- Konu Sahibi EvluBayan000
-
6 senelik evliyim, bu zamana kadar hiç yapmadım. Gerçi bi ara baya görüşmedik. Bir senedir tekrar görüşüyoruz hamileyim azcık kaldı doğuma gelip temizlik yapmak istediler görümcelerimle ben pek istemedim. Eşim de yapsınlar işleri ne dedi. Sesimi çıkarmadım yaptılar temizlediler bebeğin odasını herşeyi ayarlayıp gittiler. Bu sene geçti de artık. Daha sonra bekler mi benden bilemiyorum gerçi yaptırmaz öyle milletten genelde pek bir şey bekleme huyu yoktur. Değişik bir kv benimki. Mesafelidir, vıcık vıcık ilişki içinde olmayı sevmez ama çocuktan sonra değişir mi bilmiyorum durumlar :)) böyle gitse ne iyi olur.
Çok az kalmış bebeğin gelmesine maşallah:)) sağlıkla alın kucağınıza :)
iyi sizi temizlik derdinden kurtarmışlar işte:)) işe yaramışlar.
kv'zin mesefali oluşu sizin lehinize bilmem farkındamısınız
Dört yıllık evliliğimde hiç yapmadım. Ancak bu sefer yardım edeceğim. Daha doğrusu eltimle beraber temizlik yapacağız. Çünkü ağır zatürre geçiriyor birkaç gün de hastanede yattı tedavi için. Yapabilecek durumda değil. Temizlikçi tutabilir miydi? Evet tutabilirdi. Ancak kırk yılın başı ihtiyacı varken yardım istemiş, yapsam elime yapışmaz. Bunu rutin hale getirmek isterse yapamam, yapmak istemem.
Peki yaptigi kis hazirliklarindan sana da yapmismi :)Gecen yil koku kirilmisti kis hazirliklarina yardin ettin daha dogrusu calisiyorum bis gunum vardi gittim zaten yaptigimz kis hazrliklari beraber olur onun dindurucusunda durur sadece ben ordan alirim bu yil bos zamanim simdiye kadar olmadi surda bayram oncesi boslugum var onda da dinlenicem kis hazrligini da yapmjs sag olsun, bizmkilerin benden beklentisj de yok zaten ya sa var benm haberim yok :)
insan kendi evini zor yapıyor, ben kendi evimi temizleyemiyorum, yardimci aliyorum..Geline ev temizletmek hos degil..Hanimlar suan sadece meraktan soruyorum yoksa yapacakligimdan degil. Kayinvalidrnizr bayramda temizlige gidermisiniz. Normal zamanlardada ayni sekilde. Ben baslarda hep gidiyordum baktim beklentiyi daha da yuksek tutuyorlar. Ve kiymet bilmiyorlardi baktim yapmiyormusum gibi konusunca bende sadece eger ki hasta olup yardim isterse, kıslik hazirliklarinda ve evine gottgmde yapilcak birseylrr var sa yaparim. Onun haricinde kayinvalidem cagirmadigi surece yapmam da gitmemde. Bu konunu dada beni siz aydinlattiniz allah razi olsun gercekten. Esimin ailesi gercekten deger bilen insanlar olsa tabikide allah rizasi icin gider arada ev temizligini yapardim ama malesef yapsan bile yaranilmicak insanlar. O yuzden artik idealinde davraniyorum. Yoksa yanlismi davraniyorum. Bu arada brnim anneme okadar kotuluk yaptiklari halde. Annem okadar iyi insanlar ki kizim bayram geldi sevap olur git temizligini yap diyor her konuda bu sekilde annem herseyde benim alttan almami ister karsi taraf hatali bile olsa. Sirf sorun cikmasin diye yapiyor ama daha da cok cikiyor bu sekilde. Ayrics kayinvalidemin eli ayagi tutuyor 6 tane kizlsri var hic bi isini onlara yaptirmaz herdeye beni bekledi icin. Bende her beklentisini karsilamiyorum. Hangisi isime gelirse artik o anki vicdanima bagli
Dogru soyluyon kiz. Kafam yeni dank etti ama olsun. Önümuzde daha cok yıl var :)Başınıza iş aramayın şimdi durduk yerde :)
Boşa vicdan yapıyorsunuz kendinize iş çıkarıyorsunuz,rahat mı batıyor kuzum? :)
Bir sürü kızı varmış,beraber yapsınlar.
Sonra gittim de bak yine kıymeti bilinmedi diye dövüneceksiniz yine.Çok vaktiniz varsa yapın kahvenizi keyfinize bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?