnzmi peki ort 3 ay da bir dusuk yapmissn bnm de ilk dusugum 3 ay falan oldu hala gebe kalamadim ne onerirsn
Sperm testimiz normal cikti.Birtanesi dis gebelik idi.onun icin 4ay korunduk.Korunmayi birakriktan sonra tekrar kimyasal gebelik yasadim.Dolayisiyla birsey oneremiyorum keske onerebilsem:KK43:_kelin merhemi olsa kendi basina surer misali..Beklemedeyim su an.Bu da benim imtihanim demek ki...

Back
X