mama sandalyesi alıp da memnun olan var mı?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama kararsızım. gördüğüm kadarıyla mama sandalyesi ilk önceleri kullanışlı gibi görünse de sonraları evin ortasında boş boş duran bir eşya oluyor. sizce de öyle mi? yoksa mama sandalyesi bebeğin beslenmesini kolaylaştırıyor mu?

canım ben chiconun çift kılıflı olan mama sandalyesinden aldım çok memnunum. Ankaradan 190 a aldım ama intermette 230 falan. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim.

ben kullanmıyorum almadım almayıda düşünmüyorum
evim küçük zaten bir sürü gereksiz eşya var
ev tipi ana kucağı var onda yediriyorum

evde fazlalaık lduğu aşikar ama benim gibi her yemek saatinde cin gibi bir evlda sahipsen kesinlikle tavsiye ederim.yemek yerken onuda sandalyesine koyuyorum masaya yaklaştırıyorum böylelikle kucağımda hem onu tutup hem yemek yemek zorunda kalmıyorum.ama misafirlikte zor oluyor dün mesela iftara davetliydik annemlere kucağımda oturdu her yemeğe saldırıyor kaşığımı yakalamaya çalışıyor.ne yaptığım iftardan birşey anladım nede doğru dürüst yemek yiyemedim.bu akşamda kaynanama gidicem ordada aynı şey.
bugün mutfakta ona çorba yaparken sandalyesine oturttum beni izledi güldü ana kucağına sığmadığı için başka onu koyabaileceğim birşey yok.yani ben memnunum

Ben de mama sandalyesi düşünüyorum ama çok kararsızım Eymen çok hareketli hiçbiyerde durmak istemiyor çok çabuk sıkılıyor ya durmazsa mama sandalyesinde ewde okadar gereksiz şeyler varki napcam bilemiyorum

özlem ben dün baby2go nun aldım
benimkide yerde durmuyordu park yatağında durmuyor
ana kucağında eh işte yatmak istemiyodu
bugün ona koydum çok sevindi epeyde oyalandı
ayrıca yemek için iyi olacak
onu ayrı yediriyordum ben ayrı
şimdi masaya beraber oturcaz
bende şimdilik memnunum ayrıca 3 yaşına kadar kullanılıyomuş
seneye falan kendi yemeğe başlayınca sandalyede rahat edemez

Ben de mama sandalyesi düşünüyorum ama çok kararsızım Eymen çok hareketli hiçbiyerde durmak istemiyor çok çabuk sıkılıyor ya durmazsa mama sandalyesinde ewde okadar gereksiz şeyler varki napcam bilemiyorum

ayyyneeen canım hareketli ötesi birşey deniz de ay hiçbiryerde hiçbirşeyde durduramıyorum çocuğu valla.sürekli mızırdanma ağlama modunda.illa kucak olucak hayır bir süre sonra ondanda sıkılıyor.ne istediğini kendide bilmiyor galiba lülülülülülü
oyüzden bende almadım henüz mama sandalyesi kesin paşam ondada sıkılır çıkma ister içinden ve al sana fazladan bir eşya daha.kullanılmayan eşyalar cenneti oldu evim kafamçokkarıştı

kızlar bende alıcam mama sandalyesi.ben gerekli olduğunu düşünüyorum.çünkü kucakta biz yemek yerken çok zor oluyor.yalnız benim korkum düşmesi.sizce kendilerini atabilirlermi yada komple devrilirmi????

kızlar bende alıcam mama sandalyesi.ben gerekli olduğunu düşünüyorum.çünkü kucakta biz yemek yerken çok zor oluyor.yalnız benim korkum düşmesi.sizce kendilerini atabilirlermi yada komple devrilirmi????

yok canım aldığında göreceksin emniyet kemeri var ve çok sağlam oluyorlar.yani çok güvenli.

ben kizima almistim ama hic oturmadi,istemedi biturlu daha sonra ihtiyaci olana verdik,,,

oglumdada aldik,oda hic oturmadi,,cok pismanim aldigima,,bakalim bu gelecek olan oturucakmiyerimseniben

valla kızlar ben pek memnunum..chicco polly benim ki...mutfakta yemek yapabiliyorum en azından....koyuyorum oyuncakları önüne....o oyalanırken bende işimi yapıyorum..yemeğini de onda yediriyorum..hatta bazen baby tv nin karşısına çekiyorum seyrediyor..önündeki mama tepsisine yapışan oyuncaklar aldım ona..değirmen filan gibi...onlarla oynuyo..bazen veriyorum eline havuç/salatalık diş kaşıma sevdasına onlarla oyalanıyo...gayet güvenli bu arada..boyu ayarlabiliyor..ayrıca kemerlerle bağlıyosunuz...önünde de koca tepsisi var....pek düşme ihtimali yok yani...

Ben 2 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum benim kurtarıcı can simidim iyiki almışım diyorum dün iftarda misafirlerim vardı tam 13 kişiydik o saattede öyle bir huysuzlıuk yaptı masanın baş köşesine koyduk mamasandalyemizi verdim eline bir parça ramazan pidesi o onu büyük bir zevkle kemirirke n ben bütün yemeklerimi ikram ettim servisimi rahatca yaptım masamı bile topladım bizmki çok seviyor bazen yemek falan yaparkende eline ya 1 tane kuru kayızı yada salatalık veriyorum o kemirirken ben işlerimi zahmetsizce hallediyorum benim kurtarıcım yani ben kendi adıma şiddetle tavsiye ediyorum artı evde hiç kalabalık deil ben masamdan 1 sandalyemi eksilttim yerinden hiç kaldırmıyorum orada yiyyor hep mamasınıda orda yediriyorum benim için büyük kolaylık oluyor ve zahmetsiz

confy supreme lüks mama sandalyesi Pratik ev den aldım netten girersen bulursun canım ben 4 ay önce 135 e almıştım çok memnunum eve kadarda teslim çok severek kullanıyor bizim cadı. çift tepsili kılıfı silinebiliyor 5 emniyet sistemli boyu ayarlanabiliyor tekerlekleri frenli çok cabuk lekeleri çıkıyor her mamadan sonra şöyle bir alıveriyorum bezle hiç leke tutmuyor..

Bizim efe kazandibi oldugundan öyle cok pahali birsey almak istemedim aslinda hic almayacaktim ama sofrada rahat vermeyip tehlikeli olmaya baslayinca mecbur kaldik.
ikeadan Antilop marka aldim ahim sahim birsey degil ama inanilmaz uygun ve pratik. Zaten sadece yemek yerken birakiyorum icinde.

ben bir arkadaşımdan ödünç aldım chicco polly mama sandalyesi.çok memnunuz.arkadaşımın oğlu 6.aydan 3 yaşına kadar kullandı.benim oğlum 7.ayından beri kullanıyor.oğlum anakucağına artık sığmaz olmuştu.bir de öne eğildikçe anakucağı devrilecek gibi geliyordu bana.mama sandalyesine oturmak pek hoşuna gitti.hem yemek yerken büyük kolaylık oluyor.mutfakta masamızın yanına koyuyoruz.bir yandan ona yedirirken bir yandan da ben yiyebiliyorum.mama sandalyesi öncesi yemek saatlerinde anakucağında oturmak istemiyordu.alçakta kaldığı için sıkılıyor,kucağımıza gelmek istiyordu.kucaktayken de ya doğru dürüst yemek yiyemiyorduk,ya da oğluş tabağa çanağa saldırıyordu.mama sandalyesi gelince o da biz de rahat ettik.yüksekte olduğu için o kadar çabuk sıkılmıyor artık.yemek yaparken de tepsisine oyalanması için oyuncaklar koyuyorum ya da eline meyve,salatalık,bebe bisküvisi,ekmek gibi kemireceği bir şeyler veriyorum.biraz oyalanıyor.tabii üstü başı,mama sandalyesinin içi ve yerler batıyor ama napalım.şimdi yerlere de bir çözüm bulacağım.mama sandalyesinin altına naylon örtü sermeyi düşünüyorum.birşey dökülünce temizlemesi kolay olsun.mama sandalyesinin kılıfı zaten silinebilir.her mama saatinden sonra siliyorum.ayrıca çift kılıflı.makinede de yıkanabiliyor ve hemen kuruyor.kemerleri,freni ve açılıp kapanan ayaklığıyla gayet emniyetli.boyunu alçaltıp yükseltebiliyorsun.sırt bölümünü de 3 kademe yatırabiliyorsun.olur da mama yerken uyursa kaldırmana gerek kalmıyor.tekerlekleriyle istediğin yere taşıyabiliyorsun da.misafir geldiğinde salona götürüyorum.orda oturuyor oğluş.şiddetle tavsiye ederim.

bende chicco polly aldım memnun olduğum söylenemez
üstünde durmuyor sıkılıyor..
mamasını bile yere yastık koyup yediriyorum.
o yüzden anca boşa yer kaplıyor almasaydım keşke diyorum..

Bizim mama sandalyemiz yarın gelecek. Comfy bonny mama sandalyesi aldık. Çok araştırdım almadan önce. Fiyatı çok uygun ve diğer pahalılardaki bütün özellikler var. Ben bu tür şeylere çok para verilmesini gereksiz buluyorum . Bir internek sitesinden indirimli aldık 91 tl.

Bızımkıde mothercare..mama sandalyesı bende cok memnunum koltukyastıgı ayarlanabılır..2 tepsılı emnıyet kemerlı ve sılınebılır kılıflı..hatta oyuncaklarını koymaya fılesıde var..erdemde sevıyor fakat cok uzun sure oturmaktan hoslanmıyor benım oglum hewrseyden cok cabuk sıkılıyor bıkmadan usanmadan sokakta olabılır tek sıkılmadıgı sey o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…