Bebek İkinci El mama sandalyesi, telsiz, anne bakım çantası

eleaaf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
122
2
118
İstanbul
graco mama sandalyesi 150 tl 1 yıl garantisi var bebeğim oturmadığı için satıyorum

mothercare anne bakım çantası 1-2 defa kullandım sırt çantası kullandığım için satıyorum 75 tl

chicco clasik bebek telsizi garantisi devam etmektedir 70 tl

bursa ve istanbula elden teslim yapılabilir iigilenenlere fotograf gönderebilirim ürünlerim temizdir

graco mama sandalyesi 150 tl 1 yıl garantisi var bebeğim oturmadığı için satıyorum

mothercare anne bakım çantası 1-2 defa kullandım sırt çantası kullandığım için satıyorum 75 tl

chicco clasik bebek telsizi garantisi devam etmektedir 70 tl

bursa ve istanbula elden teslim yapılabilir iigilenenlere fotograf gönderebilirim ürünlerim temizdir

telsizle ilgileniyorum ilanınız guncel mi caba..son fiyat bu mudur ?telsizden memnunmusunuz neden satıyorsunuz..

elif hanım yanlış anlamayın ama ben elinizdeki ürünün resmini istedim internetten herhangi bir resim değil...

yanlış göndermişim cnm şimdi bakabilrisin :) $IMG_0901.webp

telsiz satıldı mı hala satışınız geçerli mi? (bursa) devam ediyorsa ürünün tam adını öğrenebilir miyim özelliklerine bakabilmek için. yada resmini yüklermisiniz.

telsiz satıldı mı hala satışınız geçerli mi? (bursa) devam ediyorsa ürünün tam adını öğrenebilir miyim özelliklerine bakabilmek için. yada resmini yüklermisiniz.

telsiz satılmadı cnm chicco clasic diye geçiyor, kutusuyla birlikte garantisi dvm etmektedir özelliklerine bakabilirsin netten

Back
X