Çok teşekkür ederim araştıracağımYa anne sutunde en cok bulunan bi probiyotik varmis icinde eczacim söylemisti hemen aldım ben de
biz 3 aydır mama kullanıyoruz. hepsini denedik valla en iyisi aptamil derim. bi tek onun tadını sevdiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Canım 2 sene önce ilk doğumumda bazı sebeplerden dolayı sütüm kesilmişti aptamil verdik. Bebeğim onunla büyüdü çok şükür sorun yaşamadıkSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
rica ederim, bebeğin sağlıcakla büyüsüntamam kızlar teşekkür ederim yorumlarıınız için
Bebeklerimiz için en önemlisi anne sütü ama maalesef herzman yeterli gelmiyo benim ikizlerim var hem mama hem anne sütü ilerliyoruz.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
haklısınız anne sütü çok çok önemli keşke olsaydı. benim sütüm de geç geldi az geldi yetmiyor o yüzden onun için en iyisini arıyorum çok sevgilerBebeklerimiz için en önemlisi anne sütü ama maalesef herzman yeterli gelmiyo benim ikizlerim var hem mama hem anne sütü ilerliyoruz.
Çocuk doktoru Aptamil önerdi memnunuz
Ben burda da sordum çevreme de sordum genelde erken dönemde gaz yapmayan hipp organik önerdiler ben de onu aldımSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Aptamil gaz yapar (hip, yada sma) kullan ikisini de deneyebilirsinSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Hiçbiri anne sütünün yerini tutmuyor ve en iyisi diye birşey yok açıkçası, doğdu doğalı bebeğime mama veriyorum, sindirimi en kolay olanının Aptamil olduğunu düşünüyorum(çoğunu denedim), en iyisi o demiyorum, şahsi görüşüm en iyisi diye birşey olmadığı, önemli olan bebeğe hangisinin iyi geldiğiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Ya aslında ona bırazda bebek karar verıyor..Hippinin combıotıc olanını cok sevdı formu anne sutune san kı daha yakındı ama organık olanını sevmedı ..Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
En iyi mama bebelac gold seçildi iyi araştırın derimÇok teşekkür ederimbenimde doktorum Aptamil önerdi yine de tavsiye almak ve önerileri dinlemek için sordum
Bebeğiniz laktoz intoleransi falan var mı ayrıcalıklı bir durum var mı ona göre soyleyelim. SMA optipro şekerli olmadığı için öneriyor doktoralr tadını sevmeyince anne sütünu bırakmıyorlar mis onun dışında hop çok iyi. Bebelac çok şekerli çok önerilmiyor. Aptamil çeşitleri gerçekten çok iyiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?