_Malzemeler_
- Artan Pilavlar
- Dolma içleri
Bu haftaki malzemelerimiz de bunlar hanimlar...
Pilavi yayla corbasi disinda kullandiginiz yerler varsa buyrun tarifleri sizde
Ayni zamanda artan dolmalarin iclerini ne yapabiliriz ?
Haydi bakalimm gelsin tariflerrrr
Pilav üstü kuru fasülye olur_Malzemeler_
- Artan Pilavlar
- Dolma içleri
Bu haftaki malzemelerimiz de bunlar hanimlar...
Pilavi yayla corbasi disinda kullandiginiz yerler varsa buyrun tarifleri sizde
Ayni zamanda artan dolmalarin iclerini ne yapabiliriz ?
Haydi bakalimm gelsin tariflerrrr
Resim ekledim başlığıma.Bana ait değil alıntı.
Burada nehirnil bayat ekmekleri güzel değerlendirmiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/600426-nehirnilin-tarifleri-47.html
Başlığı yeni farkettim.Hayırlı olsun canım.Ben çok önceleri bir başlık açmıştım artan kek ve sarellelerle yapılan bir çikolata için.Aynı hazır çikolata gibi olmuştu.Ama resim yok maalesef.Birkaç sayfa önce arkadaşın biri eklemiş ona benziyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/347975-ev-yapimi-cikolata-nefissssss.html
Artan ekmekleri biz genelde ıslatıp terasa sereriz kuşlar için.O ekmekler anında yok oluyor.
Artan pilavları da annem çorbalarda kullanır.Mesela kurufasülye pilav yaptıysa ertesi gün onu çorbaya çevirir.Adı da kayıkçı çorbası.Adı niye öyle bilmiyorum.Kıymalı,fasülyeli,pirinçli çok lezzetli bir çorba olur.Dolma içlerini pek artırmaz.Kıymalı dolma yapacaksa ve iç arttıysa ya patates doldurur,ya domates.Zeytinyağlıysa buzlukta muhafaza eder.
Buda bana ait bir tarif,kucuklugumden beri severek yerim her pilav arttiginda yapip..
Icine domates kuru sogan ve maydonozu dograyip karistirip guzelce yiyorsunuz yaninda bide ayran ohh mis gibi
Ben cok seviyorum bu sekilde sizde deneyin seviceksiniz eminim
Eline sağlık canımBunu ben de çok severim Hatta sofrada tabağımdaki pilava bile malzemeleri ekleyip öyle yerim
Demek kimse yemeklerle ilgilenmiyor haa
Ne var sanki biraz yardimci olsaniz tarif uretsek beraber
İyi akşamlar gülümPatlıcan yemeklerine bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?