mama sandalyesi alıp da memnun olan var mı?

Mama sandalyemiz geldi . ınternette göründüğü gibi çok güzel. Çok kullanışlı ve çok yer kaplamıyor.

merhabalar
iki arkadaşım bundan çok memnun
biri diğerinin tavsiyesiyle aldı zaten...
bize geldiklerinde de getiriyorlar acayip pratik bişi
bir de dönüo falan çok eğlenceli... çocuk mest oluyor içinde

ben de doğacak kızım için bu renginden almayı düşünüyordum. Baktım burda indirime girmiş. Almak için erken mi acaba diye düşündüm. Çok kararsız kaldım. Daha doğmadı sonuçta... ama indirime de girmiş... bilemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar günlerdir araştırıyorum mama sandalyesi konusunda. girmediğim araştırmadığım site kalmadı. dün hello baby gittik. bebişimi oturtturdum birçok sandalyeye. en çok chıcco polly çift kılıflı mama sandalyesini almaya karar verdik. zaten Kraft ve chıcco arasında gidip geliyordum çünkü en iyi yorumlar ikisi üzerine yoğunlaşmıştı. daha ipek 4 aylık . doktoru 5 aylık olunca kullanabilirsin dedi. şimdi 1 ay boyunca fiyatlarını takip edicem o zaman kadar düşerse hemen alıcam . düşmezse yine alıcam :))))

merhaba bende chıcco polly aldım 4 aylık olunca kullanmaya basladım cunku yatıs pozısyonu var bız sofradayken onuda yanımıza alıyoruz cok rahat ve guzel tavsıye ederım ben ebebekten 279 tl ye aldım

Ablam chicco dan almıştı şimdi 6 yaşında olan yeğenim kardeşi doğana kadar 3 yıl kullandı.Kardeşide 3 yıldır kullanıyor.Diğer ablamın bebeği 4 aylık oldu ona verecek birazda o kullanacak, benim bebeğim oluncada o kullanır.anlayacağın mükemmel bir buluş:))))

biz chicco poly kullanıyoruz
oğlum 14 aylık ve hala keyife oturuyor üzerinde

mama sandalyeleriyle ilgili değerlendirmemizi de aşağıdaki yazıda yapmıştık umarım işine yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
IKEA'dan en basitinden aldık. Aslına bakarsanız bir üst modeli de hoşuma gitmişti ama ucuz olanı tercih ettik. Toplamda 55 liraya mal olan mama sandalyesinden şimdilik memnunum. Oğlum sağolsun hiç yadırgamadan oturuyor. Yemek yedirmek de kolaylaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…