Malum bayram geldi temizlik

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Hanimlar suan sadece meraktan soruyorum yoksa yapacakligimdan degil. Kayinvalidrnizr bayramda temizlige gidermisiniz. Normal zamanlardada ayni sekilde. Ben baslarda hep gidiyordum baktim beklentiyi daha da yuksek tutuyorlar. Ve kiymet bilmiyorlardi baktim yapmiyormusum gibi konusunca bende sadece eger ki hasta olup yardim isterse, kıslik hazirliklarinda ve evine gottgmde yapilcak birseylrr var sa yaparim. Onun haricinde kayinvalidem cagirmadigi surece yapmam da gitmemde. Bu konunu dada beni siz aydinlattiniz allah razi olsun gercekten. Esimin ailesi gercekten deger bilen insanlar olsa tabikide allah rizasi icin gider arada ev temizligini yapardim ama malesef yapsan bile yaranilmicak insanlar. O yuzden artik idealinde davraniyorum. Yoksa yanlismi davraniyorum. Bu arada brnim anneme okadar kotuluk yaptiklari halde. Annem okadar iyi insanlar ki kizim bayram geldi sevap olur git temizligini yap diyor her konuda bu sekilde annem herseyde benim alttan almami ister karsi taraf hatali bile olsa. Sirf sorun cikmasin diye yapiyor ama daha da cok cikiyor bu sekilde. Ayrics kayinvalidemin eli ayagi tutuyor 6 tane kizlsri var hic bi isini onlara yaptirmaz herdeye beni bekledi icin. Bende her beklentisini karsilamiyorum. Hangisi isime gelirse artik o anki vicdanima bagli

Gecen yil koku kirilmisti kis hazirliklarina yardin ettin daha dogrusu calisiyorum bis gunum vardi gittim zaten yaptigimz kis hazrliklari beraber olur onun dindurucusunda durur sadece ben ordan alirim bu yil bos zamanim simdiye kadar olmadi surda bayram oncesi boslugum var onda da dinlenicem kis hazrligini da yapmjs sag olsun, bizmkilerin benden beklentisj de yok zaten ya sa var benm haberim yok :)

Bir kere bile yapmadım.gidince ancak genelde yapılacak varsa yaparım kahve,yemek hazırlama masa toplama vs, iş ciddiyse kadın almasını sağlarız görümcemle biz görümcemle iyi anlaşan ciddi bir çeteyiz.gerçi kvmide çok severim.ama yardım istemez asla benden.genelde talep etsemde sen çocuğuna bak, oğlan çok hareketli düşmesin falan der genelde!

Kendi yapamıyorsa rahatsızsa yardım edebilirsiniz Ama yapmak zorunda değilsiniz!

temizlikci bayanlar var gunlugu 100 liradan mis pak yapip cikiyorlar. onlari cagirabilir.

pardon da sizi temizlikci diye mi aldilar? zordaysa hastaysa kimsesi yoksa maddi durumu yoksa tabi yardim ederiz. eşsek degiliz. ama iş adam kullanmaya gelince tepemin tası atıyor.

hastayim oram agriyor buram agriyo diyin kenara çekilin.

Başınıza iş aramayın şimdi durduk yerde :)

Boşa vicdan yapıyorsunuz kendinize iş çıkarıyorsunuz,rahat mı batıyor kuzum? :)

Bir sürü kızı varmış,beraber yapsınlar.

Sonra gittim de bak yine kıymeti bilinmedi diye dövüneceksiniz yine.Çok vaktiniz varsa yapın kahvenizi keyfinize bakın

kime iyilik yariyor ki bu kaynanaya da yarasin. herkes bir enayi bulayim da tepesine basayim modunda bu devirde.

kahve demisken kalkayim da kahvaltimi yapayim bari:) sabahtan beri daldim gittim buraya...

Yapmak zorunda değilsiniz. Kaç tane kızı varmış olmasa bile zorunlu değilsiniz dinimiz de de bu böyle herkes kendi anne babasina yardımcı olmalı hele kıymet bilmeyen insanlar uğraşmaktansa

kime iyilik yariyor ki bu kaynanaya da yarasin. herkes bir enayi bulayim da tepesine basayim modunda bu devirde.

kahve demisken kalkayim da kahvaltimi yapayim bari:) sabahtan beri daldim gittim buraya...

:) Çok şükür ben hala kıymet bilen,vefa duygusu olan bir kaç kişi tanıyorum.

Sakin bulup tepesine basmak isteyene izin vermeyince geldikleri hızla gidiyorlar,çünkü kendilerine kullanacak başka birini bulmak zorundalar :)) vakitleri yok. O yüzden vefa da yok. İşte kırk yıl taşı bir gün indir,senden kötüsü olmaz lafı böyle kişiler için.

Dip not:afiyetler olsun :))

Bugüne kadar gitmedim,bundan sonra da gitmem. Yapamıyorsa parasini verelim temizlikci tutsun ama benden istemesin,kendi evimin isine zor yetisiyorum

ayyy allahtan benim annem kv enn başta söyledi benim kız iş bilmez yemek bilmez haberin olsun diye :) o zaman kızıyordum annem beni niye kötülüyor diye, zamanla anladım (çünkü canım annem :)))

kv yalnız olsaydı iş yapamaz durumda olsaydı yardım ederdim ama bütün gün görümcemin çocuklarına bakıyo gelsin kızı yapsın. şakayla karışık bazen söyler de, eşimle güleriz kendi evimin işini yapmıyorum burayı nasıl yapacam diye.

15 günde bir gidiyorum kvye yarın bayram temizliği için gidecem ama 2 de falan gitmeyi düşünüyorum ama 6 tane kızı varkende gitmezdim açıkçası

Ben çok üzuluyorum kv nin evini surekli temizleyen heba olmuş gelinlere.ozellikle belli bolgelerde çok yaygın bu.
Malesef bazı kv zihniyeti gelini hizmetçi yardimci olarakda görüyor..
Benim ailem beni onlarin evini temizleyeyim sürekli diye okutmadı..meslek sahibi olmam icin cirpindilar ki oldumda sükür.
Gittigimde genel islere yarfim ederim elbette..yardim ederim sofra kurma kaldırma vs..o kadar.
Bi kızım var..ilerde bu zihniyette olan birinin evine gidip temizlik yapmasını asla istemem engel olurum.
Benim gelinim olsa ilerde oda gelmesin.herkes kendi evinden soumludur net.
Siz baştan alıstirmissiniz..
Hep derim fazla fedakarlik malesef insanı aciz kilıyor karsı tarafin gözunde.
Kiymet bilinmez ben bilindigini hic görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…