- 2 Ağustos 2024
- 704
- 209
- 23
Kesinlikle aptamil kullan tatlım çok iyiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Kesinlikle Golden goat fiyatı biraz yüksek ama çok şahane ve içeriği gayet güvenli bana göre araştırın içinize gönlünüze yatarsa deneyebilirsiniz çocuğumu hiç emziremedim ama bu mama ile büyüttüm ne şişirdi çocuğumu ne de zararı oldu kabız yaptı gayet güzeldiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Hipp hiç gaz yapmıyor canm o yoksa smaSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
İçinde palm yağı olmayan tercih ettik. 22. Ayında şu anda ve sma optipro çok iyi bir mama. Alerjen değil. Hipp çocuğun vücudunda pul pul döküntü yaptı ve kilo verdi bir ara. Elimde 4-5 açılmamış kutu vardı. Muhtarlığa verdik ihtiyacı olana versin diye. Bize yaramadı belkideSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Aptamilde diğer mamalara göre daha fazla şeker görmüştüm oğluma alırken yiyen çocuklarda şişlik gibi bir kilo gördüm ben sma kullanmıştım içeriklerini kontrol ederek karar verebilirsinizaynı durumdayız çevremden hep aptamil duydum o yüzden geçen ay aptamil'e başladım
Hepsini denemiş biri olarak sma en iyi mamadir bana göre net.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Canım bir çok mama kullandık, ilk önemli olan şey, bebeğinin bağırsaklarının mamayı sindirmesi ve sert bir dışkı yapmaması sonra bebeğe kilo aldırması ve severek yemesi, tüm mamalardan kabızlık yüzünden muzdarip olunca doktorumuzun tavsiyesi ile sma comfort 1 kullanmaya başladık neredeyse 2 ay olacak gayet memnunuz, tavsiye de ederim.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
İhtiyacım olan cevapKesinlikle Golden goat fiyatı biraz yüksek ama çok şahane ve içeriği gayet güvenli bana göre araştırın içinize gönlünüze yatarsa deneyebilirsiniz çocuğumu hiç emziremedim ama bu mama ile büyüttüm ne şişirdi çocuğumu ne de zararı oldu kabız yaptı gayet güzeldi
Canım en ıyısı tabıkıde vardır ama bebelax kullandım baya kıloda aldırıyor bebegeSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Hersey çok güzeldi 1 yaşında kestim mamayı hatta ben her türlü gıdayı yiyordu bıraktık güzel cozunuyor içimi guzel bebeğim 2.300 doğdu erken doğdu 8 aylık birde ona rağmen çok iyiydi kilosunu hemen toparladık fazla veya eksik değil çok güzel ilerliyor demişti doktorum boyu kısa doğdu 44 cm boyunu yakaladı herseyiyle Süper gaz yok rahat biz severek kullandık bir çocuğum daha olsa da bunu kullanırım araştırsın tüm anneler içine sinerse kullansın derim herkese de umarım sizde memnun kalırsınız ki bence kalırsınız yani şiddetle tavsiyemdirİhtiyacım olan cevapbebeğim atopik dermatit ilk dogdugunda Aptamil kullandık gaz yaptı baby goat iyiydi Golden goat muadili ama çözülmesi zordu topak kaliyordu Bebelac alerjisini iyice tetikledi 1 ayda 150 gram tek almıştı onu sütümü tek versemde alırmış döküntü egzama da oldu şimdi Golden goat aldım henüz açmadım aynı zamanda emziriyorum da sizde herhangi alerjik reaksiyon gösterdi mi çözünmesi içimi kilo alımı nasıl iyi geldi mi
Çok teşekkür ederim inek sütü ve yumurta gibi duruyor tahminimce alerjimiz ve içeriği bunlar için uygundu kullanıcı memnuniyeti de olunca içim rahat kullanabilirimHersey çok güzeldi 1 yaşında kestim mamayı hatta ben her türlü gıdayı yiyordu bıraktık güzel cozunuyor içimi guzel bebeğim 2.300 doğdu erken doğdu 8 aylık birde ona rağmen çok iyiydi kilosunu hemen toparladık fazla veya eksik değil çok güzel ilerliyor demişti doktorum boyu kısa doğdu 44 cm boyunu yakaladı herseyiyle Süper gaz yok rahat biz severek kullandık bir çocuğum daha olsa da bunu kullanırım araştırsın tüm anneler içine sinerse kullansın derim herkese de umarım sizde memnun kalırsınız ki bence kalırsınız yani şiddetle tavsiyemdir
İlk çocuğumda hipp ve golden goat kullanmistim. Memnun kaldim. Bulamadigim zamanalrda bazen Aptamil bazen bebelac almistim.Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?