Bende ilk aptamil verdim komaya sokuyor bebeği. Aşırı gaz yapıyor bizimki sptamil yüzünden kolik oldu golden goattan çok memnun kaldık kime önerdiysem bebeğinin gazı azaldıSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Golden goat ve hipp combiotic öneririmSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Sma iyiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Bol su için süt artırıcı damlalar var eczanelerden onu alıp kullanın sütünüz artacaktır...Sütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Golden goat keçi sütlü mama temiz içerikli, keçi sütünden dolayı hazmı da kolaySütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Hıpp marka anne sütüne en yakın keçi sütü ile yapılan bir mama. Ama bebeğiniz karar buna içmek istemedimi hangisini içerse. Sağlıkla büyüsün yavrunuzSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
2. Aydan itibaren SMA COMFORT kullanıyoruz suan 1 buçuk yaşında hala devam ediyoruzSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Canım merhaba benim hiç sütüm gelmedi emziremedim 2 buçuk ay kuvezde kaldı bebeğim erken doğdu o yüzden hep mamayla devam ettik hala da kullanıyoruz baştan beri Aptamil kullanıyoruz tavsiye ederim hem güzel kilo aldırıyor hemde iyi bir marka öneririm başka marka kulllanmadimSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Şu an oğlum 6 aylık Aptamil 2 geçtik ve ek gıdaya başladık 1 aydır ek gidayla devam ediyoruz Bebelac onermediler hiç ama bende hiç değiştirmedim mamayı doğduğundan beri aynıilk 6 ay aptamil sonrasında kızım 2 gün boyunca hiç mama içmeyince farklı mama deniyim dedim sma ve bebelac denedik. bebelac daha çok hoşuna gitti 15. aydayız hala bebelac ile devam etmekteyiz.
sanırım aptamil'e göre bebelac daha şekerli geldiği için ek gıdadan sonra aptamil şekersiz geldi ve içmek istemedi diye düşünüyorum. içerik olarak ikisini de araştırmadım.
bebelac daha çok kilo aldırdı
Bebeğe göre değişiyor canım her mama hepsine uymuyor aptamil gaz yaptı oğlumda golden goat kullandık oğluma üzme kendini stres yapmaSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Çok şükür biz gaz problemi hiç yasamadik çok rahat çıkartıyor geçiriyor Aptamilden memnunum o yüzden başka mamaya gerek duymadımÇok uzun yıl geçti aradan ama Aptamil başlamıştık çok gaz yaptı kutuyu bitirmeden bıraktık sonra Hipp kullandim çok memnundum onunla mama surecini bitirmiştik
Aptamil kullandık prematüre idi oğlum sadece aptamilde var prematüre bebek maması sonra da devam ettim. Bi ara hipp denedim kustu iyi gelmedi. Her bebekte farklı oluyor Aptamil ile başlayıp iyiyse devam edebilirsiniz. Bir de Aptamil hazır mama formu var benim çok işimi görüyordu dışarda mama hazırlama derdi yok, doldur biberona ver mis gibiydiSütüm azaldı doktorum mamaya başlayalım dedi sizlerin fikirleri nedir en iyi mama hangisi?
Benim oğlum 6 aylık oldu premature doğdu erken doğum hastanede hep Aptamil kullanıldı bende hala devam ettiriyorum şu an Aptamil 2 kullanıyoruz ve ek gıdaya da başladık bir sorun yaşamadım hiç ama size Aptamil hazır mamayı sorucaktim diğer mamalarla aynı değil mi hazır derken yapılmış yani dimiAptamil kullandık prematüre idi oğlum sadece aptamilde var prematüre bebek maması sonra da devam ettim. Bi ara hipp denedim kustu iyi gelmedi. Her bebekte farklı oluyor Aptamil ile başlayıp iyiyse devam edebilirsiniz. Bir de Aptamil hazır mama formu var benim çok işimi görüyordu dışarda mama hazırlama derdi yok, doldur biberona ver mis gibiydi
Bir de bu kaşık mamalar var kutularda onlardan da aslında kullanmak istiyorum acaba kullanabilirmiyim ek olarakAptamil kullandık prematüre idi oğlum sadece aptamilde var prematüre bebek maması sonra da devam ettim. Bi ara hipp denedim kustu iyi gelmedi. Her bebekte farklı oluyor Aptamil ile başlayıp iyiyse devam edebilirsiniz. Bir de Aptamil hazır mama formu var benim çok işimi görüyordu dışarda mama hazırlama derdi yok, doldur biberona ver mis gibiydi
Oh maşallah yeterki iyi gelsin.Her bebekte farklı bizde de maalesef kötü oldu öyle olunca Hipp e geçtim bende ondan çok memnun kalmıştım hem anne sütü hem mama ikisi birlikte gitti.Simdi 7 yaşında gerçi bayağı bir gecti ustundenÇok şükür biz gaz problemi hiç yasamadik çok rahat çıkartıyor geçiriyor Aptamilden memnunum o yüzden başka mamaya gerek duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?