mama sandelyesi tavsiyeleriniz

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
118
41
Ankara
oğlum 6 aylık oldu ve ek gıdaya başlıcaz mama sandelyesi kullanamak istiyorum ama hangi marka hangi model iyidir bilemiyorum biz hep masada yemek yiyoruz onunda yanımızda olması gerekiyor ikeanın ve sunny baby mama sandelyeleri fena degil ama kullanışlımı ayalı olması önemlimi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim bebek arabası alırken yaptıgım hatayı ypmak istemiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum annişer :34:

biz ikea nın basit olan düz mama sandalyesini aldım aceleyle ama bana kalsaydı tekerlekli daha rahat bişi alırdım çünkü mutfakda işin varsa çekip yanına götürebilirsin rahatça oturur arkası yatan vs benimkie işimi gördü şuan 1.5 yaşında kızım hala içine sığıyor ama pek rahat deil açıkçası

oğlum 6 aylık oldu ve ek gıdaya başlıcaz mama sandelyesi kullanamak istiyorum ama hangi marka hangi model iyidir bilemiyorum biz hep masada yemek yiyoruz onunda yanımızda olması gerekiyor ikeanın ve sunny baby mama sandelyeleri fena degil ama kullanışlımı ayalı olması önemlimi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim bebek arabası alırken yaptıgım hatayı ypmak istemiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum annişer :34:
Ben oğlum 3.5 aylıkken aldım ve kullandım. Arkadan kademeli diye çok rahat oluyo. Şimdi 7 aylık oturuyo oynuyo yorulunca arkaya yaslanıp oynuyo.bence sırt kısmında açılıyor olması çok kullanışlı.ben chicco aldım biraz pahalıya aldık ama değdi yani aldığım günden beri kullanıyorum.

Back
X