Bebek Beslenmesi Malt İçeceği İnanılmaz Süt Yapıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
arkadaşlar sizde de oldu mu bilmiyorum ama benim bünyeme iyi geldi göğüslerimden süt taşıyor bi deneyin belki yarar umarım size de. buarada benim sorunum bebeğiimin uyku dışında emmemesi bir haftadır böyle neden anlamaıyorum 4 buçuk aylık uyurken çok güzel ama uyanıkken baya bi saat geçmesi gerekiyorki iyice acıkınca alıyor

arkadaşlar sizde de oldu mu bilmiyorum ama benim bünyeme iyi geldi göğüslerimden süt taşıyor bi deneyin belki yarar umarım size de. buarada benim sorunum bebeğiimin uyku dışında emmemesi bir haftadır böyle neden anlamaıyorum 4 buçuk aylık uyurken çok güzel ama uyanıkken baya bi saat geçmesi gerekiyorki iyice acıkınca alıyor

AYNEN CANIM BENİM TADINI DA SEVMİŞTİM RAHAT BULSAM HALA İÇERİM KIZIM 15 AYLIK HALA SADECE EMİYOR BENİM DE ARTTIRDI DEDİĞİN GİBİ ÜSTÜM BAŞIM SIRLISIKLAM OLUYORDU :nazar:

kızalr hepsı burada alısverıs sıtesınde royal marka var ama temın edılmıor su an
benım gııbı netten almak ısteyenelr ıcın belırteyım:)) oncekı vıta markada bebe fıx sıtesındeydı

arkadaşlar bu sabah ender saraçın programında da malt içeceğini sütü olmayan bir anneye önerdi.zaten daha önce de doktorum programından duymuştum alkolsüz bira demişlerdi.sütü olmayanlar mutlaka bir denesin ben de olumlu sonuç aldım. Ayrıca kadın en iyi mama hangisi diye sorduğunda marka veremem ama keçi sütlü bir mama var o gayet iyi dedi.

royal malt değil ama ülkerin maltanasını denedim,hiç bir işe yaramadı.ama yanında bir sürü şey de deniyordum.acaba birbirlerinin etkisini siliyorlar mı:27:
sen sadece royal malt mı kullandın,yanında başka neler yaptın?

royal malt değil ama ülkerin maltanasını denedim,hiç bir işe yaramadı.ama yanında bir sürü şey de deniyordum.acaba birbirlerinin etkisini siliyorlar mı:27:
sen sadece royal malt mı kullandın,yanında başka neler yaptın?
1 haftada 17 şişe ülker maltana (şeftalilisini) içtim, sütüm de hiçbir farklılık olmadı. yani ülker maltana ben de de işe yaramadı. bir de royal malt ya da vita maltı deneyeceğim.

ben sadece royal malt içtim ve bir kutu içtim bir kutuyu iki günde bitirdim şimdi tekrar sipariş edicem ve yine çok iyi gözlemlicem yarın öbür gün elimde olcak sonucu yazarım ayrıca o günlerde süt artırıcı herhangi bir şey yemedim hatta misafir vardı koşturmaktan hiçbişey yiyememiştim suyla sulandırıp içtim çünkü çok şekerli

demek ki ülkerinki bi işe yaramıyor.kızımın beslenme inadı geçsin ben de sipariş edeyim royalden o zaman.
sütüm tam istediğim miktara gelmişti ki kızım emmeyi,daha doğrusu her türlü beslenmeyi kesti.benim de canım sıkıldı sütüm artsın çabalarımdan vazgeçtim.çünkü süt boşa akıp gitti göğüslerimden,bişeyler içip durmaktan da şişip duruyorum,wc den çıkamıyorum.biraz mola veriyorum kısacası.kızımın inadı kırılsın tekrar başlayacağım

demek ki ülkerinki bi işe yaramıyor.kızımın beslenme inadı geçsin ben de sipariş edeyim royalden o zaman.
sütüm tam istediğim miktara gelmişti ki kızım emmeyi,daha doğrusu her türlü beslenmeyi kesti.benim de canım sıkıldı sütüm artsın çabalarımdan vazgeçtim.çünkü süt boşa akıp gitti göğüslerimden,bişeyler içip durmaktan da şişip duruyorum,wc den çıkamıyorum.biraz mola veriyorum kısacası.kızımın inadı kırılsın tekrar başlayacağım

sevgılı arkadasım sutun bosa akmasın .aventın gohus kalkanını alın ve kullanın sutlerınız ıvıne akıyor ve sutler bosa gıtmıyor bana ılk gun dr um onerdı gogusum yara olmasın sutlerım bosa akmasın dıye...kremımı surup takıyordum hava laıyordu ne yara oldu nede sutlerım bosa aktı...

arkadaşlar benimde sütüm azdı süt arttıran gıdalar hakkında baya bir araştırma yaptım fakat malt içeceklerde buna dahil hiçbirinden verim alamamıştım. eşim hepsiburada sitesinde anne sütü arttırıcı bir içecekten bahsetti ve sonrasında siparişini verdik inanılmaz bir içeçek 3 günden beri sütümde acayip artış oldu. o kadar mutlu oldum ki anlatamam galiba çemen ve rezene li olmasından kaynaklanıyor. kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Hepsiburada.com : Milkway Milkplus Çemenli Bitkisel İçeçek (Elmalı) | Anne / Bebek / Çocuk

mavisu,sen nasıl içtin maltı?aç karna mı..bi tarif edebilir misin,ben de aldım 1 tane denemek için.aç karna içilmesi gerekiyorsa ona göre kullanayım.

mavisu,sen nasıl içtin maltı?aç karna mı..bi tarif edebilir misin,ben de aldım 1 tane denemek için.aç karna içilmesi gerekiyorsa ona göre kullanayım.
aç veya tok farketmiyor canım ama ben çok şekerli geldiğinden suyla karıştırıp içtim işe yaradı mı cevabını bekliyorum

Back
X