Malum bayram geldi temizlik

Ben yeni evlilyken birkack kere derin temizligini yaptim yillar once
Ama ameliyat olmustu
Sonrasi ne o istedi ne de ben gittim

Tas gibi kadin
Kizi da var
Parasi da var
Yapsin yaptirsin

Senin hicbir sekilde temizlige gitmemen lazim

Sen bosver anneni.

Annen fazla iyi niyetli.
Bu devirdr bu kadar iyi niyetli olunca tepene cikiyor insanlar

6 tane kizi var ustelik eli ayagi da tutuyormus

Hic gitme
Hic yapma

Bak nasil kiymetli olcan:KK66:
Zatem bir cok seye ailemin hatrina katlabiyorum . Esimin ailesi asiri sikayetci biri. Ornek veriyoruk gorumcelerimle bir sorun yasasam. Ailene soyleriz diye tehtit ediyorlar. Benim ailemde aman kixim bosver aman kixim allah goruyor o yeter diyen insanlar. Bu sefer ailemin dediklerini yapmasam annrm de haksiz dusup bana laf gelmesini istemiyor. Yada onlarin dedigini yapmazsam beni uzerler diye dusunuyor. Bu seferde ben zorumda kaliyorum mecburen yapmak istemedigim seyleri yapiyorum

Hiç yapmadım desem yeri
Eli ayağı tutuyor genç daha
Zengin de
Kıysın paraya ihtiyaçsa
Hoppa

Hasta olsa yaparım ama
Rabbim kimseye muhtaç etmesin

Gitmeyin köle değilsiniz.
Biz bayram önceleri ev temizliğini yardımcılara yaptırıyoruz kv annem ben bizde spa merkezinde masaj falan yaptırıyoruz ruhumuz dinleniyor bayram öncesi tavsiye ederim çok güzel oluyor bizde bu bir gelenek haline geldi

İma etti gitmedim. :D işgüzarlık yaptı kahveye çağırdı temizlik zamanı, gitmedim. :D Direk söyledi temizliğe gel diye. Hiçbirinde gitmedim.. Ve bana söyleyip durma sapasağlam kadınsın gezmeye götürmedik diye 3 gün yüzümüze bakmadın aynı performansı temizlikte de göster dedim. Bir daha çağırmadı.
Benden daha çok geziyor, yapsın temizliğini. Asla gitmem. 2 kızı var onlar yapsın. Onlar da yapmazsa kadın tutsun. Kendisi ev hanımı.. Benim annem 50 yaşında hala çalışıyor illa birine yardım edeceksem anneme ederim aaa bu ne canım.

İma etti gitmedim. :KK70: işgüzarlık yaptı kahveye çağırdı temizlik zamanı, gitmedim. :KK70: Direk söyledi temizliğe gel diye. Hiçbirinde gitmedim.. Ve bana söyleyip durma sapasağlam kadınsın gezmeye götürmedik diye 3 gün yüzümüze bakmadın aynı performansı temizlikte de göster dedim. Bir daha çağırmadı.
Benden daha çok geziyor, yapsın temizliğini. Asla gitmem. 2 kızı var onlar yapsın. Onlar da yapmazsa kadın tutsun. Kendisi ev hanımı.. Benim annem 50 yaşında hala çalışıyor illa birine yardım edeceksem anneme ederim aaa bu ne canım.

onu dedin mi hakikaten. helal... :)

Hanimlar suan sadece meraktan soruyorum yoksa yapacakligimdan degil. Kayinvalidrnizr bayramda temizlige gidermisiniz. Normal zamanlardada ayni sekilde. Ben baslarda hep gidiyordum baktim beklentiyi daha da yuksek tutuyorlar. Ve kiymet bilmiyorlardi baktim yapmiyormusum gibi konusunca bende sadece eger ki hasta olup yardim isterse, kıslik hazirliklarinda ve evine gottgmde yapilcak birseylrr var sa yaparim. Onun haricinde kayinvalidem cagirmadigi surece yapmam da gitmemde. Bu konunu dada beni siz aydinlattiniz allah razi olsun gercekten. Esimin ailesi gercekten deger bilen insanlar olsa tabikide allah rizasi icin gider arada ev temizligini yapardim ama malesef yapsan bile yaranilmicak insanlar. O yuzden artik idealinde davraniyorum. Yoksa yanlismi davraniyorum. Bu arada brnim anneme okadar kotuluk yaptiklari halde. Annem okadar iyi insanlar ki kizim bayram geldi sevap olur git temizligini yap diyor her konuda bu sekilde annem herseyde benim alttan almami ister karsi taraf hatali bile olsa. Sirf sorun cikmasin diye yapiyor ama daha da cok cikiyor bu sekilde. Ayrics kayinvalidemin eli ayagi tutuyor 6 tane kizlsri var hic bi isini onlara yaptirmaz herdeye beni bekledi icin. Bende her beklentisini karsilamiyorum. Hangisi isime gelirse artik o anki vicdanima bagli

Kayinvalideye temizlik yapmalı mıyım diye düşünmeniz bile saçma. Niye böyle bir sorumluluk altında hissediyorsunuz ki kendinizi? Siz onun gelinisiniz gündelikçisi değil.. Ben 5 yıldır kayinvalideme hiç temizlik yapmadım,hatta orada olduğum zamanlarda o kalkar temizlik yapar, ben oturur telefonumla oynarım. İlk başlarda temizlik beklentisi oldu ama ben her hareketimle yapmayacağımı belli ettim kadın artık tüm ümidi kesti benden:) Dağıtmasın yeter diyodur kesin:)

Benim kvnin de kizlari var. Yakin oturuyor 2 tanesi. Hastaysa da onlar yapar isini gucunu, misafirlige gittigimde de hicbir işine elimi surmem sadece yedigimi ictigimi kaldiririm 4 yildir, ellemem biseye.

Kendi annem sehirdisinda uzakta, benden baska cocugu da yok benim annem ne yapsin? Anneme yapmadigim temizligi hizmeti kvye yapamam herkes baksin basinin caresine. Hele kizlari dururken hic bir yardim etmem.

Zatem bir cok seye ailemin hatrina katlabiyorum . Esimin ailesi asiri sikayetci biri. Ornek veriyoruk gorumcelerimle bir sorun yasasam. Ailene soyleriz diye tehtit ediyorlar. Benim ailemde aman kixim bosver aman kixim allah goruyor o yeter diyen insanlar. Bu sefer ailemin dediklerini yapmasam annrm de haksiz dusup bana laf gelmesini istemiyor. Yada onlarin dedigini yapmazsam beni uzerler diye dusunuyor. Bu seferde ben zorumda kaliyorum mecburen yapmak istemedigim seyleri yapiyorum

Senin ailen, senin bosanip gelmenden korkuyor bence ondan seni ezdiriyor. Aman temizlige git, ama ses cikartma diye. Kimse evladinin yuvasi dagilsin istemez ama her konuda da hakli haksiz susturulmaz insan. Esinin ailesi de ailenin bu tutumunu bildiginden boyle baski kuruyor.

Benim annem acik acik esime soyledi eger ki eziyet edecek olursa biri benim kizima, ben kizimi çekip almasini bilirim diye.
Herkes ayagini ona gore denk alir. 4 yildir kimse de benim aileme beni sikayet edemedi. Cunku agzinin payini alirlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 tane kızı varmış niye sana yaptırıyor ayol sen hizmetçi misin? Babaannemin evi temizlenecekse hep halalarım yapar, 2 gelini var (biri annem), gelinlerinden asla böyle bir talebi olmadı.

Senin ailen, senin bosanip gelmenden korkuyor bence ondan seni ezdiriyor. Aman temizlige git, ama ses cikartma diye. Kimse evladinin yuvasi dagilsin istemez ama her konuda da hakli haksiz susturulmaz insan. Esinin ailesi de ailenin bu tutumunu bildiginden boyle baski kuruyor.

Benim annem acik acik esime soyledi eger ki eziyet edecek olursa biri benim kizima, ben kizimi çekip almasini bilirim diye.
Herkes ayagini ona gore denk alir. 4 yildir kimse de benim aileme beni sikayet edemedi. Cunku agzinin payini alirlar.
Bi ara buyuk olay yasamistik. Annem esimi cekip ben sana kizimi üz diye vermrfim ezdirme falan diye konustu ama. Ailrm genelde allah rizasi diye olaya bakiyor. Ben cok iyi davranirsam onlar birgun kiymetimi anlarmis. Ozamana kadat da sinirden stresten piskolojm bozulir heralde

Hanimlar suan sadece meraktan soruyorum yoksa yapacakligimdan degil. Kayinvalidrnizr bayramda temizlige gidermisiniz. Normal zamanlardada ayni sekilde. Ben baslarda hep gidiyordum baktim beklentiyi daha da yuksek tutuyorlar. Ve kiymet bilmiyorlardi baktim yapmiyormusum gibi konusunca bende sadece eger ki hasta olup yardim isterse, kıslik hazirliklarinda ve evine gottgmde yapilcak birseylrr var sa yaparim. Onun haricinde kayinvalidem cagirmadigi surece yapmam da gitmemde. Bu konunu dada beni siz aydinlattiniz allah razi olsun gercekten. Esimin ailesi gercekten deger bilen insanlar olsa tabikide allah rizasi icin gider arada ev temizligini yapardim ama malesef yapsan bile yaranilmicak insanlar. O yuzden artik idealinde davraniyorum. Yoksa yanlismi davraniyorum. Bu arada brnim anneme okadar kotuluk yaptiklari halde. Annem okadar iyi insanlar ki kizim bayram geldi sevap olur git temizligini yap diyor her konuda bu sekilde annem herseyde benim alttan almami ister karsi taraf hatali bile olsa. Sirf sorun cikmasin diye yapiyor ama daha da cok cikiyor bu sekilde. Ayrics kayinvalidemin eli ayagi tutuyor 6 tane kizlsri var hic bi isini onlara yaptirmaz herdeye beni bekledi icin. Bende her beklentisini karsilamiyorum. Hangisi isime gelirse artik o anki vicdanima bagli
5 yıllık evliyim daha bir kere bile kv min temizliğini yapmadım. Bir odasınibile süpürmedi. Herkes kendi evinin işini yapsın eğer yapamıyorsa da tutsun bi yardımcı yaptırsin.

Back
X