Mama önerisi arıyorum kızlar yardım edin

Bebeklerimiz için en önemlisi anne sütü ama maalesef herzman yeterli gelmiyo benim ikizlerim var hem mama hem anne sütü ilerliyoruz.
Çocuk doktoru Aptamil önerdi memnunuz
haklısınız anne sütü çok çok önemli keşke olsaydı. benim sütüm de geç geldi az geldi yetmiyor o yüzden onun için en iyisini arıyorum çok sevgiler

İçerisinde palm yağı vs olmayan alabilirsiniz. Ben kızıma baby goat kullandım. Hipp evolvia bunlarda içeriği temizdi

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Hiçbiri anne sütünün yerini tutmuyor ve en iyisi diye birşey yok açıkçası, doğdu doğalı bebeğime mama veriyorum, sindirimi en kolay olanının Aptamil olduğunu düşünüyorum(çoğunu denedim), en iyisi o demiyorum, şahsi görüşüm en iyisi diye birşey olmadığı, önemli olan bebeğe hangisinin iyi geldiği ben Aptamil prosyneo kullandım

Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Ya aslında ona bırazda bebek karar verıyor..Hippinin combıotıc olanını cok sevdı formu anne sutune san kı daha yakındı ama organık olanını sevmedı ..

aptamil prosyneo normal aptamilden cok daha besleyici ve az şekerli kesinlikle tavsiye ederim

Bebeğiniz laktoz intoleransi falan var mı ayrıcalıklı bir durum var mı ona göre soyleyelim. SMA optipro şekerli olmadığı için öneriyor doktoralr tadını sevmeyince anne sütünu bırakmıyorlar mis onun dışında hop çok iyi. Bebelac çok şekerli çok önerilmiyor. Aptamil çeşitleri gerçekten çok iyi

ben kızıma aptamil kullanmıştım 9 sene önce. şimdi oğluma da onu kullanıyorum 8 aylık şu an. memnunuz bağışıklıkları ile ilgili mi bilemiyorum ama sağlık konularında maşallahları var.

Keçi sütü, anne sütüne en yakın olanmış. O yüzden biz Golden Goat kullandık

Doğumdan beri Hipp combiotic kullandık 1 yılı geçti hâlâ kullanıyoruz gaz kilo vs sorunumuz olmadı. Içerik olarak da doktorumuzun önerdiği bir mama memnunuz. İlk 6 ay anne sütü ile beraber verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…