Canim cevabin icin tesekkur ederim.. sesimi duyan biri olmus :) bebegim mamayi seviyor cunku 30luk veriyorum bitiriyor sonra bitti diye kiyameti kopariyor
hemen meme veriyorum.. simdi sunu da sorayim canim, once meme veriyorum emdigi kadar tutuyorum sonra mama veriyorum ve mamadan sonra yine meme veriyorum son verdigim memede de uyuyup kaliyor.. son gunlerde baya duzenli besliyorum yani 3 saatte bir anne sutu alsa da almasa da mama veriyorum.. arada bir 45lik deniyorum onu da bitiriyor ama iste surekli meme aliskanligi var hep meme de durmak istiyor yalanci meme olarak kullaniyor.. yalanciyi da almiyor.. mamayi siradan bir doktor onermedi o yuzden kullaniyorum.. diger mamalarda da bos yere şişer obez olur diye korkuyorum.. ama haftaya kontrole gittigimizde mutlaka bu konuyu konusucam arttirmak gerekir mi diye cunku burda okuyorum 40 gunluk cocuga 90lik veren var uzuluyorum bende.. doymasa aglar hic durmaz ama duruyor genelde aglamiyor.. valla kafam karisik ama cevabin iyi geldi insallah benim sutum doyuruyordur.. tesekkur ederimmm..