Canım hayırlı olsun,güzel bir topik olacak...
Tesekkur ederim canim insAllah oyle olur
öncelikle topiğin hayırlı uğurlu olsun Rüzgargülüm :)
ben burdan hem yemek yapmayı öğreniyorum hem pratik fikirler ediniyorum iyi ki varsınız
kilo almasam bari :26:
takipdeyim her tarifi denicem
geçen gün pandispanyayı su bardağıyla keserek mini pastalar yapmıştım
bardağın çevresinden artan kek parçaları duruyordu
ben de ne yapsam diye düşünüyordum:44::44:
tam da onun üzerine geldi bu topik
çok da iyi oldu bu tarifi hemen yapıcam hazır kek parçalrım da var
aklına sağlık gülüm
güzel olmus topik tam bana gore maglum ne yapsam muhakkak birazi bayatliyor burdan iyi fikirler cikar..
ilk yaptigin tarfi guzel gorunuyor
Bu da guzel fikir canim saolasin..Eki Görüntüle 685769
Arkadaşlar bunu bir paylaşım sitesinde gördüm yarışma katagorisi içindeydi.çok ilgi çekiciydi direk kopyala yapıştır yaptım yazıları dahil
Bunu yapanci bir sitede gormustum ama not almamisim ismini bilemiyorum/Tarif de basait ben hazir pudink kullandim siz kendiniz yapabilirsiniz/Kakaolu pudingi pisirdim seffaf bardaklara tam doldurmadan dokun.Uzerıne kakaolu kek kırıntısıyla kaplayın ortasınada nane koyun sonra nasreddın hoca hesabı ya tutarsa dıye bekleyın.Ben arkadaslarıma getırdığımde once anlamadılar toprak yıyecem zannettıler :)ALINTI'dır.
bi tarifte benden gelsin cok kolay aslinda yeni aklima geldi..
sütlü irmik tatlisi yapip arasina serpilebilir sonra uzerine 1 kat daha irmik dökülüp afiyetle yenir
Yok mu tarifi olan, bizim evde ekmek pek tüketilmez, haliyle bayatlıyor, tarifleriniz varsa yazın ki benim gibi bayat ekmekleri ne yapacağım diye kara kara düşünenlere fikir olsun
bayatlamış pideleri küçük parçalaa bölün fırında kurutun..
kuşbaşı eti önce kavurun sonra ister düdüklüde ister normal tencerde pişirin..
patates ve doğranmış biberleri ayrı bir yerde kızartın..
ayrı bir yerde rendelenmiş domatesin içine bir diş sarımsak azıcık salça ve yağ ekleyip sos yapın..
tabağın en altına kurutulmuş pideleri üzerine et patates ve biberleri dizin en üste sosu bolca dökün ..
tabağın yanına yoğurt isterseniz sosunda üzerine tereyağı dökün..
evde yapılmış iskenderiniz hazır :)
bayatlamış ekmeklerinizi küp küp doğrayın
teflonda erimiş tereyağına kekik tutz karabiber pulbiber ekleyin ekmekleri bu baharatlı yağda kızartın..
bu krutonları çorbalarınızın yanında servis edebilirsiniz
özellikle mercimek çorbasının üzerinde nefis oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?