Bebek Beslenmesi mama veren anneler acil yardım lütfen!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Canım hipp'in tüm ürünleri bir haftaya kadar iç piyasaya sürülecekmiş. Artıık tüm migroslarda da bulunabilecekmiş. Benim oğlumda kavanoz erik püresine bayılıyor. Ankarada buldu kuzenim 13 tane yolladı bize de rahat nefes adık. Ama ben çok korkuyorum

xeno kavanoz mamasi kullanmaktan mi korkuyorsun? eger öyleyse ve hip kullaniyorsan korkmana gerek yok derim ben..bir istatistige göre "hip" bütün kavanoz mamalari arasinda 1.sirada yer aliyor..hem organik olmasi hemde kavanozlarin cogunun icinde omega-3 bulunmasi acisindan bebekler icin gercekten yararli oldugunu dü$ünüyorum..ben ogluma ek gidalara ba$ladigimda bu markanin ürünleri siklikla tercih etmi$tim..bebi$in de seviyorsa rahat ol bence..

Evet Hipp dahil tüm markaların kavanoz mamalarını kullanmaktan korkuyorum organik olmalarına rağmen. Sonuçta TR'ye kaliteli mallarını göndermez bu adamlar. Birde nereye kadar kavanoz mama ile beslenecek damak tadı gelişmeyecek diye de endişeliyim. Şimdiye kadar meyve ve gece tahıllarını yeni. Onada yeni yeni başladı.

anliyorum seni bende ba$larda senin gibi tedirgindim..hatta e$imin israrlari üzerine kavanoz mamasi vermeye ba$lami$tim..sonra bende cok memnun kaldim..bebegim 10 aylik olana kadar cogunlukla onlarla beslendi..sonra da zaten bizimle beraber sofraya oturmaya ba$layinca kavanoz mamalarini begenmedi..$u siralar cok nadir olarak (bir yere gittigimizde) meyve pürelerinden yiyor..onun di$inda her$eyini kendim hazirliyorum..yani ne kadar saglikli olsa da sik tüketilmesi taraftari degilim..

mama işi çocuktan çocuğa değişiryor herhalde. ben oğlum doğduğunda ülker vermiştik sonra aptamili denedik tekrar ülkeri yemedi aptamilin tadını daha çok beğendi.

sonra ben organik idye hipp aldım. ama çok dokundu iki sefer içti kabız oldu gazdan kıvrandı, sabaha kadar ağladı.

aptamile devam ediyoruz şimdi.

canim dr un sana iyi mamayi tavsiye etmis ben de kullandim ama biraz gaz yapti bizde bebekten bebege degisir.
hipp organik ve kaliteli bir mama...bence bunu kullan..ya da Aptamil alablirsin benim kizim da 2 aylik ben aptamil pre veriyorum ama hem de emziriyorum eger sen emzirmeyi birakcaksan Aptamil 1 i al cunku pre olani anne sutuyle beraber vermek icin...

meraba arkaşlar benim bebğimde 47 günlük sütüm az olduğu için aptamil mama veriyorum ölçüleri hakkında sizden fikir almak istiyorum 4 saatte bir 90 ml veriyorum günde 4 sefer aralardada emziriyorum sizce çokmu ayrıca pirinç unu kullananlar var mı? şimdiden teşekkürler

kayseri de hip mama kullananlar varmı? varsa nereden alabilirim ayrıca fiyatı ne kadar?

tuana38,canim galiba hipp henuz turkiye de satilmiyor...Almanya da cok kullaniliyor ama bildigim kadariyla turkiye de yok...ama Aptamil daha iyi ..

yarın doktorumuz kavanoz mamaları yani meyve pürelerine başlaır sanırım yavrum ne tepki verecek bakalım

bu hipp mamayı bendemi denesem acaba organik hikayesine hiç inanmamışımdır ama
mamanın organiği olurmu mama işte hazır gıda şuanda bebelac ve aptamil kullanıyoruz

Merhaba;

Bende dogdugundan beri ogluma hipp mama kullanıyorum. bu mama kof kilo yapmıyor, gaz ve kabızlık yapmıyor bu açılardan sonderece iyi. tamamen organik sütten üretiliyor. ben henüz kavanoz maması denemedim oglum 3 ayını yeni doldurdugundan. Ancak kavanoz mamalarını kullanmakta hiç kimsenin tereddüt yaşamasına gerek yok. çünkü bu tarz mama üreten belli başlı firmalar bir üretim standartıyla çalışırlar. bu standart dışında üretim yapmazlar. çünkü belirledikleri standart dışında üretim yapılması daha fazla maliyet demektir. ben meyve püresi, suyu, çorbalar gibi ürünleri kendim evde hazırlamayı düşünüyorum. nede olsa en sağlıklısı bu.

Bu siteyi incelesin bence tüm kavanoz mamalari arastirdim ve hepsinde ic karartici yorumlar evde kendim hazirlanaya karar verdim kücük mana kavajozlarina kendim hazirlicam ve disari cikarken de yanıma alicam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…