ozlem28 Nirvana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 1.043 89 643 İstanbul 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem28 #1 arkadaşlar merhaba..uzun zamandır doktor arayışı içindeyim. içime sinen ve evime uzak olmayan bir doktor bulamadım.merve hanımın ve marmara bölge hastanesinin iyi olduğunu duydum aranızda bu doktora giden varsa fikirlerinizi merak ediyorum..:CüvCüv:
arkadaşlar merhaba..uzun zamandır doktor arayışı içindeyim. içime sinen ve evime uzak olmayan bir doktor bulamadım.merve hanımın ve marmara bölge hastanesinin iyi olduğunu duydum aranızda bu doktora giden varsa fikirlerinizi merak ediyorum..:CüvCüv:
ilona psikolocik deli Kayıtlı Üye 8 Eylül 2006 2.927 12 683 17 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem28 #2 bende merve barbarosa gidiyorum ama gerçi bu 3. gidişim ama bana biraz ilgisiz gibi geldi sen baya ilerlemişsin merve hanıma mı gidiyosun canım
bende merve barbarosa gidiyorum ama gerçi bu 3. gidişim ama bana biraz ilgisiz gibi geldi sen baya ilerlemişsin merve hanıma mı gidiyosun canım