- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadiseden daha basarili olabileceyini düsünmüyorum..zaten hadise 4.sirada olmayi bile haketmiyordu aslinda...nasil olduysa 4.sirayi alabildi...manga sarkiyi keskem türkce söyleseydi daha iyi olurdu bence..
beğenmeyen arkadaşlar yine bol darbukalı,türk ezgileri olan bir şarkı bekledikleri için hayal kırıklığına uğradılar sanırım
hadisenin şarkısını ben de dahil çoğu kişi beğenmişti ama yabancı sitelerde şarkıyla dalga geçildi hiç beğenilmedi zaten 4. lük de hadisenin yurtdışında çok popüler olmasından dolayı geldi yoksa ilk 5 de kesinlikle olmazdık diye düşünüyorum özellikle hadisenin o müthiş (!) sesiyle ilk 10 bile hayaldi aslında neyse...
bu seneye gelirsek manga bence oldukça iyi bir seçim...avrupada tanınan ödüllü bir grup ayrıca sağlam şarkılar yapıyor adamlar... çoğu müzisyen başarılı ve eurovisiona uygun bir şarkı olarak nitelendirdi ayrıca yabancı sitelerde çoğunlukla yorumlar olumlu..beğenmeyenler de en azından hadisenin şarkısından iyidir diyorlar....kabul edelim bizim beğendiklerimizi avrupalılar, avrupalıların beğendiklerini biz beğenmiyoruz (hatırlayınız fairytale şarkısı da pek beğenilmemişti ülkemizde)
uzun sözün kısası hadise o şarkıyla 4. olduysa manga düm tek tek den kat kat üstün olan şarkısıyla rahat 1. olmalıdır üstelik bu sene diğer şarkılar da o kadar iddialı değil ama işte malum komşuculuk olayları yüzünden 1.liğin de hayal olduğunu düşünüyorum ben... ama bu şarkının hakkı ilk 3...
bir de ısrarla türkçe şarkıyla gitmeliyiz diyenleri de anlamıyorum eurovision türkiyede düzenlenen bir yarışma değil uluslararası bir yarışma...sadece müziğimizle değerlendiriliriz o zaman kimse anlamaz şarkıda neyden bahsettiğimizi... şarkıda verilmek istenilen duygu konusunda bir eksiklik oluşur
aynen..bende oy vermem...ben bu sene sahsen oy falan yollamiycam
begenmedimki niye oy yalluycam
mor ve ötesine bile oy atmistim ama en azindan o türkceydi
bu hic bir sekilde hitap etmiyor
bu sefer gurbetcilerdende oy gelmiycek ben öyle düsünüyorum:umursamaz: