Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

bana kalirsa enstruman fazlaligi var sarkilarinda.. keske bi yerinde bi piyano solosu olsaymis ya da bir flut yani sarkiya gidecek herhangi bir enstruman solosu acayip bir hava katardi sahneyi nasil kullanacaklari da belli olmus olurdu..

hayat bu iste sarkilari ile katilsalar mukemmel olurdu.. harika bir sarki..

hadiseden daha basarili olabileceyini düsünmüyorum..zaten hadise 4.sirada olmayi bile haketmiyordu aslinda...nasil olduysa 4.sirayi alabildi...manga sarkiyi keskem türkce söyleseydi daha iyi olurdu bence..

Son düzenleme:
ben de ilk dinlediğimde beğenmemiştim ama dinledikçe kulağa hoş geliyor

ben beğendim fena değil biara gülseren mi ne öle biri katılmıştı sonra sibel tüzünn yaptığı o şarkı berbatt öteseydi bu şarkı ve bu gurup onların yanında alkış alıcak kişiler ben severim mangayı gerci bu şarkıları diğerlerine göre en kötüsü olmuş bence

beğenmeyen arkadaşlar yine bol darbukalı,türk ezgileri olan bir şarkı bekledikleri için hayal kırıklığına uğradılar sanırım
hadisenin şarkısını ben de dahil çoğu kişi beğenmişti ama yabancı sitelerde şarkıyla dalga geçildi hiç beğenilmedi zaten 4. lük de hadisenin yurtdışında çok popüler olmasından dolayı geldi yoksa ilk 5 de kesinlikle olmazdık diye düşünüyorum özellikle hadisenin o müthiş (!) sesiyle ilk 10 bile hayaldi aslında neyse...

bu seneye gelirsek manga bence oldukça iyi bir seçim...avrupada tanınan ödüllü bir grup ayrıca sağlam şarkılar yapıyor adamlar... çoğu müzisyen başarılı ve eurovisiona uygun bir şarkı olarak nitelendirdi ayrıca yabancı sitelerde çoğunlukla yorumlar olumlu..beğenmeyenler de en azından hadisenin şarkısından iyidir diyorlar....kabul edelim bizim beğendiklerimizi avrupalılar, avrupalıların beğendiklerini biz beğenmiyoruz (hatırlayınız fairytale şarkısı da pek beğenilmemişti ülkemizde)

uzun sözün kısası hadise o şarkıyla 4. olduysa manga düm tek tek den kat kat üstün olan şarkısıyla rahat 1. olmalıdır üstelik bu sene diğer şarkılar da o kadar iddialı değil ama işte malum komşuculuk olayları yüzünden 1.liğin de hayal olduğunu düşünüyorum ben... ama bu şarkının hakkı ilk 3...

bir de ısrarla türkçe şarkıyla gitmeliyiz diyenleri de anlamıyorum eurovision türkiyede düzenlenen bir yarışma değil uluslararası bir yarışma...sadece müziğimizle değerlendiriliriz o zaman kimse anlamaz şarkıda neyden bahsettiğimizi... şarkıda verilmek istenilen duygu konusunda bir eksiklik oluşur

hadiseden daha basarili olabileceyini düsünmüyorum..zaten hadise 4.sirada olmayi bile haketmiyordu aslinda...nasil olduysa 4.sirayi alabildi...manga sarkiyi keskem türkce söyleseydi daha iyi olurdu bence..

pardon hadiseden daha basarili olacaklarini DÜSÜNÜYORUM yazacaktimkaydirigubbakcemile3.hadise bunlarin yaninda cok komik kalir zaten..sarkinin icerikliginde en cok kelime olarak..düm tek tek..vardi zaten..cok basittiiiii

Son düzenleme:
sözlerinin türkçe olması taraftarıyım.
ingilizce tüm dünyada biliniyor herkesin anlaması lazım diyenler olabilir fakat türk müziğini,türkçeyi ve türk ezgisini tanıtmak lazım diye düşünüyorum.Örneğin;Pentagram'ın çok güzel türk ezgili türkçe şarkıları var.Yada Cem Adrian muhteşem bir ses...Çokta ilgi çekerdi bunlar=)))
Yine de umarım iyi bir derece getirir MaNga =]

ben bir manga hastası olarak beğenmedim şarkıyı

çok fazla oryantal ezgi var şarkıda manganın süper ötesi o kadar şarkısına haksızlık olmuş bence

daha iyi olabilirdi en azından ben mangadan daha iyisini beklerdim :1closedeyes:

Ben de ilk duyunca şarkıyı yadırgamıştım çünkü biz Manga'nın tabiri caizse gümbür gümbür şarkılarına alışmışız bu biraz sönük kalmıştı ama zamanla sevmeye başladım ben başarılı olacaklarını düşünüyorum.
Bu arada dün 2.provalarını yapmışlar videoyu izledim.dansçı kızı pek beğenmedim yakışmamış bence ve sonunda Ferman'a sırnaşmasına sinir oldum açıkçası :oklava: nerdeyse dudak dudağalardı. kötükedihüso
Niye sinir oldum bilmiyorum :roflol:

Bence finale bile kalamayabiliriz. Ben hiç umutlu değilim o şarkının yanında, ama hani Almanya vs. gibi yerlerdeki nüfus sağolsun oy veriyorlar şarkı iyi olsa da olmasada.

ben bu sene sahsen oy falan yollamiycam
begenmedimki niye oy yalluycam
mor ve ötesine bile oy atmistim ama en azindan o türkceydi
bu hic bir sekilde hitap etmiyor
bu sefer gurbetcilerdende oy gelmiycek ben öyle düsünüyorum:umursamaz:

Bence de gelmemeli, öyle güzel bir şarkı değil bu. Ben beğenmedim. Çok daha güzel şarkılar var. Mesela ben sırbistanı çok beğendim, nede olsa goran bregovic eseri yerimseniben

beğenmeyen arkadaşlar yine bol darbukalı,türk ezgileri olan bir şarkı bekledikleri için hayal kırıklığına uğradılar sanırım
hadisenin şarkısını ben de dahil çoğu kişi beğenmişti ama yabancı sitelerde şarkıyla dalga geçildi hiç beğenilmedi zaten 4. lük de hadisenin yurtdışında çok popüler olmasından dolayı geldi yoksa ilk 5 de kesinlikle olmazdık diye düşünüyorum özellikle hadisenin o müthiş (!) sesiyle ilk 10 bile hayaldi aslında neyse...

bu seneye gelirsek manga bence oldukça iyi bir seçim...avrupada tanınan ödüllü bir grup ayrıca sağlam şarkılar yapıyor adamlar... çoğu müzisyen başarılı ve eurovisiona uygun bir şarkı olarak nitelendirdi ayrıca yabancı sitelerde çoğunlukla yorumlar olumlu..beğenmeyenler de en azından hadisenin şarkısından iyidir diyorlar....kabul edelim bizim beğendiklerimizi avrupalılar, avrupalıların beğendiklerini biz beğenmiyoruz (hatırlayınız fairytale şarkısı da pek beğenilmemişti ülkemizde)

uzun sözün kısası hadise o şarkıyla 4. olduysa manga düm tek tek den kat kat üstün olan şarkısıyla rahat 1. olmalıdır üstelik bu sene diğer şarkılar da o kadar iddialı değil ama işte malum komşuculuk olayları yüzünden 1.liğin de hayal olduğunu düşünüyorum ben... ama bu şarkının hakkı ilk 3...

bir de ısrarla türkçe şarkıyla gitmeliyiz diyenleri de anlamıyorum eurovision türkiyede düzenlenen bir yarışma değil uluslararası bir yarışma...sadece müziğimizle değerlendiriliriz o zaman kimse anlamaz şarkıda neyden bahsettiğimizi... şarkıda verilmek istenilen duygu konusunda bir eksiklik oluşur

türkiyeye gelen oylarin zaten %90i gurbetcilerin oyu
ozaman bence avrupalilara begendirmeye degilde yine biz türklere begendirilmeye calisinlsa cok daha manttikli olucaktir cünki zaten onlar bize oy falan vermez türklerin olmadigi bölgelerden tas catlasin 3 puan cikicaktir gecmise bakip görebilirsiniz
ben sarkiyi begenmedim oy vermiycem tanidigim hic kimsede begenmedi
sarki hak ettigi yeri bulmali eger iyi sarkilar varsa aralarinda ilk ona bile giremez manganin sarkisi benim kanaatim bu malesef

tr saatine göre saat 10da trt1 de ama sizin oy vermeniz için kendi ülkenizin milli kanalı lazım..

Back
X